Връзка с много по-млад мъж - за или против

• 50 498
  • 559
  •   1
Отговори
# 105
  • Испания
Сега като се загушкате и заобичате Laughing
Дано сте по-беднички , та да не се питате-" той заради възрастТа ли ме взе, или и заради парите"? Mr. Green

Joy Ндаааааааааа, гушкаме се и се обичаме, но не благодарение на твоите смешки. И да, беднички сме и двамата. Може да спиш спокойно.

Дано си щастлива!  Hug

# 106
Добре, че имам дъщеря......... Mr. Green

За протокола - не бих имала връзка с много по-млад мъж Peace
Но пък всеки има право да се орезили Peace
Еее, ама това си е чиста дискриминация. Какво значи да се "орезили" Confused. Значи, един мъж като ходи с 10-15 години по-малка от него жена, е герой, мачо и супермен, а една жена ако е с по-млад от нея мъж, се орезилва....Ми не е така, даже е похвално че изглежда добре и младите мъже я харесват. Няма никакъв резил тука Rolling Eyes

# 107
  • там нейде .............
и при двата вида голяма разлика  единия се сбабичосва рано или късно и става грозна гледка........

# 108
и при двата вида голяма разлика  единия се сбабичосва рано или късно и става грозна гледка........
е за това е хубаво да има кинти, да му закрива очите

# 109
  • там нейде .............
е за това е хубаво да има кинти, да му закрива очите

Joy

# 110
Пали, честно не мога да разбера защо си настроена така към жените, които обичат и са обичани от по-млади мъже... Не само ти си майка на син и то на 18 години. Не знам от какво и от кого толкова го пазиш???? Пазиш го като майка-орлица да не го открадне някоя "КАКА", така ли? А по-доволна ли би била, ако сина ти се ожени за млада, красива негова наборка и после тази жена му разбие сърцето и живота.... По-щастлива ли би се почувствала при това развитие на нещата... Просто ти му правиш "мечешка услуга", предпазвайки го и лишавайки го от евентуална любов... Не си ли чувала поговорката "Голям камък хвърли, голяма дума не казвай"... и че понякога в живота ти се случва точно това което най-много мразиш и ненавиждаш.... Затова един съвет от мен - никога не казвай "никога"....

Andariel, може ли един въпрос - щастливо ли си омъжена и колко по-стар е мъжа ти?

# 111

не толкова разликата от 12 години ме възмущава, колкото факта, че взимаш някого от училищната скамейка

Щом не се е дърпал, а напротив... къде е проблемът? Да не са го отвлекли... И обратният вариант е същата работа. Да не би изведнъж да се стреснахте, че синовете и дъщерите ви могат да бъдат "взети" от по-възрастен партньор след време?
Това са нормални житейски сценарии, много далечни от филмите на "Холмарк"...

# 112
Имам наблюдение върху 3 такива връзки с относително малка разлика (до 5 години). 2 от тях се разпаднаха поради нежеланието на мъжете да направят следващата крачка (брак и дете). Третата е на път да се разпадне поради същото - мъжът го вее вятър на бял кон, жената е във вихъра на хормона.

За себе си не бих избрала нито много по-млад (не ща да съм му майка), нито много по-стар (да ме третира като вечното дете).

# 113
lunna pateka,какво точно съм казала?
това коя ще избере синът ми, не зависи от мен,
нито пък на него ще му пука, аз одобрявам ли
казвам ,че не одобрявам такава връзка, и не го пожелавам на моето дете
Ан Шърли, на кой 18 годишен тийнейджър няма да му хареса кака да го отрака
Колко от вас имат деца на 18
и съвсем искренно биха се зарадвали на 30 годишна снаха,само защото е нормална житейска ситуация

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 00:31 от Пали

# 114
Ами Пали, аз нямам син, но бих се зарадвала на снаха на 30, ако е свестен и интелигентен човек, ако обича сина ми и ще го направи щастлив... Какво по-важно за една майка да види и да усети,че детето й е добре и е щастливо... Защо сами си поставяме тези смотани ограничения и се лишаваме от най-хубавото, от най-ценното в живота си... Живея в общество където хората са много по-напред в мисленето от нас и са високо над тези неща и над всичко материално... И си живеят живота и не им пука, а са толкова щастливи и спокойни... Завиждам им....
Освен това тук смесените бракове, с голяма разлика в годините, между различни цветове на кожата и други са нещо много често срещано... Хората тук раждат по 3 и повече деца, често ще видиш жена към 45-50 години с 3 малки деца и мъж с прошарена или бяла коса... И са си щастливи... Или млада двойка с 3 деца на почти еднаква възраст... А ние в БГ и едно дете ни е трудно да родим и да отгледаме... И все хората обсъждаме, коя с кой и защо.... Разберете не това е най-важното, а да има хармония и синхрон между хората, а всичко друго се постига много по-лесно...

# 115
  • Варна/Лондон
Аз съм направо за замеряне с камъни! Не само е по-малък от мен с осем години, не само го взех " от училищната скамейка", ами и 16 лета живеем без брак.  Mr. Green
Aз от студентската. Laughing

# 116
 Точно във форум пък никога не бих попитала, дали да започна връзка - било с връстник, по-млад, по-възрастен или с жена, или с мъж.... Животът си е мой и ще си го живея, както ми харесва. Дали този е "за" или онзи "против" (напълно непознати хора), как ще повлияе  на решението ми?

# 117
  • Tам през Атлантическия океан
Че вий си бъдете омъжени за тях, нищо не ви пречи, освен възраста
Ти пък се изказа  Crazy
точно тя не пречи  Hug 

# 118
  • по пътя на светлината
Както вече казах,не съм против разликата в годините,но ми е извратено и гнусно 40 годишна наборка да си хване 18 годишно момче.

# 119
Имам наблюдение върху 3 такива връзки с относително малка разлика (до 5 години). 2 от тях се разпаднаха поради нежеланието на мъжете да направят следващата крачка (брак и дете). Третата е на път да се разпадне поради същото - мъжът го вее вятър на бял кон, жената е във вихъра на хормона.

Подкрепям, аз бях потърпевша в такава ситуация. Имахме разлика само 3 г. Бяхме заедно повече от 6 г. Но така или иначе, въпреки че беше много зрял за възрастта си, не узря за идеята.

Общи условия

Активация на акаунт