Пожелавам ви всичко най-добро, много се радвам за вас!!! 
Моята през деня е или на ръще или на гърда иначе лошо, вечер си се буди най-малко 2 пъти да яде, режим никакъв . мен безсънието не ме мори но това че не мога да свърша нищо през деня много ме дразни
днес цял ден съм изгладила 2 ританки
, вчера цял ден готвих
абе луда работа но както се шегуваме с Дидко, така ще е само докато не се ожени
Аз също съм ги приготвяла и трябва много да се внимава за концентацията,прави се разреждане на много концентриран разтвор,който по принцип се води дезинфектант за ръце.Преди знам,че доста са ги използвали тези капки,но ...личното си мнение просто го споделям.Дано не те засягам с нещо!Дано се оправяте!
Моята през деня е или на ръще или на гърда иначе лошо, вечер си се буди най-малко 2 пъти да яде, режим никакъв.

И такива стандартни процедури.Казаха,че засега сме добре.Дай Боже така да е!

До колкото виждам от лентичката ти Савина е на 5 седмици и два дена, нали? При кърмените бебета средното наддаване на тегло през първите три до четири месеца е 170 гр. за седмица (Mohrbacher N and Stock J. The Breastfeeding Answer Book, Pocket Guide Edition, Schaumburg, Illinois: La Leche League International, 2005, стр. 195-196). Според същата книга през първите шест месеца кърменото бебе пораства средно с 2,5 см на месец, а обиколката на главата му се увеличава с по 1,27 см на месец. Савина е увеличила теглото си с 950 гр. считано от най-ниското измерено тегло или за 5 седмици излиза по 190 гр. средно, което е повече от посоченото средно тегло в книгата
Наблюдавай бебка - ти си човекът, който най-добре я познава. Ако тя е жизнена, енергична, хапва добре, пишка и ака редовно то най-вероятно няма причина за тревога
Поуспокои ме и ти:) Оценявам всичко,което правите с Айла за нас!
Лошото е,че имаме проблеми с акането
Докато в самото начало си се изхождаше нормално и пълнеше памперсчетата по 4-5 пъти,започна да има проблеми и не се изхожда по ден-два,става неспокойна и ме е страх да чакам повече дни.Когато предизвикаме изхождане,излиза много обилно количество.Освен това има и дни,когато няма проблема "изхождане",пълни ми по 5 памперса,но рядко.Иначе с пишкането..производителни сме.На 20 ден малката беше 450гр.наддала,т.е. 3150гр.Четох разни статии ,че след 6та седмица някои кърмени бебета нормално се изхождат по-рядко,на няколко дни.Но като се напъва и става много неспокойна ме е страх да чакам толкова.И с тези колики-иди разбери глад ли е или болки в коремчето,но е факт,че на гърда се успокоява доста.
но нищо важното е че имаме "ако злато" от това мляко.
Аз също съм ги приготвяла и трябва много да се внимава за концентацията,прави се разреждане на много концентриран разтвор,който по принцип се води дезинфектант за ръце.Преди знам,че доста са ги използвали тези капки,но ...личното си мнение просто го споделям.Дано не те засягам с нещо!Дано се оправяте!
най-вероятно ще си остане така, което е кофти!
Препоръчани теми