Листопад (Yaprak dökümü) - 42 ТЕМА

• 37 844
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
  • до една звездичка
Според мен тази нервна припряност е  най-трудното за един актьор, особено, ако е тромав и на възраст, но тя се справи блестящо  и изглеждаше   много  естествена.

Може да не й се налага "да играе" точно това си качество. Може и в живота да си е такава. newsm78

Аз, например, останах учудена, когато установих, че Стефания Колева (според мен) се припокрива 1:1 с ролята си в Той и Тя. Гледах я в "Търси се" преди доста време - еми същата си е.. каквато и във филма. Grinning Peace

# 511
Казвате, че Джеврие е състарена и побеляла в 5-ти сезон, ами замислете се - мъжа на актрисата е умрял по време на снимките, едва ли ще й е до тва да си боядисва косата...

# 512
Актрисата Гювен Хокна винаги е играела добре, но снощи ме смая направо.  Моля Ви, прегледайте,  ако имате възможност частта от серията с отиването на Хайрието у Неджля, та до края на снощните епизоди, и особено в къщи след като се върна.  Според мен тази нервна припряност е  най-трудното за един актьор, особено, ако е тромав и на възраст, но тя се справи блестящо  и изглеждаше   много  естествена.
Абсолютно подкрепям!В тази серия беше блестяща,сякаш не играеше,а всичко минаваше през сърцето й.Изгледах снощните серии най-вече заради нея,голямо удоволствие ми достави,няма грам преструвка,фалш или умора от образа.Винаги съм я харесвала,но снощи беше върхът!

# 513
Някой ще запише и качи ли "Мач за двама" ? dontknow

# 514
  • София
    Гледайте Неджля по Нова! Аз там ще гледам, няма да изпусна много от Листопада!

# 515
И аз, пък и леля Айше от Мечтатели ще е там

# 516
  • София
И аз, пък и леля Айше от Мечтатели ще е там
И майката на Кадим от Езо е там!

# 517
Абе май всички гледаме  "Мач за двама" тази вечер Simple SmileSimple SmileSimple Smile на рекламите си пуснах Листопада и видях. че Лейля беше в болницата и майка й беше до леглото.

# 518
  • София
Абе май всички гледаме  "Мач за двама" тази вечер Simple SmileSimple SmileSimple Smile на рекламите си пуснах Листопада и видях. че Лейля беше в болницата и майка й беше до леглото.
Да , и Лейля се разрева, че баща и не бил дошъл!

# 519
Снощния филм по Нова го бях свалила със субтитри, някой знае ли днешния по Нова дали го има някъде със субтитри?
Сори, че пиша в тази тема, ама като няма къде, все пак в него играе Неджля  Embarassed

# 520
Снощния филм по Нова го бях свалила със субтитри, някой знае ли днешния по Нова дали го има някъде със субтитри?
Сори, че пиша в тази тема, ама като няма къде, все пак в него играе Неджля  Embarassed
Има специална тема за филма. Мисля, че го няма със субтитри.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=522736.0

# 521

Ако дадеш линк за снощния ще съм ти много благодарна ... може и на ЛС да не пълним темата тук.

# 522
  • София
   Да не изпусна нещо!Само,че снимах без свeткавицатa, че иначе се отразява в мониторите и не става снимката  Joy!

# 523
 Joy, Браво Тайна

# 524
  • София
   Е кажете, не е ли гадина Ферхундето? Какви неща разправя, нищо общо с истината! Иде ми да я  smile3511

Общи условия

Активация на акаунт