Отговори
# 390
Тази нощ, в 3:00 ч се роди нашето малко съкровище -

бебе Самуил - 3150 гр, 51 см

Мама и бебо са добре.
Успех на всички необебили се мами.
от щастливия татко Simple Smile

# 391
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ, САМУИЛ! ДА РАСТЕ ЗДРАВ, СПОКОЕН И СИЛЕН МЪЖ!

# 392
добро утро!

честито на мама val99!  Hug

да е жив и здрав Самуил!   bouquet

П.С. Нещо ми се изгуби Ева 2010  newsm78

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 09:03 от Pile76

# 393
  • Варна
Добро утро!

val99, честито ви бебче САМУИЛ! Да е жив и здрав и много послушен!

Момичета, да ви споделя, моя опит с чайчетата и капките против колики. На големите деца съм давала капки Сабсимплекс и Еспумизан, но не видях особен ефект (да не кажа никакъв  Tired). Сега реших аз да пия чай от копърово семе и Бебезан. Първо виждам страхотен ефект върху себе си  Mr. Green. И второ, не знам дали е съвпадение, но и намек за колики няма Дани.

И още нещо, много от вас се оплакват, че като преместят бебешорите в тяхното легло се събуждат. Та да ви дам едно предложение. В такива случаи аз завивам бебчо в тънка пеленка и така го гушкам докато заспи. После така както е завит го слагам в кошарата и така не е направо върху изстиналите чаршафчета. Ако има нужда, мятам още нещо отгоре.

Хубав ден на всички! Успех и търпение на чакащите!

# 394
Честитооо на всички новообебили се!!!! Да са ви живи и здрави бебоците!!!!  newsm51 newsm51

И ние сме все още 2 в 1..... Търпение му е майката- де'т се вика...Все ще излезнат някога... макар, че аз не мога да се понасям така кръгла и търкаляща се, със стрии и някакви гадни пъпчици по цялото тяло  Crossing Arms #Cussing out
И на всичкото отгоре лепнах някакъв вирус и съм със запушен нос и червено гърло  yu5 Дано се оправя преди да родя.....Оплаках се и аз  Whistling
Иначе бях на преглед днес нямам никакви контракции, май и разкритие нямам още... абе на малкия господинчо му е добре там и тва си е!
Лек ден на вас и успех на раждащите днес , и търпение на нас чакащите Hug Hug Hug

# 395
Добро Утро и от нас с Диди!   Hug
Честито на Flash dance и val99!  bouquet  bouquet  bouquetМного послушни и игриви дечица!
Яничка и ние се къпем между 20:00-20:30!Пъпчето ни падна,но доки каза да не го мокрим поне още 3-4 дена!
Момичета никакво местене в родени,докато не мине месеца  Peace !Ще изчакаме всички мами да се обебят  Heart Eyes !
И имам въпрос към родилите,махнахте ли нощното ядене?
Погал по коремчетата на бременелките!  Hug  Mr. Green  Heart Eyes

# 396
Добро утро!
Честито бебче на Вал99!!! smile3525

Тази вечер такива болки в корема имах,чак ревах.Една приятелка беше казала,че тя е прекарала коликите на първото си дете.Това снощи ако бяха колики,наистина предпочитам мен да боли,отколкото малката!

# 397
Честитооо на всички новообебили се!!!! Да са ви живи и здрави бебоците!!!!  newsm51 newsm51

И ние сме все още 2 в 1..... Търпение му е майката- де'т се вика...Все ще излезнат някога... макар, че аз не мога да се понасям така кръгла и търкаляща се, със стрии и някакви гадни пъпчици по цялото тяло  Crossing Arms #Cussing out
И на всичкото отгоре лепнах някакъв вирус и съм със запушен нос и червено гърло  yu5 Дано се оправя преди да родя.....Оплаках се и аз  Whistling
Иначе бях на преглед днес нямам никакви контракции, май и разкритие нямам още... абе на малкия господинчо му е добре там и тва си е!
Лек ден на вас и успех на раждащите днес , и търпение на нас чакащите Hug Hug Hug
 bouquetЧЕСТИТО НА МАМИТЕ И ДОБРЕ ДОШЛИНА НОВИТЕ БЕБЧЕТА[/sie]   bouquet
Помагайте нещо се разболявам, симптоми :зачервено гърло, отпадналост хрема  newsm45. Точно сега ли? Мисля да си взема парацетамол а гърлото какво мога да пия  ooooh!.
А за бременността на същото положение съм изтича ми нещо воднисто и мога да се обзаложа вече без да съм доктор  че са около плодни води  Embarassed , само че от  вчера контракциите не са по на 10мин, а бяха на 5мин на 7мин, нямах кой знае какви болки и към 2,00 съм заспала Crossing Arms

# 398
  • у нас
Честито на Flash dance и val99!  bouquet

аз след час отивам на поредния запис на тонове и туше Crazy, но нещо ми подсказва че ще е днес събитието Praynig съм права. Ако не се върна до ранния следобед чакайте новини Flutter

# 399
val99, честит ви малък принц !!!   bouquet    bouquet    bouquet

Palmirka, купи си Тантум Верде и пръскай. Аз съм също с болезнено гърло и май днес и нос ме почва. Откъде го прихванах това и аз не знам.  ooooh! Явно е станало при изписването.  #Cussing out Педиатърката на Вики ми каза за Тантум Верде. Прави си и инхалация с лайка, сода и мед. Добре, че поне мога да я кърмя иначе щях да се гръмна. Но не мога да се нарадвам на детенцето си. През цялото време когато съм около нея съм с маска. Стискайте ми палци да ми отмине бързо бързо.   Praynig   Praynig   Praynig

# 400
Мами,с какви бебефони сте?
Ние взехме един на бертони,но пращи ужасно и сега ще го сменяме,но не знам какъв да взема.

# 401
  • Варна
Благодаря ти много! Hug Четох я вече статията искрено се надявам и аз да е така защото искам да си кърмя.
  Как са памперсите на малката? Колко напишкани и наакани имате, скоро ще имате ли консултация?

Всички са напишкани акото е през два памперса долу горе!!!

# 402
Рали,хайде чакаме добри новини от тебе днес  Mr. Green !
Момичета акта за раждане от общината ли се взима  newsm78 !

# 403
Честито на всички нови майчета, да са им живи и здрави бебчетата  Heart Eyes

Да почерпя за рожденния ден на сина ми, днес става на 10 години  Hug

# 404
Дана,да е жив и здрав,и успешно училище!!! newsm59

Общи условия

Активация на акаунт