Мамо, готова си, нали, през АПРИЛ да гушнеш бебче ти?!

• 28 471
  • 669
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро хубав и усмихнат ден на всички, КАТИ мерси за кафето   bouquet

delilah_qk за апаратурата на Стаменов - доста е остаряла, но аз съм там основно за изследвания и т. н, разчитам за всичко останало на др. Бачуров, при който живот и здраве да раждам, дъщеря ми е родена със секцио и вероятно и второто раждане ще е така, та от рано съм се ориентирала.

Referimente за Паскалева съм чувала добри неща а щом си решила да раждаш във ВМИ тя е правилен избор.

Хубав ден.  Hug

# 136
Как сте днес, мили мои! Ако знаете как ми се гади днес. Ужас. Четох във форума, че спира сутрин да се гади, ако хапнеш солетка и не знам защо реших, че същия ефект ще постигна и с брускети. Е, няма такова гадене  Grinning
И аз искам паролка и да ми кажете как да вляза. Моля някои да ми пише на лични.   bouquet Благодаря!

# 137
добро утро мами ,и аз да се отчета
видях си бебето ,за сега се развива както трябва ,да се надяваме ,че и за напред ще е така ,купих си спокойствие за една седмица и после пак почвам да се тревожа ,как е що е добре ли е тей .
Днес времето е чудесно и мисля да поизляза малко ,без това малката е на баба на гости ,стига пак да не ми стане лошо ,че всеки ден различно е при мен ,и да се подготвя за 15 първия и ден на градина след дълга почивка ,представям си утре как ще ми се кисне сутринта .
това от мен за сега ,
лек и спокоен ден на всички . Heart Eyes

# 138
  • София
Здравейте момичета, аз съм нова в тази тема и виждам че доста сте понаписали. Ще се опитам да наваксам!!! Аз съм на 33 г., живея в София и очаквам първото си дете. Поздрави и много усмивки на всички.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 139
Здравей те мами!! Искам да благодаря за хубавата темичка и да кажа,че много ми харесва.завърнах се от отпуска и въобще не ми се работи #Cussing out Иначе съм добре ходих на лекар  и видяхме тупкащо сърчице,развиваме се добре за сега.Момичета искам да ви питам когато ви боли глава или зъб какво взимате болкоуспокояващо.

# 140
ana-bel, за съжаление нищо не бива да вземаш. и аз бях със страшно главоболие миналата седмица, но категорично забраниха да пия, каквото и да е!

# 141
Кати, sweet_monii моят мъж и той от повече от 2 години е по камионите и се връща в къщи на всеки 3 месеца за по 1 месец в БГ.

Juli_Ivka, да не би мъжа ти да работи в една фламандска фирма до Антверпен - Vandijk? Извиняваи за любопитството, но подозирам, че е същата фирма, в която и баща ми работи от скоро.

# 142
Здравейте!
Хайде и аз да се запиша при вас и дано април ми е на късмет  Wink Очакван термин 10-ти април.
31 г, Италия, очакваща второ детенце.
Успешно бременеене на всички мами   bouquet

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 22:07 от sonita

# 143
.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 02:13 от FourSeasons

# 144
Lilly_R, аз бях питала за яйчниците. Благодаря ти за отговора. Какво хубаво съвпадение, аз също утре съм на преглед и като питам ще ти пиша.

# 145
elisa_123 пак е близо до Антверпен фирмата, но е в Темсе и се казва Жилберт ДеКлерк /мисля, че имаше около 30- 40 км. до Антверпен/. И баща ми и мъжът ми са в нея и са много доволни.
Лили, твоят мъж да не е военен ? Аз съм военна, а мъжът ми е бивш и той много искаше да иде на мисия, но аз не му разреших.

# 146
Момичета искам да ви питам когато ви боли глава или зъб какво взимате болкоуспокояващо.
ana-bel, за съжаление нищо не бива да вземаш. и аз бях със страшно главоболие миналата седмица, но категорично забраниха да пия, каквото и да е!
Ами не е точно така. Може да се пие парацетамол (ефералган). Когато отидеш на зъболекар(най-добре след 12г.с.) го информирай, че си бременна -има вече много пречистени упоки, които не вредят. Болката, стреса и евентуална инфекция са много по-опасни...
http://www.biberonbg.com/info/bremennost_i_lekarstva.htm

Аз последните няколко дни съм като парцал...

# 147
.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 02:12 от FourSeasons

# 148
elisa_123 пак е близо до Антверпен фирмата, но е в Темсе и се казва Жилберт ДеКлерк /мисля, че имаше около 30- 40 км. до Антверпен/. И баща ми и мъжът ми са в нея и са много доволни.

Juli_Ivka,

Изпратих ти съобщение на лични, за да не спамя темичката Wink

# 149
Добре дошли на новите мами   bouquet  леко бременеене

ana- bel -  и аз ще потвърдя мнението на i√k@  - може да се пие парацетамол, като по пречистена форма се води панадола. Когато ме заболи глава изобщо не се колебая да пия парацетамол, а аз по принцип съм с мигрена и просто понякога болките са непоносими.

Да се похваля и аз днес ходих на гинеколог - в 11 г.с съм - до сега не бях се чувствала така, но днес като видях малкото същество как подскача и мята ръчички и краченца ми се насълзиха очите от умиление Rolling Eyes , чухме и сърдечната дейност. Другата седмица вече ще отида да си взема направление за ЖК (след като вече се установи сърдечна дейност) и ще ми назначат всички изследвания.

Да споделя мнение все пак и за повръщането - понеже аз повръщам по 5 до 7-8 пъти на ден си слагам свещички вомакур ( 1/4 от полагаемата доза ми действа), пробвала съм и хомеопатични свещички вомитусхил, но не помагат. Единственото, което ме притесни е това че вомакура са за кратък срок на приложение, затова днес отново говорих с гинеколога и той ми каза че няма проблем. Опитах се няколко пъти да ги спра, но ефекта е вече почти 4 кг назад - така че по добре с тях, че да мога да хапвам и да пия Simple Smile

Виждам и че групичката от Бургас също се увеличава, което ме радва Simple Smile

Успешен ден ви желая   bouquet

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 14:06 от Nikol298

Общи условия

Активация на акаунт