Звездни компромати-74 част

• 46 366
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Копира си я, дайте да не се лъжем. Особено преди. Crazy То ненапразно взеха да й викат българската Виктория Бекъм и прочие.
Сега гледам е взела да бяга от там, което е хубаво за нея.
И въпреки това, и с копиране, и без, на мен ми харесва как се облича. Peace Поне копира Вики, не лейди Гага. Sick

# 421
.. Поне копира Вики, не лейди Гага. Sick
ако щеш вярвай и аз това бях написала но го изтрих че мн чувтвителни съфорумки има  Blush Heart Eyes и на мен ми харесва как се облича който ще да имитира

# 422
  • Earth
Алисия е много крехка и елегантна. Тя копира Вики Б. и наистина изглежда добре.  Претърпява положително развитие. По спомен ще цитирам Валери, който казва нещо в смисъл, че я е избрал да бъда майка на децата му. Но той е като едно непорастнало дете пред маса с много кифли. Сегашния кроасан няма да бъде последен. Той е едва на закуската още....

# 423
Алисия наистина има хубаво тяло и се облича добре. Положителната промяна през годините не се отнася за лицето и, там работата отива на по-зле.

# 424
.. Поне копира Ви ки, не лейте Гага. Sick
ако щеш вярвай и аз това бях написала но го изтрих че мен чувствителни  има  Blush Heart Eyes и на мен ми харесва как се облича който ще да имитира

Айде аз съм чувствителната, а ти си като фурнаджийска лопата. Нали спора беше дали копира или не копира Бекъм, а не дали ни харесва или не начина й на обличане. На мен също ми харесва как се облича, но спора не беше за това  Tired.

# 425
За бебе обикновено трябват двама. Какво значи ''вързала го''?

Нали не вярваш, че всички бебета на света са планирани  Shocked
A ти не усещаш ли как си противоречиш? Ако не усещаш, жокер да ти дам?  Simple Smile

# 426
  • На морето!
Даниела за раздяла си с Андрей. Лаконична, но истинска.

# 427
  • Балчик
Ама Алисия и тя бърза да върже Валери с бебе, без да мисли, че е 20 годишен пубер.
Винаги ми е смешно като някой се изкаже така.
Да не мислиш ,че бебето става веднага щом си кажеш хайде хоп Laughing
тя решила и тоя месец го вързала с бебе.
Аз три години се опитвах да имам дете преди да забременея,а има много други които са с по дълъг стаж в това отношение.Така ,че това с връзването е много тъпо.Ако Валери не е искал дете ,Алисия намаше как да роди точно от него.

Аз обаче съм от тези късметлийки , дето каза на мъжа си , че иска бебе и то веднага стана, така че има и такива случаи, веднага "вързах " мъжа си с бебе /далече от темата , но нямаше как /

# 428
С Андрей бяха прекалено различни.Може би така е по - добре и  за двамата.

# 429
  • София
Момичето беше страхотно,не я заслужаваше Андрей.Той си е за ергенски живот,а тя има нужда от истински мъж.

# 430
Алисия наистина има хубаво тяло и се облича добре. Положителната промяна през годините не се отнася за лицето и, там работата отива на по-зле.

аз като ги видя някъде снимани заедно, Алисия ми стои като по-голямата сестра на Божинов, ама и той е с едно хлапашко излъчване, та не знам в кой от двамата е проблема

# 431
По въпроса с връзването,няма мъжна света който може да бъде вързан с дете.Ако не желае да е с майката на детето си няма как да го вържат.Да не говорим ,че има мъже които правят деца и после не се интересуват от тях.За Валери и Алисия ще поживеем и видим.

# 432
Добре де, пропуснете думата "вързала" да мине покрай изтънчените ви уши, за да не се дразните.  Исках да кажа, че Алисия като по-голяма ,  зряла и опитна  от Валери е трябвало да помисли дали това момче си е изживяло тинейджърските години и е готов за съжителство.

# 433
Това е така. Но явно е преценила, че е готова да търпи, заради други неща. Mr. Green

# 434
Ами ,може  пък и тя да му слага рога знае ли се  newsm78 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт