Мамо, готова си, нали, през АПРИЛ да гушнеш бебче ти?!

• 28 370
  • 669
  •   1
Отговори
# 270
  • Сопот, Пловдив
Ехе, колко се е изписало!  Grinning За съжаление, няма да мога да изчета всичко, още ми поприлошава от телевизори и компютри  Sick . Дано всичко да е наред със всички, да се чувствате добре и да не ви е лошо. Честит празник   bouquet  на всички, които има повод да празнуват!

# 271
Li_2011 - относно смяната на лични лекари много отдавна е така, поне от няколко години - наистина е голяма галимация за съжаление

# 272
  • España (Плевен)

Честит Рожден Ден, Elia !!!
                      Желая ти от сърце - любов, добри приятели, пари и още много, много рождени дни!

# 273
Дру4ка,ако всички вмъкваме такива цитати от 5 мнения ще се изписва темата,моля те, не вмъквай цитати,а просто напиши това което смяташ
И от мен честито на рожденничката и на всички именници днес   bouquet Grinning

# 274
Да се отчета, че и аз вече съм в албумчето Simple Smile

# 275
  • Ямбол
аз нещо не разбрах тези албуми, къде са, как се влиза?

# 276
в сайта на www.snimka.bg се влиза с ник -aprilki2011 и вече паролата трябва да ти я пусна на лични

# 277
пак ще помоля да ми помогнете са включа в мамите на април.не справям много добре с този форум,защото тези дни се регистрирах newsm12.съжалявам,че съм вмъкнала тези цитати,но както отбелязах засега ми е голяма каша

# 278
Дру4ка, първо правило във форумите- преди да питаш прочети.... http://www.bg-mamma.com/index.php?board=21.0 тук има "правила, условия и указания" за ползване на форумите.
Никой не се е родил научен, така че не се шашкай - лека полека ще се научиш.
Второ- май искаш да видиш името си там в началото, в първия пост(всяко мнение се нарича "пост"). Аз така те разбирам. Това не можеш да го направиш ти. Мненията се коригират само от този, който ги е пуснал. Ти кажи "за протокола" от къде си, на колко години си и коя подред бременност ти е тази.
А, да ето още нещо- върни се и виж твоето мнение(с големия цитат) има бутонче "редактирай" когато го натиснеш, ще имаш възможност да поправиш своето мнение. Ще можеш да изтриеш ненужния цитат.
Ще използвам възможността да се обърна към всички:
Моля ви, използвайте бутончето "проверка на правопис". Нормално е от бързане да допускаме грешки. Но...нека да се стараем да пишем правилно, на български, по възможност без цифри и т.н. ...имаме си буквички за всички звуци... ми ...така де... Hug

# 279
dru4ka - ако имаш предвид да те сложат в списъка най - отпред в темата ще го направят или когато има нова тема или вече когато имат време за това, но все пак ти не си конкретизирала дата за термина. Кажи по точна дата от 4 ти до 10 ти април и Moiraine ще те включи когато може  Simple Smile

# 280
  • Бургас
Здравейте момичета,
изкарах си един страхотен рожден ден,а днеска продължаваме с купоните с малката отиваме пак на РД на едно приятелче,а за утре сме запланували пикник с приятели.Много обичам да ми е запълнена програмата.
Относно вегетарианките в нашата тема и аз мога да се присъединя.Напоследък само при мисълта за месо и ми се  Sick,но и това ще мине.

Пожелавам ви да си изкарате страхотни почивни дни.
П.С. Може ли и на мен паролата за албумчето.

# 281
термина ми е на 5 април и ми е трета бременност, това ще ми е трето дете.имам две момчета на 16 и на 12 год.аз съм от София,но след 2 месеца заминавам да живея при таткото в Ротердам,Холандия.и днес навършвам 40 години.прочетох доста от правилата на форума,но аз работя и не ми остава много време за това.когато си замина ще са занимавам само с това,предполагам,защото на първо време няма да работя.а и се казвам Деляна,на кратко Дели.

# 282
  • В Голямото село
Здравейте на всички, виждам, че отборът ни се увеличава - добре дошли на новичките и дано останем заедно до Април! Аз "наминавам" само за малко, защото нямам възможност да пиша кой знае колко. Все още сме на почивка в Халкидики, утре си тръгваме за София. Само исках да ви питам с какво можем да борим настинките - за беля май понастинах тук, гърлото ме дращи и кашлица се появи. Пробвам с чай и лимон, ама нещо няма ефект. Доколкото знам може да се пие и Цитросепт (преди много ми е помагал), но не се сещам за друго. Помъкнала съм какви ли не сиропи и капки заради детето, но нищо, което да става и за мен  Simple Smile . С първата си бременност още в първия месец изкарах зверски грип, не можех да се вдигна от леглото направо, размина ми се на магия - но тогава не си давах много сметка  Laughing. Сега обаче доста ме е шубе и искам да се оправя час по-скоро. Целувки на всички и бъдете здравички!!!

# 283
  • Варна
Добро утро:)

Дручка,Честит рожден ден. Жива,здрава, щастлива и усмихната жена. Една прекрасна бременност и още по хубав резултат  bouquet  bouquet  bouquet

Аз в четвъртък се записах на ЖК при Бочева в МЦ Брегалница. Побързах,защото както казах ми изчезнаха симптомите и се стреснах,че стана така рязко. Глупава работа. Бебето беше добре, мръдна един път и го домързя. Пусна ми да чуя сърцето-е, прекрасен звук.
Александров в АГ-то,въпреки,че има доста по добра техника,не ми го пусна-само го гледахме как бие. Пусна ми доста изследвания,ще чакам резултати.
Имам някакви тъпи болки ниско доло, като да ми идва. Понякога на пулсации, друг път нормалната тъпа болка.
И не ме успокояват,като казват,че е нормално. Болка,без причина, ми е трудно да приема.
Хубав уикенд Ви желая:)

Rosie-Posie-витамин С. Аз понеже не пия никакви лекарства-АБ и производни,се лекувам само с вит.С.
А ако усещам работата на грип-2 Аспирин Протект+2вит.С-така 3 пъти на ден,и за два дена съм готова.
Пък и доло има лимони-цеди и пий с мед.Успех.

# 284
Добро утро момичета.На патерици поздрави за рождения ден на ELLia!Aз да дам отчет за вчерашния преглед-в началото на 10 г.с. съм.Всичко е ок,размери,пулс,движения.В началото на октомври имам час за ФМ.,а на следващия ден ще ме пращат на БХС.Момичета ,при мен също има непоносимост към месото,но да знаете,че това може да окаже влияние по-късно на кръвните резулати-желязото може да е ниско.Затова ще ви посъветвам да опитвате и да хапвате,или да наблегнете на спанак и храни богати на желязо.Повярвайте ми,никак не е приятно да го пиете на хапчета.В понеделник съм записала женска консултация по здравна каса и ще стартирам и с тестовете ,надявам се всичко да е ок.Макар доста да ми се гади не пропускам да хапвам плодове,яйца  мляко и месце.Помнете -от това зависи здравето на нашите бебчовци.Колкото до преуморяването ,с първата бременност бях доста активна,но сега просто нямам сили и почивам при първа възможност-и пак съм смазана от умора.Снощи излизахме и едва оцелях до 11,то не беше прозяване и подпиране.
Rosie-Posie ,първото което ми идва наум ако мислиш да удържиш без лекарства са мед за гърлото и чайчета.Цитросептът у дома много го тачим,но не съм проверявала дали е подгодящ за бременни,ако да ,то веднага го започвай -ще облекчи симптомите със сигурност.Желая ти бързо оправяне и лек път към дома.
От мен за сега приятен ,слънчев ден.Остават само още 2 хубави дни и ще застудее,та излезте да се порадвате на слънцето.

Общи условия

Активация на акаунт