Мамо, готова си, нали, през АПРИЛ да гушнеш бебче ти?!

• 28 425
  • 669
  •   1
Отговори
# 180
Sonita ,аз поя   утрогестан 2 по 2 сутрин и вечер ,може и вагинално ,но ги пия за една киста от 20 дни почти ,като ме гледаха от 9см.,  вече е 7 см. ,пак е голяма ,но поне не пораснала още ,че иначе трябва да ме оперират ,но не и преди 3 месец.
за пола на мен в 14 седмица ми казаха ,че е момиче и познаха ,сега не искам да знам какво е ,искам само здраво бебе нищо друго .

# 181
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Честит първи учебен ден на мамите с ученици  Peace Да бъдат добрички и ученолюбиви и тази година!
Изненадана съм как толкова рано се разбира пола.Аз така се надявам на  stork-girl, но нали е първо...и да е момченце ще простя на тати  Laughing
Мони,Кати... как ви разбирам  Cry и нашия тати е навън.Чуваме се всеки ден,ноо..не е същото!Искам да си е при мен! Crossing Arms

Хубав ден на всички!

# 182
Здравейте мами, Честит първи учебен на ден на мамите с ученици. Аз съм от Варна имам 2 положителни теста, по мои сметки бебчо трябва да се появи началото на април. Утре съм на лекар и ще имам ориентировачна дата за термин. Аз съм от Варна и си имам една бамбина Александрина на 1 г. и 4 м., ще ми е приятно да се присъединя към вашата група 2009 бях през май а сега април.

# 183

Искам да ви попитам има ли сред вас вземащи аспирин и прогестерон? По колко ви предписаха на ден и до коя седмица на бременността? аз вземам по 1 таб. от 100 мг /аспирин протект/ и  Утрогестан вагинално 2 по 2/ден /превантивно след мисед/.

На мен пола първия път ми го загатнаха между 11 и 12 седмица още на пренаталния скрининг. После ми го потвърждаваха на всяка визита, но когато е момченце е по-лесно, след като веднъж му видят ясно атрибутите  Mr. Green Този път си мислех да не питам за пола, но май няма да издържа  Crazy
sonita аз вземам аспирин протект през ден,два пъти в седмицата си слагам фраксипарин 0.3 и утрогестан 3 по 2.Първата ми бременност беше мисед,като забременях втория път почнахме  веднага терапия с аспирин спрях го 2 седмици преди секциото.Дано и  сега всичко е наред.

# 184
tosi, и на мен ми го дадоха профилактично точно заради миседа. С първото ми дете нищо не съм вземала и раждах нормално. Ти правила ли си изследвания, заради които ти предписаха аспирин и до коя седмица го приемаше? Задължително със секцио ли ти препоръчаха да раждаш?

# 185
Добър ден. Честит първи учебен ден на всички с ученици. Успешна и изпълнена само с 6-ци година ви желая.
Аз бях на тържество в детската градина на моята щерка. Посрещаха си "зайците" от които и моята дивачка. Бяхме прави и много умалях, но си заслужаваше.
honey_bs, явно тук много мами се събрахме с татковци навън и ще се подкрепяме. 
А за пола за мен по принцип няма значение само да е живо и здраво бебчето, но ако ме питат искам пак момиченце. Ще видим в края на месеца като ида на 3-д при Троячев в Пловдив какво ще каже той.

# 186
Привет и от мен!
Честит Първи учебен ден на всички с малки и големи ученици!
Добре дошли и на всички новозаписали се.
При мен нещата са нормални, само дето имам едно подуване вечер на корема и постоянно ми бълбука, явно много газове се събират-и аз не знам, но е некомфортно. Нямам търпение да завършим и ремонта и да се настаним накрая в новия дом!
Възползвайте се от хубавия ден и излезте на разходка с децата или с приятелки, че не остават много такива приятни дни!
Аз още не съм се записала на ЖК, но май ще избера Михайлов-син, пък ако не ми допадне, нали може да го сменим!
Хубав и усмихнат ден!

# 187
tosi, и на мен ми го дадоха профилактично точно заради миседа. С първото ми дете нищо не съм вземала и раждах нормално. Ти правила ли си изследвания, заради които ти предписаха аспирин и до коя седмица го приемаше? Задължително със секцио ли ти препоръчаха да раждаш?
Не съм правила генетични изследвания,пих го до 36 седмица  родих секцио защото в 7 месец направих преекламсия и по добрия вариант беше секцио за да избегнем напаните и евентуално кръвното пак да се вдигне.Когато сме на аспирин трябва да си изследваме по често тромбоцитите.

# 188
Eй,колко много сте изписали Laughing
При мен вече отшумява гаденето и се чувствам по-добре.За пола на дечицата на сина ми го познаха,но дъщеря ми ......Всички казваха че ще е момче ,на всеки видеозон  и различни доктори ми казваха о героя е супер.Даже дишането му било за момче,тоновете също.....И в деветия месец ден преди да родя на видеозона доктора пак ми обясняваше за МОМЧЕТО...И като излезна момиче всички останаха  като гръмнати Laughing
Само таткото от самото начало си казваше че си е сътворил дъщеричка и не слушаше никой.

# 189
.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 14:36 от FourSeasons

# 190
Наистина много се е изписало Simple Smile. Аз вчера бях много зле, смея да кажа най-зле от всички дни. Толкова ме боля глава, че чак повръщах Sick от болка. Днес определено има някакво подобрение. Моята първа бременност също беше мисед или поне така разбрах /първо имаше точица, а след това я нямаше  Sad /. Докторите не бяха много словоохотливи уж не било аборт, а било кюртаж, но ми взеха пари за аборт, както и да е минало-заминало. Сега пия Дуфастон и Папаверин, но имам чувството, че ми се гади най-вече от този Дуфастон, а може и да си въобразявам. Чакам с нетърпение утрешния преглед и се моля   Praynig всичко да е наред. Лек ден от мен.

# 191
Здравейте момичета.Присъединявам се към вас с термин 20 април.На 33 години съм и имам едно момиченце.За сега имам симптомите и неразположенията на повечето от вас,но се надявам скоро да отшумят.Желая ви спокоен ден и много усмивки.

# 192
Здравейте,момичета  Hug
Честит първи учебен ден на всички,който имат повод за празнуване  Hug

Добре дошли на новите мамчета,дано останем всички заедно до самия край и до другото начало  Praynig

Ние сме добре,на 22 сме на преглед ще правим и БХС и ФМ точно 12седмица
След няколко хубави сутрини,днес пак ...,но ми стана до добре. Тъкмо хранех малкия и му казвам "Маме лошо ми е" и той "Бързо оставяй купичката и отивай да повръщаш" много ми стана забавно,милия как мисли за мен  Grinning

Хубав ден изпълнен с усмивки!

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 15:04 от VesitoAJ

# 193
На линииката ми пише 12г.с според мен днес навършвам точно 11г.с  newsm78 кой бърка?!?

# 194
VesitoAJ  - свършваш 11 и влизаш в 12 -та г.с - предполагам това е определено в линийката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт