Мамо, готова си, нали, през АПРИЛ да гушнеш бебче ти?!

• 28 423
  • 669
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Леле, едвам ви изчетох че да се разпиша и аз накрая!
Да честитя и аз първия учебен ден и на мамите  и на дечицата - много успешна и забавна учебна година им желая!  Peace
Гледам , много мами са далеч от татковците - момичета, съчувствам ви, сигурно ви е доста трудно така, но за съжаление икономическото положение ни води до такива неприятни решения. За мое щастие нашия тати рядко го пращат на командировка - най-много 2-3 пъти годишно за не повече от седмица и като се замисля  колко ми е трудно сама докато го няма, ама и той както все казва и за повече да го пращаха като няма как и повече ще издържам... просто се радвам че за сега не се налага.
И аз съм на таблетки прогестерон - също след мисед през месец май но пия Дуфастон 2*1, от който и на мен май доста ми се гади, ама като трябва ще си го пия. Доколкото четох в темите за Дуфастона във форума повечето пъти го изписвали до края на 3-4ти месец и след това заменяли с някакъв магнезиев препарат, ама ще трябва да почакам да видя при мен как ще се развият нещата, в крайна сметка важното е да задържим бебчо този път.
За филмчетата от линка - страхотни са, още с първата бременост ги гледах поне 5-6 пъти, скоро смятам пак да си ги пусна, ама трябва да ми остане повечко време, че напоследък определено положението не е розово. Малчо ми е сополив от вчера и днес направо ми разказа играта на обяд- нахранихме се и като го сложих да спи повърна, и тъкмо застелих чисто и го преоблякох и хайде пак... така 5пъти, направо съм се шашнала. Притеснявам се да не е някой грип, ама дано ни подмине и просто да е настинал.  Praynig
Нещо не съм в кондичия да пиша повече - до скоро пак!!!

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 16:15 от delilah_qk

# 196
VesitoAJ  - свършваш 11 и влизаш в 12 -та г.с - предполагам това е определено в линийката Simple Smile
Точно това ме притеснява,че според мен днес започва тази 11 седмица и на навършване на 12 си запазих часовете за БХС и ФМ да не греша аз и да изпусна 12 седмица  Rolling Eyes

# 197
еми не знам - така като гледам термина ти е на 06.04, а моя е на 10.04 и според моите изчисления аз съм 10 г.с и 5 дни т.е 11 г.с, това потвърди и гинеколога вчера и според мен ти трябва да си в 11 г.с и 2- 3 дни т.е 12 г.с - не знам може и да се бъркам  Simple Smile

П.С - да за скрининга, както е написала sonita е между 11 и 13, даже и 14 г.с си е напълно нормално, така че според мен няма какво да се притесняваш за няколко дена

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 15:54 от Nikol298

# 198
VesitoAJ , тук скрининга се прави между 11-та и 13-та седмица, така че ще си в границите със сигурност  Peace

# 199
Предложение за тема Майки АПРИЛКИ хубавеят и с коремче се гордеят  Grinning

# 200
Олеле, колко много сте писали! Така е добре, значи че настроението в отбора е добро.
Честито на мамите с ученици! Здраве и късмет!
Аз сега се връщам от доктор. Днес влизам в 10 г.с. и ми насрочни биохимичен скрининг и фетална морфология за след 3 седмици. Денят преди да вляза в 13 г.с. Това късно ли е?
Всъщност много, много не разбрах какво ще ми правят. Но ще е на 3Д. АКо вие знаете, моля обяснете и кое след кое се прави?
Ужасно е да не знаеш и от вълнение да забравиш да попиташ  Embarassed Но така се развълнувах, че ...
До после, момичета!
  bouquet

# 201
Предложение за тема Майки АПРИЛКИ хубавеят и с коремче се гордеят  Grinning

Много добре! Ама може да го запазим за по-късните месеци, че сега доста мами писаха, че нямат коремчета /особено повръщащите/. Може би около Коледа ще е добър период за това заглавие  Laughing.

# 202
  • Бургас
Момичета,ориентирайте ме с цени за БХС и колко по-рано трябва да си запазя час.Мисля да отида до София за това изследване,но още ровя и разпитвам и не съм решила точно в коя клиника да го направя. Rolling Eyes

# 203
  • Варна
Здравейтеи от мен. Отчет няма-загубих си всички симптоми както споделих и май се стреснах. Утре си записах час за Бочева от МЦ Брегалница,наистина се уплаших защо спрях да повръщам. Голям ми е кахъра:)
Много сладки коремчета сте показали,нямам търпение. Но аз по принцип си имам "одеялце" и ...Виждам,че е малко по издаден особено отдолу,но пак си ми прилича на шкембе,не на бременно коремче.
Хубава вечер   bouquet

# 204
Ох първо ще пиша и после ще ви изчета,че много сте изписали.Ще ми отнеме поне половин час да прочета.
Днес бях на преглед.Имаме си сърчице,ръчички и крачета мърдат. newsm44 Толкова се радвам.А каката е на седмото небе от щастие.
Взеха ми  кръв за васерман и хепатит Б(за трети път  тази година-от работата ни задължават).Освен това ме прегледа и взе цитонамазка и микробиология.Сега ще чакам резултати,а в близките дни ще ходя до работата да ме набодат за кръвна картина,биохимия и да дам урина.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 18:06 от petia47

# 205
  • София
Здравейте момичета

За съжаление трябва да ме  отпишете от темата.
След като прокървих в понеделник и ме приеха по спешност в болница ,се оказа ,че е спряла сърдечната дейност на бебчо.И за съжаление се наложи да го извадят вчера.Ами това е от мен ,а на вас пожелавам лека бременност и най-хубавите бебчета през април .
Успех от мен Simple Smile

# 206
  • Варна
Маринела,съжалявам. Бъди силна. Не минава,но надеждата крепи.  bouquet

# 207
  • Plovdiv - Thessaloniki
Съжалявам, Маринела, дано следващия път нямаш проблеми и всичко мине наред. Успех напред!  Hug
Момичета, темата наистина лети.
Аз понеже ще съм мама за първи път ми харесва заглавието за темичка на Moiraine:
" За моя радост най-голяма през АПРИЛ ще стана мама ".
Поздрави!   bouquet

# 208
Маринела,много съжалявам. Hug

Аз сега минавам на бързо,после ще ви чета и пиша...
Само искам да кажа,че следващата темичка,ако нямате против ще я направя аз,даже започнах да я пооформям,пък.....А пък за заглавието....най-добре,когато сме към края на тази тема да се сложи една анкета и да изберем заглавието,защото всички предложения са хубави.

# 209
Маринела, съжалявам, дано скоро видиш пак двете черти Hug
Днес явно е бил ден за прегледи. И аз бях, всичко е наред, бебо е към 5см, док каза 13-та седмица и твърд термин 26.03, пък аз съм се настройла за априлка и това си е Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт