Листопад (Yaprak dökümü) - 42 ТЕМА

• 37 791
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
Тоя Али Раза,започна много да ме дразни.Как може да каже,че Лейля е разбила семеъството на сестра си?И как може да забрани на майката да вижда детето си?Той като иска ,нека за него дъщеря му е мъртва,но няма право да налага това и на другите.

# 496
  • Варна
Боже!... Magosniwa недей да ставаш сценарист! Човек ще получавата по два инфаркта на сезон от твоите филми!  hahaha

Joy Joy Joy
Като говоря за Али нямам предвид Али Ръза да се разберем а един друг Али дето се появява по късно в сериала .

# 497
Митхат отначало много ме дразнеше. Хареса ми човешкото му отношение последната серия. "Чакай, госпожа! Взимам ключовете за колата и идвам!" Докато шефа, вулкана Везувий (Али Ръза), бълваше змии и гущери...
И аз почвам да си променям мнението за него в положителна посока.Ама си е грозен.

# 498
И аз като вас!   Crazy
Бай Митхат ме дразнеше много,но се оказа,че има голямо сърце........Много е човечен,готов е да помага.........  Thinking
А това за "Вулкана Везувий" беше страхотно............  Joy Joy Joy hahaha

# 499
Здравейте и от мен! Али Реза започна много да ме дразни - не дава никаква самостоятелност на децата си в избора с кого и как да живеят. Все пак те са големи хора с характер и разбирания как да си живеят живота.Не виждам в какво толкова се е провинила Лейля-последвала е сърцето си и в това няма нищо лошо.Пък и Оуз не е чак толкова лош - обича Лейля, добър бизнесмен е, разполага с пари, добър баща е и т.н.Много ми харесаха думите на Хайрие към Али Реза-думи на истинска майка.Всяка майка обича детето си, независимо какви постъпки има то.Дори майките на убийците си обичат децата, какво остава да "вината" на Лейля.

# 500
Четох,четох е немога да се стърпя,отснощи ме е яд на Али Раза то бива принципи ама на този човек сърцето му как издържа да не каже на Хайрието за Лейля.МН истини  си казаха двамата но браво на Хайрието постъпи като истинска майка.                  

# 501
# 502
Здравейте и от мен! Али Реза започна много да ме дразни - не дава никаква самостоятелност на децата си в избора с кого и как да живеят. Все пак те са големи хора с характер и разбирания как да си живеят живота.Не виждам в какво толкова се е провинила Лейля-последвала е сърцето си и в това няма нищо лошо.Пък и Оуз не е чак толкова лош - обича Лейля, добър бизнесмен е, разполага с пари, добър баща е и т.н.Много ми харесаха думите на Хайрие към Али Реза-думи на истинска майка.Всяка майка обича детето си, независимо какви постъпки има то.Дори майките на убийците си обичат децата, какво остава да "вината" на Лейля.
Всяко от децата му е с този, когото е избрал. Поне сега е така.
А иначе всички гледаме филма, така че знаем защо не одобрява Оуз.   Wink
Аз също няма да съм съгласна детето ми да е с човека, който го докара да психиатрия. Друг е въпросът, че Али Ръза е прекалено краен, ама такъв си е.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 15:21 от Snejka

# 503
  • Пловдив
Якооо, Естел, мерси за това линкче   bouquet Това бяха Али Ръза, Хайрие и Фикрет.

# 504
Якооо, Естел, мерси за това линкче   bouquet Това бяха Али Ръза, Хайрие и Фикрет.
  Peace Интересно ми е каква е дубльорката на Ферхунде.

# 505
  • Варна
Жената която озвучава Фикрет озвучава и Неджля . Озвучителите гостуваха на 1 септември в Денят е прекрасен .

# 506
Какво стана с теста на Айшенцето на детектора на лъжата?
А що пък Лейля да не забегне фъф наше село и "Листопад" да стане международна продукция? Ще й покажем Владо Карамазов и тя ще забрави и за Охлуз и за всички  Twisted Evil.

Индиро, не ми вземай хляба за сценарист, че от в-к "Уикенд" ще ми спрат договора веднага ... ще кажа на Джафки и на теб да ти чете на 40 бучки захар и да ги пиеш с чая всеки ден по една на гладно ....
Ааааааааааа бива ли такамоме? Ще те убода с една от розите на  АлитУ  Ртзата така да знаЙш  hahaha hahaha hahaha

# 507
  • Варна
Ето ги озвучителите в Денят е прекрасен http://www.btv.bg/shows/deniat-e-prekrasen/videos/video/52774415 … t_v_Listopad.html

# 508
  • София
Четох,четох е немога да се стърпя,отснощи ме е яд на Али Раза то бива принципи ама на този човек сърцето му как издържа да не каже на Хайрието за Лейля.МН истини  си казаха двамата но браво на Хайрието постъпи като истинска майка.                  
Да, веднъж да му се противопостави открито за нещо принципно, а не за глупост.

# 509
Актрисата Гювен Хокна винаги е играела добре, но снощи ме смая направо.  Моля Ви, прегледайте,  ако имате възможност частта от серията с отиването на Хайрието у Неджля, та до края на снощните епизоди, и особено в къщи след като се върна.  Според мен тази нервна припряност е  най-трудното за един актьор, особено, ако е тромав и на възраст, но тя се справи блестящо  и изглеждаше   много  естествена.

Общи условия

Активация на акаунт