Отговори
# 165
За колана за стягане след секцио и аз бях питала във форума кога може и някой беше писал,че на 3-тия ден може, но аз изчаках до 8-мия ден - вчера ми свалиха конците и днес вече съм с  колана.

ЧЕСТИТО на Bubbast, Tania Dania! Живи и здрави да са малките душички!

# 166
  • Пловдив
ВЕСТИТЕЛСКА НОВИНА!!!
bless_girl сутринта в 09:45 е станала мама на мъжле на име Христо!!! Малчугана тежи 3кг и висок 49см Simple Smile И двамата са добре,а  тя звучеше много развълнувана Heart Eyes
Да е живо и здраво адашчето и много да Ви радва!!!

септемврийки2010 станало е май май някакво объркване  Embarassed Embarassed Сега ни има два пъти на първата страничка. Може и при казването да е станало грешка. Христомира си е родена на 06.09 а я има и на 06. 08  Embarassed Embarassed

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 - много странно
Мъниче , ти да си влизала с паролата ?????
Не съм...
Сега ще видя какво става и ще го оправя Outta Joint
p.s. ама то е готово newsm78

boonboon, bubbast, TANITA DANAIA, да са Ви живи и здрави бебоците!!!

Tommelise, моето си стой... Даже вчера на изписването племенника (големия) казал, че в корема имам още едно бебе, дето забравили да го изкарат smile3532 smile3532 smile3532

И сега да се оплача... Започнаха ни и нас коликите newsm78 Цяла вечер малчо свива крачета и се успокояваше само като го гушна Sad Уплашихме татито Joy Накаря към 4:00 го взех между нас двамата на спалнята и се успокои зверчето.
Вчера и гърдите ми бяха станали на камък Stop Вечерта чак ми се плачеше от болка - помпата на Чико за нищо не става или поне аз не мога да се изцеждам хубаво с нея newsm78 В 21:30 мъжа ми по спешност ходи до Кауфланд, че там съм виждала едни помпи на Бертони... Родих се бе хора Whistling За нула време се изцедих и болката изчезна. И малчо е по-доволен, понеже явно се вижда, че му е много по-лесно сега Heart Eyes
И както се казва в поговорката - "всяко зло - за добро" - спестих си 50 лева, защото ако не беше станал гафа в този час, щях да търча до някой магазин за бебешки истории и да си взема на Нук помпичката Party

# 167
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА BLESS_GIRL!!!

Desita Dimova, фотосесията ти е чудесна! На мен лично много ми хареса.  Peace

Момичета, някой да знае мога ли да пия някакви болкоуспокояващи? Имам ужасни проблеми с един мъдрец.  Cry Останал е само на корен, който трябва да се извади, но сега няма как. Място не мога да си намеря от болки. Жабуркам се с ракия, но не помага особено, а вече имам чуството, че се опиянчвам чак...

# 168

аз го оправих,но най-вероятно и аз съм го объркала ,както и да е

# 169
Здравейте мами,

Искам да ви кажа, че родих моята мъничка изненада на 06.09.2010 в 08.15ч.
Казва се Матея, тежи 2800 кг. и е висока 51 см.
Надявам се скоро да се мога отново да се включа при вас, но засега все още се опитваме да си създадем някакъв режим и малко да подредим вкъщи, защото сладурката ми дойде с 10 дни по-рано от предвиденото и ни хвана малко в крачка.
Поздрави на всички новородили и много целувки и прегръдки на всички бебешори.

# 170
Честити нови попълнения на бебчета, живи и здрави да са ви!   bouquet  bouquet  bouquet

Мъниче, и на мен ми подариха такава на Чико, но ме предупредиха много други мами с опит, че тази не прави нищо, а само много боли. Въобще даже, като реши да се роди бебока ( а един Бог знае кога), няма да си правя труда да я пробвам, имам си друга вече. Така че вината не е в теб и много хубаво си направила, че си купила друга!

alexa-smile, можеш да пиеш парацетамол, ако той не ти помага  - аналгин или беналгин, аз лично съм пила на няколко пъти и лекарката ми казва, че няма проблем, особено когато вече сме накрая.

Ох, тия колики изглеждат много страшни, това може би е единственото нещо, което ме плаши толкова много, че чак се радвам, че  преносвам вече. Срещу нашата кооперация има друга, която е доста близо, и има едно новородено бебе, милото, всеки ден го чувам как се дере и мъчи - а аз се изправям на нокти как ще се справя с този непрестанен рев  Tired Tired Tired

# 171
talktoher,  Hug  Hug  Hug Веднага ще изпия едно хапче и дано помогне, че не съм на себе си направо. Имам чувството, че от този зъбобол и контракции взех да получавам, а е още много рано...

Gergan_ka, много бързо ще влезеш в ритъм - сигурна съм в това! Само не се шашкай излишно!

# 172
Gergan_ka,

честито бебче, да ти е жива и здрава , и да го дарите с много любов   bouquet

# 173
# 174
Момичета,.много ви обичкам и много ми липсвахтеее.Благодаря ви за милите думи и пожелания  Hug Hug Hug!Ще дочитам и пиша по късно.С Диди сме вкъщи и се гледаме вече.Аз имам няколко шева,но утре ще ги махат.Подробно по късно!
Честито на всички обебили се мами!   bouquet  bouquet  bouquet
А и една ВЕСТИТЕЛСКА НОВИНА
Тази сутрин в 1:20 се е родил КОСТАДИН4400гр,голям мъж и 53 см,нормално раждане на мама  Поля75!
Ще приготвям папото на Дидка бандитка че мрънка  Mr. Green ,ще кача по късно и снимки да я видите рошла с 2 см коса  Mr. Green Mr. Green Mr. Green!
Целувам ви!  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 20:54 от Danielkka

# 175
Здравейте милички Hug

Честито на новообебилите се мами да са ви живи и здрави рожбите много да ви слушкат и спинкат newsm51

Сега качих снимки в албумчето на нашата Сияна, ама нещо прекалено съм затъпяла явно и не виждам от къде да го заключа някой ако има време да помага. Ние иначе сме добре хапва си бебка постоянно спи да не и уроки и за сега колики не са ни настигнали. Снощи се покриви малко към 1 часа ама бързо разбрахме какво било, пъпчето и паднало най накрая и тъпата щипка и убива и като я махнах спокойствие.

Относно коремчето учудващо моя огромен тарбух се прибира доста бързо и то без колан ама днес смятам да отида да си купя, до сега не слагах, че от всички екстри покрай раждането щях да се побъркам от събуване и обуване. Shocked

Даниелка виждам че си на линия Добре дошла и дома Hug

# 176
Момичета, имам проблем с болничния  smile3511 Тия да не мислят, че живея от въздух? Сега в 7 дневен срок трябва да го коригирам, а терминът ми е след 6 дни - ужас! Ще взема да родя по опашки в НОИ! Първо от работата ми го забавиха много, после и това..... Тази сутрин получих вкъщи уведомление, но като нямам болничния пред себе си, не мога да разбера каква е грешката, и трябва да чакам до понеделник. Някой има ли в себе си болничен или копие да ми каже какво се попълва на т. 3 от болничния? Не мога да намеря в интернет примерна бланка на болничен, за да проверя сама. Мерси предварително за всяка помощ!

# 177
# 178
deskutu, много е хубава малката и как сладко се е сгушила в чаршафчетата Simple Smile Заключих ти албумчето  Peace
Giada, аз не знам какво се пише там, но много съжалявам за проблемите с болничния...знам какво е и аз моите пари ги чакам и все заеми взимаме  ooooh! То цялата система е толкова тъпо измисляна, аз съм в болничен от началото на август, а ще си взема парите в края на септември  Crossing Arms

# 179
Да, и при мен е така - болничния ми е от 3 август, ако беше 3-5 дни по-рано, щяха да го занесат в НОИ с предната заплата, а така са чакали до края на август, за да го пратят след новата заплата. Иначе проблемът отдавна щеше да е разрешен....все едно тези пари ги просим, а не сме си ги изработили и не сме внасяли примерно осигуровки години наред!

Благодаря за линковете и помощта, Пиле и Антония!!

Общи условия

Активация на акаунт