Отговори
# 495
Честито на всички мами, които вече гушкат своите бебета!
Да са им живи и здрави, много да ги радват и слушат!
  bouquet

Емили, радвам се, че при вас всичко е наред.

v.spasova, вярвам, че лошото вече е отминало
и ви чакат само хубави неща занапред!  Hug

Момичета, имам нужда от съвет  Praynig
Сега като преобличах Яна, видях, че и е текло кръв от пъпчето.
На вас случвало ли ви се е? Смятате ли, че това е нормално?
Пъпчето й падна преди около седмица.

# 496
  • София
Аз имам още едно питане :колко време може да се съхранява изцедена кърма?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=156629.0;all

# 497
  • Варна
Момичета, имам нужда от съвет  Praynig
Сега като преобличах Яна, видях, че и е текло кръв от пъпчето.
На вас случвало ли ви се е? Смятате ли, че това е нормално?
Пъпчето й падна преди около седмица.

[/quote]

Случи ми се онзи ден малката порева малко и като я преобувах видях че има прясна кръв почистих я със спирт, много се уплаших изчистих я и приятелки ме увериха че е нормално.Сега всичко е наред !!

# 498
Kalinastamatova, благодаря ти много за бързия отговор!

Hug 

# 499
  • Варна
 Искам да попитам дали е лош навик малката много често заспива върху мен и аз я оставям разбира се, но се тревожа не е ли един от онези навици като люлеенето носенето на ръце и прочие!!?? newsm78

# 500
  • В царството на мечтите
Момичета да се похваля днес бяхме на консултация и Христомира е наддала с 200 гр. от както са ни изписали  Laughing Много съм щастлива защото ме беше страх че не и стига кърмата.
И да се оплача вчера имахме посещение от едната леля и малко повече на ръце и маймунката вече не иска да стой в креватчето и цяла нощи с баща и се разнасяха  Cry

# 501
и малко повече на ръце

е надали от един път става пристрастено към носенето на ръце, по-скоро е неразположено и плаче от друго ,а просто е съвпаднало с носенето вчера- мое мнение ,разбира се. А и аз съм на мнение,че веднъж детето ми ще има нужда да бъде гушкано, като порасне на мен ще ми се иска,но то няма да ми дава. защо да се лишавам от прекрасното удоволствие да се гушкаме. ние всеки ден се носим от 6 до 9 - задължително , а в различните дни и в други часове.

за пъпчето - и на нас ни тече кръв, но нямаше проблем после.

искам да поздравя и Емили и v.spasova , момичета дано всичко лошо е зад гърба ви, дано повече не ви се налага , както на вас ,така и на всички нас, да минаваме през такива трудности. Пожелавам на вас и на нас, много здрави бебчета.

Aila, много ти благодаря за отговора, най- учудена останах от инфото за ментата - аз я пиех уж за успокоение на коремчето на бебчо, как не съм знаела по-рано каква грешка правя.

Виждам,че не ме отразихте с ТРЪНЧЕТАТА ,ама аз го направих вчера, не се стърпях и ,мамка му  Mr. Green верно излизат такива работи. довечера пак.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=323743.40 - Люляче , за теб

# 502
  • София
  В бг лактогонният чай има анасон, копър доколкото си спомням, които наистина може да помогнат и за коликите на бебчо.

# 503
Мама Nansi_21 е родила прекрасната ВАНЕСА  -  4300 гр ( че и голяма ,момата  Party) и 54см.

Да и е жива и здрава
  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 504
  • В царството на мечтите
Nansi_21 да и е честита и много много да я радва

# 505
 В бг лактогонният чай има анасон, копър доколкото си спомням, които наистина може да помогнат и за коликите на бебчо.

сега отивам да го търся ,но в тоя тъп квартал най-много на HIPP да намеря
а аз заради антибиотика,който пия и давам и пробиотици - Биогайа, та се надявам и те да и помогнат за коремчето

на всичко отгоре се е сдобила и с млечица та и за нея и давам Дактарин и за мое нещастие се лъжем с бибата ,че иначе няма как да и го дам, но гледам да е за кратко  Mr. Green

AILA, извинявай ,но само неразбрах да се цедя ли, след като бебка хапне ?

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 14:20 от gala.

# 506
  • София
  Сега ти погледнах и линииката напълно възможно е да е и скок в растежа, те са именно 10-ти ден, 3-та седмица, колкото сте и вие, 6-та седмица, после трети месец и тн.

# 507
  • Eemnes, NL
Честити ни нови три мами и момиченца! Simple Smile На бебките много, много щастие на мамите леко и бързо възстановяване. Simple Smile Heart Eyes Hug
Някой ще ми прати ли пак паролка за албумчето? Confused

# 508
Привет и от нас Hug

ЧЕСТИТИ ПРИНЦЕСИ НА БРИЛЯНТ,ТОМЕЛИС И НАНСИ,нека растат здрави рожбите ви,а на мамите бързо възстановяване.  bouquet

Емили, много хубави новини,нека от тук натаък лошото е само зад гърба ви. Heart Eyes
В.Спасова, на вас кураж и дано скоро и вие ни зарадвате с брилянтно здраве и пълна компания в къщи. Praynig Heart Eyes
Димяни,успех на прегледа,аз вярвам,че с малките всичко ще е наред. Heart Eyes

Втората вечер у дома мина повече от добре GrinningАз не съм очаквала,че ще е така пу-пу да не ние  уроки.Буди се човека,цока и пак заспива.Вчера ми направи две паузи по 4 часа и нощес искаше да суче през 2 часа,аз му давам и без това гърдите ми се пълнят и искам да поотложа момента с помпата.С Мая така се бях докарала с помпата,че първите4 месеца ми минаха в кърмене,цедене,кърмене,цедене много бавно ми се регулира лактацията и то защото в началото прекалих с изцежданията.Сега ми се наложи два пъти да облекчавам,но го направих на ръка и съвсем по малко,колкото да не са твърди.

Люляче, не се тормози,на много мами се е случвало да кръцнат малко бебетата,но те бързо забравят Winkна този етап Rolling Eyes Hug
 Хубав ден на всички ви желая и до скоро Hug

# 509
Виждам,че не ме отразихте с ТРЪНЧЕТАТА ,ама аз го направих вчера, не се стърпях и ,мамка му  Mr. Green верно излизат такива работи. довечера пак.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=323743.40 - Люляче , за теб
gala, и на мен ми беше много интересно, но не се отвори, а нямах време да пиша.
Благодаря за новия линк!

Честито на всички нови мами, да са им живи и здрави слънчицата  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт