Съвет за обличането на мъжа ми :-X

• 8 214
  • 93
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Неизгладен и скъсан  #Crazy Naughty никога.Не се е случвало и няма да го допусна.И майка съм и съпруга -никога нито едните нито другия.
Децата ми са мъже вече на 21 и на 25 години са.След някоя година ще се оженят.Ми ако вземат момичета на които не им пука как са облечени,ще започнат скандалите.Но всъщност пък мойте са научени да изглеждат добре,знам ли как ще се развие семейния им живот. Ако вземат да намират кусури на ненаучените си на ред съпруги...ох какво ли ме чака  newsm78
Ако са мърляви през деня,ми вечер как ли си лягат тия мъже  newsm78

Няма по-подходяща иконка за този пост от тази:

smile3544 smile3544 smile3544

НАПРАВО НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ НА ТОВА, КОЕТО ЧЕТА!

Абе хора, къде ви е уважението към личното пространство на другия!

Направо съм в шок, честно. Аз ако тръгна да казвам на мъжа ми какво да облича, той ще ме изхвърли от вкъщи со се парцалките!

Кви са тия бебета, дето ги отглеждате?!

Патриархат било, то това си е направо МАТРИАРХАТ.

# 61
  • София
Иначе, раздърпаният мъж би бил в правото си да изхвърли спретнатите и красиви дрехи на жената, за да бъде и тя раздърпана като него. Или бъркам?

Ох, точно за такъв вариант се сетих - действителен случай. Колега се хвалеше как забранил на приятелката си да носи обувки с токчета, деколтета и по-така дрешки, защото той ходел спортно облечен и тя нямало да му ходи на стила.  Joy

Това ми напомня на един подобен тип, с когото искахме да тичаме в парка заедно и той ми каза буквално:

"И междувременно помисли за подходящо облекло - анцуг и тениска (по възможност в един и същи цвят или поне пасващи си) и спортни обувки, подходящи за тичане. По възможност в тон с останалите дрехи. Просто спортното облекло в тон е за предпочитане от дънките и токчетата. И никакъв грим!!!!!"

Ще тичам с него в парка ли...

# 62
Ми изхвърли му ги и му купи същите,какво толкова.Повечето мъже като се заимат с жена и деца стават ужасни.Аз не питам,направо изхвъррлям ама преди да си дойде даже,така,че и да иска нещо да го няма Mr. Green

# 63
Съвсем вярно! Ето защо розовата риза на съпругът ми се сдоби с петно и трябваше да я изхвърля. Той не помни кога се е нацапал, но все някога е бил облечен с нея и е ял салата, нали?! Останаха още 2 розови за накапване ...  Whistling шЪ ми ходи като сводник от Маями!
Това ще си го запиша някъде! Joy
Иначе темата е супер, авторката иска съвет за обличането на мъжа и...

# 64
Ако мъжа ми тръгне, като клошар, направо ще го #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 65
  • тук-там

Патриархат било, то това си е направо МАТРИАРХАТ.

А, здрасти - ми то това е заветната цел на този форум МАМА! Peace
То ако почне всеки да се облича както си знаЙ - ....нашта роля къде УтидЕ?

# 66
И моят мъж си има любими дрехи, които вече са толкова излинели и продрани, че имам чувството, че всеки момент ще се разпаднат на конци и ще се свлекат от тялото му. Нека да си ги носи, щом го влече. Важното е джобът да не му е "съдран".

# 67
Немога да разбера как някой дават съвет "Не  се меси във ли4ното простраство".
Е как да не се меси  ,ако е вашата половинка  и се разхожда със раздран панталон  вие ще одобрявате ли ? Shocked Shocked Shocked.

# 68
  • София
Немога да разбера как някой дават съвет "Не  се меси във ли4ното простраство".
Е как да не се меси  ,ако е вашата половинка  и се разхожда със раздран панталон  вие ще одобрявате ли ? Shocked Shocked Shocked.

Ми аз вместо да се вайкам по форумите ще се хвана да му я зашия тая любима дреха за да не ходи раздран. Иначе и моя мъж се носи постоянно измачкан и оръфан и много си се харесва така. Понякога ме е срам, но не от друго, а че изглежда сякаш ме мързи да го огладя, а не, че той просто не иска.

# 69
Не мога да разбера как някой дават съвет "Не  се меси във ли4ното простраство".

Ми аз вместо да се вайкам по форумите ще се хвана да му я зашия тая любима дреха за да не ходи раздран. Иначе и моя мъж се носи постоянно измачкан и оръфан и много си се харесва така. Понякога ме е срам, но не от друго, а че изглежда сякаш ме мързи да го огладя, а не, че той просто не иска.

hahahaДа бе после да  изглежда ,4е купуваш само за себе си парцалки ,пък за него закърпените hahaha hahaha hahaha hahaha Mr. Green

# 70
Немога да разбера как някой дават съвет "Не  се меси във ли4ното простраство".
Е как да не се меси  ,ако е вашата половинка  и се разхожда със раздран панталон  вие ще одобрявате ли ? Shocked Shocked Shocked.

Аз не познавам мъжа ти, но много бих искала да се запозная с човек, който умишлено избира да се носи намачкан...За оръфан - не коментирам. Това е друго. Там прозира стил. Единственото, което ми хрумва е, че най-вероятно мъжът ти, ако е като моя, силно не се впечатлява от множеството гънки по дрехите си.....Е, аз моят в такива моменти го връщам от вратата при това абсолютно недвусмислено или пък му показвам ютията. Ако държи на дрехата, то поне нека да я докараме в приличен вид за носене. Дали аз ще гладя или той е без значение.... И, о чудо, досега специално за това, никога не ми е реагирал обидено.

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 16:12 от Шевролета

# 71

Аз не познавам мъжа ти, но много бих искала да се запозная с човек, който умишлено избира да се носи намачкан...За оръфан - не коментирам. Това е друго. Там прозира стил. Единственото, което ми хрумва е, че най-вероятно мъжът ти, ако е като моя, силно не се впечатлява от множеството гънки по дрехите си.....Е, аз моят в такива моменти го връщам от вратата при това абсолютно недвусмислено или пък му показвам ютията. Ако държи на дрехата, то поне нека да я докараме в приличен вид за носене. Дали аз ще гладя или той е без значение.... И, о чудо, досега специално за това, никога не ми е реагирал обидено.

Може би NovemberRain има предвид, че мъжа й не иска да глади, не че не иска тя да му изглади дрехата  Thinking
При моя мъж е точно така, много добре забелязва, че тениската му е измачкана, няма нищо против да му я изгладя, и понякога когато съм в настроение го правя, но ако трябва той да си я изглади казава: "А, тя ще се изглади на мене" и я поприглажда с ръце  Mr. Green
Сега е останал с 3 чифта здрави слипове, не иска да си купи нови. Иска аз да му купя. Аз обаче съм му казала, че не е бебе, да отиде и да си купи, ама той не отива. Ще остане без гащи в скоро време  hahaha

ПП Обмислям варианта да отидем заедно и да покажа на "бебето" как се купуват гащи, и чорапи и да разбере кой номер тениски носи. Като му покажа един път, може би ще отиде и ще си купи сам другия път.

# 72
  • София
Мъжът ми категорично отказва да глади и в същото време не желае и аз да му гладя. Сваля някоя дреха от простора и направо я навлича. Като му кажа "Чакай да я изгладя" отговорът е "нищо й няма, тя ще се изглади на мен"  #Crazy  ooooh!

# 73
Сега е останал с 3 чифта здрави слипове, не иска да си купи нови. ..

Sorry, но това не го разбирам! Дрипльовци в леглото не допускам, нито преди, нито сега. Начинът по който се обличат мъжът и детето е за да носи видът им наслада преди всичко на мен. 

# 74
Е той затова е в моето легло, не в твоето  Joy
Не е дрипльо, просто си пере гащите по - често, при наличие на 3 здрави чифта. Другите не ги облича, щото са скъсани.
Какво според теб АЗ трябва да направя в тоя случай, да отида да му купя нови ? Щото той е неспособен или  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт