Любители на кучета-15

• 94 631
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Гласувах за белогвардейците  Hug

Аз участвам, обаче с котката, че има хубава снимка, за Джеска сега ще търся нещо, ако имаше конкурс за "Най-НЕфотогенично куче", 100% щяхме да грабнем първото място  Mr. Green

Момичета, хайде да гласувате и за нас - Десислава Иванова (Мишел) и Виктория Минева (Джесика), наложи се да кача снимката на Джеси от друг профил, така поне разбрах условията - по една снимка само

http://www.facebook.com/event.php?eid=143835225654009

Видях доста познати муцунки  Wink

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 18:08 от desi_ivanova

# 271
# 272
  • София

Странно, има две ваши снимки, аз гласувах за първата, там, където има коментари.  Може би да махнеш втората? newsm78

# 273
flambe :До сега това го гледах само по филмите!   Joy Е..явно се случва и в реалния живот! Laughing
Snarky Chimpfanny :Радвам се,че Кари дава резултати на подобрение!  Peace А след още 1-2 месеца сигурно ще е иделна в темата за хигиените навици,ако върви с това темпо!  Hug Много целувки по носленцето й!  Hug
Джема : Ерка и Бъди  Hug
pure_selina : Красавицата Изис!  Hug

# 274
Е как да гласувам бе хора, не ми дава и да харесам снимката  Crossing Arms .

# 275
  • София
Е как да гласувам бе хора, не ми дава и да харесам снимката  Crossing Arms .

Първо трябва да избереш горе в дясно - Ще посетя, Може би или Не, след това ще те пусне при снимките

# 276
Оххх, благодаря ти Деси  Blush , гласувах.

# 277
И аз гласувах за сладурковците. Hug Много хубави са всички. Успех. Peace

# 278
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs132.snc4/36960_127 … 041_8121115_n.jpg
Това е къщата и за нея трябва да измисля оградка. newsm78

# 279

Странно, има две ваши снимки, аз гласувах за първата, там, където има коментари.  Може би да махнеш втората? newsm78
Аз първо публикувах едната,но бях забравила да й напиша името.После я изтрих и пак я публикувах с името.Явно някакъв бъг е станал,защото аз виждам само една снимка. Rolling Eyes

# 280
  • София

Аз първо публикувах едната,но бях забравила да й напиша името.После я изтрих и пак я публикувах с името.Явно някакъв бъг е станал,защото аз виждам само една снимка. Rolling Eyes

Като отидеш на "Виж всички снимки" все още са две една до друга  newsm78 Всъщност, каква е идеята на това нещо? Че никъде не пише

# 281
Здравейте,момичета!И аз пуснах по едно гласче за всички сладурковци,дано не съм изпуснала някой!Успех Ви пожелавам!
Аз да се оплача- моята Джесина от снощи само повръща,тя по принцип има гастрит и от там идва проблема,защото док каза,че не може да разбере от какво е и ни даде активен въглен да пие два пъти на ден.Дано ни мине бързо,че от притеснение чак не мога да спя!Пожелавам Ви приятен ден!   bouquet

# 282
daryl hana : Ехе,браво!Много хубава къща се сътворили! Hug
didims : Надявам се принцесата да се оправи по-бързо.Да си пие активния въглен и по-бързо ще й мине! Peace
Поздрави от нас и приятен ден!  Hug

# 283
  • София
Ние вече се учим да не се дърпаме с каишката. Схванах цаката как да я вкарам в ред. Като почне да се тегли напред, дръпвам рязко каишката, но дръпването е специфично, все едно удряш кампик  Laughing, тя се сплашва и спира да се дърпа. Доста бързо свиква да върви спокойно така

# 284
Vitaminka : Радвам се,че схващате командата!А когато някой познат човек е пред ние "вървим" така   animal037   hahaha

Общи условия

Активация на акаунт