Аз също имам подобна на твоята дилема (аз обаче съм за англ.. език). Вчера звънях в Университетската кооперация, където не ми казаха нищо за доплащане, но пък ми се стори че са си "натаманили", както се казва часовете, за да усвоят парите. При английския специално часовете са намалени с по 20 на ниво, от нормалните - така, че за мен лично този вариант отпада.
Аз се колебая между ИЧС и Британска. В британска доплащането е страшно много, което доста ме възпира.
От друга страна за ИЧС чета и положителни и отрицателни мнения като цяло. Честно казано от Британика няма недоволни, но пък близо 500 лв. доплащане на ниво...Все пак си е много, много.
В ИЧС цената на доплащането е поносима, както казваш 350 за трите нива. А и е доста далече.
И аз като теб много е колебая, а не ми се иска просто така една година да се занимавам с някакви школи, които са решили на всяка цена да усвоят парите по програмата, а обучението да е под всякаква критика...

И аз съм подала там, не знам какви номера гледате, намерих бележката има някакъв написан с химикал 0582 от 09/09/2010. Явно трябва да и ида на място да проверя, дано да съм одобрена