Листопад (Yaprak dökümü) - 42 ТЕМА

• 37 812
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
  Е кажете, не е ли гадина Ферхундето? Какви неща разправя, нищо общо с истината! Иде ми да я  smile3511
Погледнах на рекламите и като я видях пак да се прави на многострадалната Геновева и ми се доповръща.  #2gunfire

# 526
Тази Фикрет не я понасям последните епизоди.Особено с отношението  към майка си.Копие на Али Ръза.

# 527
Нихир много добре си го каза. Неджля забрави грешките си

# 528
Браво на Нехир.Неджля веднага стана да си ходи

# 529
Браво на Нехир.Неджля веднага стана да си ходи

Истината боли така е, очевАдно на Неджля не й стана приятно.  Thinking

# 530
Пак ли Неджля е най-грешната? Sad

# 531

И тя е в кюпа. Аз предлагам да направим класация на най-грешния във филма. Да има Топ 10 "Грешник/ца"   Joy hahaha Joy

# 532

И тя е в кюпа. Аз предлагам да направим класация на най-грешния във филма. Да има Топ 10 "Грешник/ца"   Joy hahaha Joy
hahaha hahaha hahaha Интересно предложение. Ледената кралица може да го пусне в блога.  Laughing

# 533
То кой ли не е грешник в този филм  Joy Конкуренцията за първото място ще е оспорвана много Thinking

# 534
Тея хора не мога да ги разбера! Имам предвид Фикрет и брат й, сестра им е в болницата, другата им сестра (Айше) няма кой да се погрижи за нея а те никакъв интерес. Имам чувството, че Фикрет обича само баща си, защо не се обади на майка си да я пита как е.   Али Ръза да вземе да се стегне и да спре да се държи като малко дете, само знае тоз не ми е дете оня не ми е дете и се цупи, че и инати предава.
Накрая Нехир много добре го каза на Неджля, защото лесно е да съдиш другите, а да намериш своите грешки трудно. Неджля като беше припаднала в тоалетната, сестра й веднага се погрижи за нея, а сега се възмущава, че майка й не се отделяла от Лейля, ами как да остави детето си ?
Разбира се, че не е най-грешната, но няма прао да обвинява другата грешница - сестра й. Каквато едната такава и другата Simple Smile
За класацията незнам кой е най-грешния, но знам кой е най - смотания определено печели ШЕВКЕТ хахахах

# 535

И тя е в кюпа. Аз предлагам да направим класация на най-грешния във филма. Да има Топ 10 "Грешник/ца"   Joy hahaha Joy
hahaha hahaha hahaha Интересно предложение. Ледената кралица може да го пусне в блога.  Laughing

Това може да е тема за следващата анкета в блога. Само да приключи тазиi. Почивните дни даваме по две предложения за номинирани и следващата седмица гласуваме САМО за един с единствената разлика, че няма да има само един победител а ще има степенуване .. т.е с най-много гласове е на ПЪРВО място и т.н. по броя на гласовете. Ама отделно ли жени от мъже или общо?  (добре ли го обясних? )  bowuu

# 536
Това може да е тема за следващата анкета в блога. Само да приключи тазиi. Почивните дни даваме по две предложения за номинирани и следващата седмица гласуваме САМО за един с единствената разлика, че няма да има само един победител а ще има степенуване .. т.е с най-много гласове е на ПЪРВО място и т.н. по броя на гласовете. Ама отделно ли жени от мъже или общо?  (добре ли го обясних? )  bowuu
Ами, аз те разбрах.  Wink

# 537
  • до една звездичка
  Е кажете, не е ли гадина Ферхундето? Какви неща разправя, нищо общо с истината! Иде ми да я  smile3511

Taka е, ама кооолко му е на бат ви Митхат да й се хване беееее? Outta Joint Тя него ако не излъже, кого?

Рядко удоволствие (просто празник за очите ми) беше, обаче, вчерашната сценка с Левент. Аз, каза, заради подписа дойдох! hahaha Шах и мат! Тъкмо беше запретнала ръкавите да го миля по бузката... hahaha Ей сега една подобна реабилитацийка ако видя да се случи и с Лилята, филма може и да свършва! Crossing Arms Wink

# 538
Виждам, че има предложение за следващите номинации. Благодарим за помощта с Ледената кралица.  Hug
Предлагам след като искате да класирате грешниците, номинациите да бъдат в категория "Грешна примадона"Flutter
Грешниците от женски пол в Листопад са доста, а пък мъжете понякога така се пресенгьосват и се правят на интересни, че приличат на някакви кокони и примадони.  Mr. Green
Ако сте навити за тази категория може да почнете да предлагате утре. Ако не, може да се измисли и друго заглавие.  Peace
Иначе на мен сериите днес ми бяха скучни. И нямам много за коментиране. Само да похваля Нехир за думите, които каза на Неджля. Беше много права.  Thinking

# 539
  • Пловдив
   Да не изпусна нещо!Само,че снимах без свeткавицатa, че иначе се отразява в мониторите и не става снимката  Joy!

Тайна, от сърце се смях на снимката! Hug Peace  bouquet

Идеята за анкета ми хареса Peace Може и нещо в стил "Многострадална Геновева" Joy Joy Joy - всички до един могат да се чучнат в таз категория като битката за първото място ще е доста оспорвана hahaha Веднага се сещам за Хайрието - "Какво ми дойде на главата, Боже..." Crazy

Общи условия

Активация на акаунт