Листопад (Yaprak dökümü) - 42 ТЕМА

• 37 765
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • BG
Този момент с "огледалце на стената, коя е най-красива на земята" го минахме преди време, с анкета в блога. Тогава спечели Неджля.  Mr. Green
честно да ти кажа забелязвам доста промени във фейса както на Неджля така и на Лейля, май още между 1  2 сезон са претърпели някои пластични корекции.

# 571
Лейля със сигурност. За Неджля може и да има но аз по-трудно го забелязвам. Докато при Лейля разликата е по-видима.  Thinking

# 572
Този момент с "огледалце на стената, коя е най-красива на земята" го минахме преди време, с анкета в блога. Тогава спечели Неджля.  Mr. Green
Даже два пъти. Wink

Колкото до корекциите - на "Лейля" са повече, а "Неджля", като че ли си е пипала носа. Но и без това е нормално и двете да се променят от началото на филма - все пак се е минало доста време. Фахрие Евджен е била на 19 години, като са започнали да го снимат, Гьокче Бахадър също е била по-малка. Освен това тя е отслабнала доста. Wink

За анкетата - и аз съм за грешните.

На мен воалът ми харесва, но начинът, по който беше поставен на Гюлшен хич не беше удачен. Както си го поставяше Седеф, като го пробваше (отстрани), беше супер.

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 13:20 от Snejka

# 573
  • У ДОМА
здравейте и от мен!нямам възможност сега да пиша но с удоволствие ви чета когато имам време!
така е!Това което ти направят децата и цяло село не може да ти направи!тази поговорка се е доказала хиляда пъти!Али Ръза с нищо не е виновен човека-що го уморят горкия тези негови калпави неблагодарни деца!Е разбира се и той е правил  някои грешки но пък кой ли  родител не е правил. Все пак направил е всичко за да се развиват в добра посока изучил ги е ,възпитал ги е  дал им е старт в живота но всеки решава какъв път ще поеме  в края на краищата!

# 574
И аз се присъединявам за воала!Гюлшен едно перде да си беше метнала на главата , по-добре щеше да е ........  Joy Joy hahaha
Значи остава анкетата за "грешниците", доколкото разбрах........  newsm78
После може и другата да пуснем-различни са ,но и двете анкети са хубави /"грешници" и "многострадални"/
И на мен ми направи впечатление,онзи ден като показваха откъси от старите епизоди, че носът на Лейля е бил като "камба"  Sick .Сега и е хубав.Мисля си ,че има корекции и около очите,но не съм сигурна.....  newsm78Общо взето доста се е разхубавила.
Неджля обаче ми е фаворитка по красота.Страхотна е .......  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 13:31 от biskit

# 575
И на мен ми направи впечатление,онзи ден като показваха откъси от старите епизоди, че носът на Лейля е бил като "камба"  Sick .Сега и е хубав.Мисля си ,че има корекции и около очите,но не съм сигурна.....  newsm78Общо взето доста се е разхубавила.
Неджля обаче ми е фаворитка по красота.Страхотна е .......  Heart Eyes
newsm10

# 576
Абе защо не вземат да разхубавят и новият Шефкет бе,има крещяща нужда от това !  Thinking

# 577
  • до една звездичка
Все пак направил е всичко за да се развиват в добра посока изучил ги е ,възпитал ги е  дал им е старт в живота...

Всъщност, ако трябва да сме точни, от 5 деца само едно е изучил. Whistling
Неджля само започна, а дали ще завърши - друг въпрос. Но и без това мъжа й ще й бере гайлето. Wink

# 578
Е,Дега -никой не иска от тях да са висшисти.........  Mr. Green
Али Ръза има предвид,че са завършили училище,не са неграмотни.

Абе защо не вземат да разхубавят и новият Шефкет бе,има крещяща нужда от това !  Thinking

Ангелче,то някои неща явно са непоправими.........

# 579
  • У ДОМА
Все пак направил е всичко за да се развиват в добра посока изучил ги е ,възпитал ги е  дал им е старт в живота...

Всъщност, ако трябва да сме точни, от 5 деца само едно е изучил. Whistling
Неджля само започна, а дали ще завърши - друг въпрос. Но и без това мъжа й ще й бере гайлето. Wink

да по принцип си права -но вината за това не в Али Ръза а в децата му които вместо да учат сериозно се занимаваха със всевъзможни глупости

# 580
  • до една звездичка
Е,Дега -никой не иска от тях да са висшисти.........  Mr. Green
Али Ръза има предвид,че са завършили училище,не са неграмотни.

Е, че то средното в Турция не е ли безплатно, бе?

А, че ги мързи, мързи ги... Като махнем Фикрет, вероятно. newsm78

# 581
За разхубавяване на новия Шефкет предлагам да си върнат стария. Ще им дойде по-евтино, отколкото да правят операции на този.  hahaha Joy Joy Joy
След като толкова много сте за грешниците, да остане тази анкета.  Peace
Може да предлагате събота и неделя тези 2, които мислите, че са с най-тежки грехове. Като гледам как върви развитието във филма, избор на грешници има, колкото искаш.  Mr. Green

# 582
  • У ДОМА
ето я и любимката на Алабала&Ники

# 583
Дега, то и тук средното образование е безплатно ама твоето детенце явно е малко,та не знаеш колко излиза един ученик на родителите.......
Аз от тази година го разбрах...........  ooooh!

# 584
  • до една звездичка
Дега, то и тук средното образование е безплатно ама твоето детенце явно е малко,та не знаеш колко излиза един ученик на родителите.......
Аз от тази година го разбрах...........  ooooh!

Laughing На почти 3 е. Ама и аз знам бе, как?! Отсега купувам тетрадки и пенсил-и... hahaha Чантите няма да ги споменавам просто, че чет нямат. Flutter ooooh!

Просто за мен, като се каже "изучил" си децата и го асоциирам с по-големите разходи, свързани с живеене в друг град, наеми, такси, и пр., освен задължителните учебници, дрехи и др. Peace

Общи условия

Активация на акаунт