Мамо, готова си, нали, през АПРИЛ да гушнеш бебче ти?!

• 28 416
  • 669
  •   1
Отговори
# 210
Маринела, съжалявам за случилото се. Кураж Hug

# 211
Маринела много съжалявам!Стискам палци скоро пак да забременееш и да родиш здраво и красиво бебе! Hug

# 212
Маринела ,много съжалявам! Живот и здраве ще си имате най прекрасното сълровище  Hug
vania_svet, определено не държа сега да е тази тема просто ми хрумна и ми хареса като идея и за това я споделих  Hug

# 213
Май не ви изчетох, много пишете...
Маринела, съжалявам...дано бързо забравиш това и да сътворите едно здраво бебче скоро  Praynig
За БХС-то, аз четох, че и тук  навлизал ранния скрининг 11-13г.с. Аз записах час при д-р Янкова, ще излезе 120лв.  Rolling Eyes А ФМ е към 5-ия мес. защо и тя ти е заедно с БХС-то, Веси?
На мен засега ми остават само стомашните неразпорожения, леко дразнене от каге напр. или от др. храни, но пу-пу...дано отшумяват...
А пък аз май ще се забавя със кръвните, урина и т.н., секрети хич и не ми каза докторката. Ще видим в ЖК-то какво ще ме инструктират.

# 214
  • Пловдив
Ама че новина отново, надявах се вече да няма отписващи се мами - Маринела, съжалявам много за това което си преживяла!  hug Вярно е ,че не се забрява, но събери силите си и не го оставяй да те обсебва - това наистина е едно от най-гадните преживявания, но ако се овладееш съвсем скоро може да видиш две чертички и дано следващия път няма никакви проблеми и мине съвсем леко и безпроблемно.
Мен почва нещо да ме човърка отвътре - дали да не отида и аз на един допълнителен преглед, че да си купя кмалко спокойствие както се изразихте...  newsm78
Хубава вечер на всички ви!

# 215
Здравейте!
Ние днес пак почти цял ден бяхме по разходки.Сутринта като заведохме Ивон на градина,после с малката отидохме до Ловеч,беше голяма гъчканица,народ,ученици,учители,нямаше места никъде в кафенетата.
Аз обаче реших,че няма да издържа до 4.10 за преглед и днес отидох.Лекаря ми малко се намуси,че съм отишла предварително,ама поне ми пусна и изследванията-кръв,урина,ПКК,Васерман,също и за Хепатит Б.
Бебко е добре,вече 4,6 см.Чухме сърчицето Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesВидяхме крачета и ръчички и през цялото време шаваше,беше много хубаво.
Сега следващия ми преглед ще е на 11.10.Дано тогава да ми кажат и пола.Аз не знам на ФМ дали се вижда пол Thinking,че нали ще ходя на 27...
Спонтанно решихме да отидем до Плевен.Кати,постоянно заглеждах мамите,минаващи с дечица,ама като не съм те виждала.....Една жена се позагледа в мен,ама сигурно не си била ти,защото ти май си ме виждала,щеше да ме познаеш.Ходих в няколко магазина за бременни и си взех доста хубави и удобни нещица.
Та така...Лека нощ,че направо съм капнала и отивам да лягам Blush

# 216

За БХС-то, аз четох, че и тук  навлизал ранния скрининг 11-13г.с. Аз записах час при д-р Янкова, ще излезе 120лв.  Rolling Eyes А ФМ е към 5-ия мес. защо и тя ти е заедно с БХС-то, Веси?

БХС (биохимичен скрининг) представлява отчитане на вероятността детето да има генетични аномалии. Тоест при вероятност по-голяма от 1/250 се смята, че бременността е рискова и се назначават други изследвания. Прави се само в генетичната лаборатория на Майчин дом-София. В останалите болници и лаборатории само вземат кръв и пак там пращат. Ако ходите директно там трябва да знаете, че искат ехографско изследване (потвърждаване на точния термин) извършено не по-рано от 24 часа. Ако нямате такова, трябват ви и снимки да го потвърдите, ви пращат да ви направят там. На мен преди 2 години за това ми взеха още 20 лв.  Mr. Green . А иначе самото БХС излизаше около 20-25 лева. Сега може да са го увеличили, незнам.
ФМ (фетална морфология) е ехографско изследване на плода за различни аномалии. Бива ранна 11-14седмица, средна 20-22-ра и късна около 30-та. Няма общо с БХС-то  Peace
С цялото това исках да кажа, Цъфс , че срещу 120 лв. най-вероятно ще ти направят ранна ФМ и ще ти вземат кръв за БХС. Ако не е така значи докторката ти си цени доста високо труда  Mr. Green

Аз се извинявам, че така рядко наминавам, но докато се опитвам да ви изчета и вие сте изписали още 5 страници  Grinning , нещо време все не достига.
Моето коремче доста е порастнало, незнам газове ли са, какво е  Rolling Eyes , но започва да ме тревожи. Миналия път изглеждах така в седмия месец  ooooh!

# 217
Здравейте , мога ли да се включа при вас ?

Казвам се Анна Мария , на 19 , живея в София , първа бременност .
Термина ми е определен на 21 Април    Wink
Леко бременеене на всички   bouquet

# 218
Маринела, съжалявам за случилото се ...  Confused дано скоро имаш хубави новини!

А аз вчера късно следобяд имах силни болки в корема, в областта на матката, като се наспах и ми мина. След преживян аборт все си мисля, че пак може да се случи, затова гледам въобще да не го мисля  Rolling Eyes

# 219
Маринела, много кураж ти пожелавам, подкрепа от най-близките и скоро пак да си направите бебче.

VesitoAJ, ама на мен мнооогооо ми хареса заглавието /само да си кажа/.

Аз от вчера пак имам болки в корема, въпреки но шпа-то, което все още пия 3х2. На преглед при гинеколога, който ме следи съм на 27 септември, а в епикризата от болницата ми пише, че имам право на 2 профилактични прегледа, като първия е най-рано на 30 септември. Това ми се струва някаква грешка, защото датата е почти месец след като ме изписаха. Вижда ми се странно да искат да ме видят толкова късно. Някой наясно ли е с тези профилактични прегледи след болничен престой, че ми се ще някой да ме види?

# 220
  • España (Плевен)
  Привет, момичета !!! 

Тази сутрин съм в добро настроение  Heart Eyes Heart Eyes
Anna_Mariq добре дошла при нас...
sweet_monii аз не съм те виждала. А и вчера по центъра не съм била. Но ще се радвам да се запознаем..  Wink
Маринела много съжалявам, дано за напред да ви зарадва едно малко същество..  Hug Hug

Да ви кажа нямам никакви оплаквания. Хапвам си нормално, почивам си доста активно и най - важното е, че нищо не ме боли..

Пожелавам ви ден с много усмивки..
  Grinning

# 221
vania_svet  аз също лежах в болницата от 25 авгус до 28 ме изписаха на моята пише ,че имам право на 2 профилактични прегледа в рамките на 30 дни след изписването .
моето главоболие си продължава вече 3 ден ,като днес е малко по слабо ,абе да си призная почти всеки ден нещо не ми е наред ужас ,докога ли ще е така .
Маринелка много съжелявам ,много скоро ти пожелавам нова бременност с щастлив край.
КАТИ мерси за кафенцето ,много се радвам ,че твоите неразположения са премина ли .

# 222
  • España (Плевен)
ето и от мен малко инфо    Седем гряха на бременността

# 223
Маринела,съжалявам за преживяното.Дано скоро се възстановиш и като му дойде времето да последва една лека и безпроблемна бременност.
Аз не съм искала паролата за албума,но ще се  радвам ако ми я пратите.При мен ту си личи ,че съм бренна,ту-не.Явно имам доста газове.Корема ми все така курка и се бунтува,но това е бял кахър.Да ви питам как сте с килограмите.Аз до тук съм била само нагоре-бавно и славно.За сега съм с 1-1,5 отгоре.Апетитът ми ,обаче е завиден и все към тестяно ме дърпа,та ми се трува,че плануваните килограм на месец ще си останат само химера.Отивам да полегна,че вече съм се уморила,от правене на нищо Laughing...Хубав ден на всички.

# 224
  • София
Мила Маринела, много съжалявам за новината!!! Cry Cry Cry На мен ми се е случвало също в 10 г.с. и знам колко е тежко! Все пак трябва да ти кажа, че и ти ще гушнеш свое бебе съвсем скоро, марак да не е точно през април и съм сигурна, че когато видиш твоето детенце ще разбереш, че си е струвало чакането и всички мъки.

Общи условия

Активация на акаунт