Връзка с много по-млад мъж - за или против

• 50 429
  • 559
  •   1
Отговори
# 15

Аз-постоянно бих се притеснявала ,че ще ме сравнява с 20-25 годишни и това хич няма да е в моя полза.

Опцията да те сравняват с 20-25 годишни винаги съществува, даже и мъжът ти да е по-стар от теб с 20 години.  Laughing
Да,но ако е по-стар от мен,и ще изглежда по-зле.
А по-младият с 10 и повече години мъж ,колкото и да е зле,пак ще изглежда в пъти по-добре от по-възрастната си жена.

# 16

Да,но ако е по-стар от мен,и ще изглежда по-зле.

Ако ти изневерява или те подмени с по-нов модел, мислиш ли, че ще ти пука дали изглежда по-зле от теб или не?  Laughing
При някои мъже красотата се крие в банковите им сметки.

# 17
  • в света на илюзиите
краси.мира, ти в кой век живееш, скъпа??? Ама, че мислене имаш #Crazy #Crazy #Crazy Като баба ми, не, ами като ония "червени бабички".
За мен лично:
Една такава връзка няма бъдеще,гледайки напред във времето.
Жена -на 50,мъж -на 40.Той,още в разцвета си,тя -вече мисли за внуци.Освен ако той не е някой заклет домошар...
Аз-постоянно бих се притеснявала ,че ще ме сравнява с 20-25 годишни и това хич няма да е в моя полза.
И други притеснения...

Такава жена ще има много по-голяма мотивация да изглежда добре и ще се поддържа.А мъжа ще оцени това. Второ когато жената е най-сексуално активна нейните връстници "сдават багажа"  Embarassed Един по-млад мъж......определено е по-доброто решение  bouquet
Лунна пътека УСПЕХ  bouquet

# 18
  • Бургас
Възрастта няма значение (стига да не е прекалено голяма разликата от сорта на 30-ен мъж с 70-на жена примерно).

# 19
Започва да си личи в един момент.
Деми Мур каквото и да прави, и както и да се поддържа, пак изглежда като майка на Аштън Къчър, примерно.
Ако това не те приетснява, к`во ти пука?
Аз не си падам за сериозни ангажименти, но за забавление - може. Mr. Green

# 20
краси.мира, ти в кой век живееш, скъпа??? Ама, че мислене имаш #Crazy #Crazy #Crazy Като баба ми, не, ами като ония "червени бабички".
За мен лично:
Една такава връзка няма бъдеще,гледайки напред във времето.
Жена -на 50,мъж -на 40.Той,още в разцвета си,тя -вече мисли за внуци.Освен ако той не е някой заклет домошар...
И други притеснения...

Такава жена ще има много по-голяма мотивация да изглежда добре и ще се поддържа.А мъжа ще оцени това.
Аа,дали ще го оцени...тук във форума виждаме колко ценят мъжете старанието на жените.
Все си намират по-нов модел...    Mr. Green
Но,доколкото разбрах,не става въпрос за това.
А как се чувства ,или ще се чувства авторката след години.   Peace
Тя,а не мъжът до нея...
И аз написах защо ЗА МЕН е неприемлива една такава връзка...няма да се чувствам комфортно .
Друг е въпроса ,че изобщо не мога да гледам на по-млади мъже сериозно...

# 21
Деми Мур ми е кумир, а Аштън е голям сладур!!!   Heart Eyes

# 22
Деми Мур ми е кумир, а Аштън е голям сладур!!!   Heart Eyes
И какво от това? Пак изглежда като майка му, така че, все ми е тая на кого е кумир. Mr. Green

# 23
За мен до 5 години разлика е приемливо. Но 10-15 и повече години ми се струва прекалено.
Но за любовта граници и цифри няма- ако наистина се обичат хората, нека да са си заедно и не би трябвало да ги интересува чуждото мнение. На мене лично Деми Мур и тоя нейният са ми смешна двойка, не си отиват изобщо, но те си знаят хората Simple Smile

# 24
Всичко зависи от двамата във връзката.
Преди 20 год.и аз си задавах тези въпроси.Колебаех се,страхувах се от подигравки,изневяра,остаряване.Борехме се с родители,загубихме "приятели"които смятаха,че знаят и усещат повече от нас.Но бяхме влюбени.
Днес след 20 години все още сме влюбени.Децата ни са на 15 и 17-и те и приятелите им харесват компанията ни.Много от приятелите ни с "нормална"разлика във възрастта отдавна са разведени.А нас ни питат не си ли омръзваме,защо сме все заедно и какво постоянно си говорим.
Преди 20 год.послушах сърцето си-знаех,че той е човека за мен.И не сбърках.Не външността,годините или хората са важни.
Днес много рядко си давам сметка,че съм със седем години по-стара.И повярвайте-това ме кара да се чувствам млада.

# 25
В рода на майка ми всички жени са с по една година по-големи от съпрузите си, майката на баща ми също беше с година по-голяма от дядо ми, стринка ми - с година по-голяма от чичо ми; майка ми от баща ми - с две. Имах продължителна връзка с човек, по-малък от мен с три години -тогава нито ни личеше, нито някой се интересуваше кой от нас на колко е.

Никога не ме е впечатлявала разликата между жена и мъж... до скоро, когато научих за бременна булка - с 20 години по-голяма от младоженеца, с две години по-голяма от свекървата, с пет - по-малка от свекъра и с... 15-годишна дъщеря от предишен брак.
Приех информацията, смлях цифрите и им пожелах щастие - к'во ми влиза на мен в работата техния съвместен живот?!
Едва ли са единствените, по случайност ги познавам...

# 26
Цитат на: Бижу
И какво от това? Пак изглежда като майка му, така че, все ми е тая на кого е кумир.
А на мен ми е все едно, че на теб ти прилича на майка му на мен не ми прилича на стара!У аман от "непукисти" и нехилисти!

# 27
Цитат на: Бижу
И какво от това? Пак изглежда като майка му, така че, все ми е тая на кого е кумир.
А на мен ми е все едно, че на теб ти прилича на майка му на мен не ми прилича на стара!У аман от "непукисти" и нехилисти!
Я си контролирай речника! Crossing Arms Аман от необуздани неграмотници!

# 28
Да,за съм по принцип,всъщност няма значение възрастта,стига да има любов.  

bowuuзащо не!

# 29
Зная, че имаше много подобни теми в миналото...  Но сега ме вълнува този въпрос и не мога да намеря отговор.. Искам вашето мнение, по-скоро на тези, които могат да споделят от собствен опит. Какво мислите за връзка между жена доста по-голяма от мъжа - например 8-9 години.. Става въпрос за сериозна връзка и обвързване, а не само на сексуална основа.. Има ли бъдеще такова съжителство или брак? Кои са плюсовете и минусите и от коя страна е по-голямото колебание и страхове? Как се справяте с "любопитните" погледи и има ли недоброжелатели в такава връзка? Въобще - ЗА или ПРОТИВ сте????

За мен няма проблем.. вече. Колебанията и страховете винаги са от страна на жената, защото по принцип жените са тези, които мислят за напред, за бъдещето. Плюс, че мъжът повече се вслушва в мнението на жената и като цяло май има повече респект, минус - минава малко време докато мъжа се успокои, в началото може да ти е малко трудно да свикнеш с някои детски за теб постъпки. И за някои от приятелите ви ще е трудно да свикнат с връзката ви - най-вероятно неговите приятели-мъже ще се бъзикат, а твоите приятелки ще искат да имат "сериозни" разговори с теб. Но като цяло нищо не е много по-различно от една връзка между връстници и само след година няма да се сещаш за разликата ви. Peace

Но всичко зависи от вас двамата. Какво е неговото мнение по въпроса за разликата в годините ви?

Общи условия

Активация на акаунт