Трите пъти при които се случи това бебчо не бе спокоен. Иде реч за препълване на гърди и за евентуално преяждане, но в същото време пък не наддава така "скоростно" както другите мами споменават и това е парадоксално. Родихме се 3600, на 7 ден след секциото го изписаха на 3370, а на 20 му ден бе 3770. Ще коригирам и проследя нещата, ако има нещо обезпокоително пак ще се допитам. Благодарности и хубава вечер!
arilena, ще се радвам да споделиш дали промяната подобрява ситуацията при вас. Ако искаш погледни статията Твърде много кърма от Библиотеката на кърмаческия подфорум. Мисля, че там има също предложения, които биха могли да са от полза за теб и бебчо

Illit, ако майката се разболее, бебето вече е било изложено на вируса и е контактно още преди развитие на клинична картина. Когато майката се разболее, тялото й изработва специфични имунни тела, които да се борят с болестта, и тези имунни тела преминават и в кърмата и помагат на бебешкия организъм да се справи по-леко със заболяването. Майката може и да увеличи честотата на кърмене, ако е болна, ако й е възможно (за да предаде повече имунни тела).
Ако има нещо, което те притеснява в състоянието на бебчо ще е добре да го види педитъра и ако е необходимо да му определи лечение. Пожелавам ви бързо възстановяване и дано бебчо се размине
Друго което съм чувала от нея е билката чемерика,многотрудно се намирала и е много много отровна 100 пъти ми каза да си пазя очите....но пък имала голям ефект но на мен не ми се рискува