Отговори
# 150
още ли не е оправено  ooooh!, лятото като идвах беше пак така.....

# 151
Наде, сега е много по- зле, защото имат срок до към края на ноември да приключат и бързат, и в момента се ремонтира  едновременно почти в целия град, абе няма сигурно нито една неразкопана улица, ужасна мръсотия и пръхоляк е на всякъде, но дано да е за добро.

# 152
Аз картинката на Бела не я отварям на работа, довечера ще я видя.

Масата е страхотна  Mr. Green
Не става за секс с тази въртяща част, но се преживява  Wink

о, щом не става...не я щЪ....на паркета ли трябва да правя секс.....да го разлепя, а  Thinking
Светле, мислим да идваме на разходка с влака  Mr. Green

Ааа, супер си го измислила, на Сами сигурно ще му е много интересно, но искам да те предупредя, че целият ни град е разкопан, навсякъде има багери, машини, работници, прахоляци, няма от къде да минават нито  коли, нито пешеходци, абе ужас направо. Дори и градската градина, която се намира съвсем близо до гарата, и тя е цялата разкопана, все едно къртици са ровели тунели, и изобщо в момента е много грозно и не виждам къде ще се разходите. Но ако въпреки това ви хареса тук, ще чакам да повторите разходката, за да севидим и да запознаем и децата Hug

Аз помислих, че при нас ще дойдете....и си умрях от кеф.....ма Верно - що не слезете на гара Плевен.....[/color]

# 153
  • Варна, България
Светле, мислим да идваме на разходка с влака  Mr. Green

Ааа, супер си го измислила, на Сами сигурно ще му е много интересно, но искам да те предупредя, че целият ни град е разкопан, навсякъде има багери, машини, работници, прахоляци, няма от къде да минават нито  коли, нито пешеходци, абе ужас направо. Дори и градската градина, която се намира съвсем близо до гарата, и тя е цялата разкопана, все едно къртици са ровели тунели, и изобщо в момента е много грозно и не виждам къде ще се разходите. Но ако въпреки това ви хареса тук, ще чакам да повторите разходката, за да севидим и да запознаем и децата Hug

ООООООООООО, багери - купона ще е пълен.
Мои приятели бяха преди 10-на дни и много им харесало Тогава дали са копали???  newsm78

Свързва се с числото 40 - нали се струват 40 дни и прочие

# 154
  • София
Честит имен ден всички именници и именнички   bouquet!
ЧРД на Стоян и Камен, да са живи и здрави!
С нетърпение чакам съботата и неделята - ще ходим на вилата на вуйна ми и моите родители и брат ми ще идват. Ще идва и бившата/настояща приятелка/годеница на брат ми. Така я изписвам, защото се събираха и разделяха 1000000 пъти и го накара да си напусне работата и той бунака все влюбен в нея. Апропо, сгодени са вече 3-та година, абе само си губят времето. Не ми се говори!

# 155
Сами на 3 г. ме пита какво е ПУ..КА, обясних му - не го използва. 1-2 пъти се опита - аз не реагирах да му се карам, а "Ти много добре знаеш какво е и че има друга дума, ако искаш това да кажеш".  
А така, казвай сега приличния синоним, че речника ни е беден!

Честито и от мен! На именниците, рождениците, учениците... много успехи им желая!

Аз ще празнувам 40г. И никакви бабини деветини няма да ме спрат. Или по-скоро ще спра да празнувам още от тази година Simple Smile не заради числото, а заради раздразнението от роднинските почерпки, от които няма отърване... Иначе напоследък се интересувам от астрология, и верно, на 40-41 години човек навлиза в един много сериозен период на преоценка на ценностите и постигнатото, независимо дали ще го наречеш поредна критична възраст Simple Smile и като едното нищо можеш да се фейнеш и да зарежеш всичко заради нещо, което смяташ, че изпускаш последния влак...

# 156
абе петъчна тема...вие някак много философски го давате.......
още само 1 час - само.....

# 157
  • Варна, България
Аз ви казвам АДИООООООООООО  Flutter

# 158
тюх,изпуснах ви...
Сами на 3 г. ме пита какво е ПУ..КА, обясних му - не го използва. 1-2 пъти се опита - аз не реагирах да му се карам, а "Ти много добре знаеш какво е и че има друга дума, ако искаш това да кажеш". 
и на мен ми е интересно Thinking

хубав уикенд! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 17:02 от bella_

# 159
Аз ви казвам АДИООООООООООО  Flutter

Мучачос........

Да си починете, да се заредите и да сте свежи за новата седмица!!!!

# 160
Айде до понеделник с нови сили и заредени с енергия, да разказвате  Hug

# 161
  • Варна, България
тюх,изпуснах ви...
и на мен ми е интересно Thinking

хубав уикенд! Heart Eyes

вагина  Rolling Eyes
КОето ми напомня, че днес сутринта преди да излезем на градина Сами ни в клин, ни в ръкав ми каза "Аз знам, че жените пишкат през една дупчица, не като момчетата, виждал съм ." 
" Кога?"
"Теб, миналата седмица"  hahaha
Това абсолютно не е вярно  Mr. Green

Само за топките не успях да измисля своевременно медицинското определение и останаха топчици, след като ме пита какво има в тези кожени торбички, кво да направя т...ци ми се въртяха в главата  Crazy

у, нИ мЪ йе срам  Crazy

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 17:42 от voltage13

# 162
  • София - Младост 1А
Еййй накрая ви изчетох, разгледах снимки, плаках и се смях. На всеки постинг ми хрумваше да напиша нещо, ама след "топчиците" и бесния ми кикот нищо не ми остана в главата. Пък и вас ви няма. Ще пиша ако ми дойде музата иначе през седмицата "да живее блекбърито и мобилния интернет"!!!

Хубав уикенд!

# 163
Честит Рожден Ден на Камен и Стоян!
Честит имен ден на именнички!

# 164
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро ютро лейдис!
Ма много сте писали вчера...

Честит празник на всички празнуващи, които изпуснах! 

bouquet

Аз дави кажа вчера имах ден изпълнен с емоции относно превозни средства - катастрофирах с транвай /леко и несериозно/ и след това рейсът спука гума и накрая метрото имаше проблем някъкъв и чакахме 20-тина минути. Аве мъж ми вика и, че с влака ще спукам гума  Joy Joy

Боги направо ме уби с тоз Сами...за вагина не бих се сетила  Rolling Eyes
Та Йоана е на вълна "Как се правят бебетата"  Heart Eyes Blush Blush Blush Blush Blush Sick /тези емотикони са от Йони за вас/

Общи условия

Активация на акаунт