Връзка с много по-млад мъж - за или против

• 50 585
  • 559
  •   1
Отговори
# 135
абсолютно ми е безразлично дали някоя живее с по-млад, или си има цял харем мъже, стига в кюпа да не е някой от моите синове  Mr. Green .

синът му на мъжа ми се ожени за 10 г по-възрастна от него/разбрахме този факт на подписването чак Shocked/, с две деца от предишен брак, и природиха още 2 Crazy . сега там е лудница Mr. Green, ама да си ги гледат. у дома съм казала да идват само с поне едномесечно предизвестие.

имам почти 18 годишен син, със сигурност ще фуча яко, ако някоя кака реши да се пробва

пс. аз никога не съм имала връзка с по-млад. чисто психологически ме възпира нещо. не мога да влизам в ролята на майка и с още един. синовете ми ми стигат.

# 136
Лизбет, аз пък не разбрах какво толкова имаш против темата ми???!!!! Не мога ли да се интересувам от въпросите, които ме вълнуват и да искам да видя как живеят по принцип такива двойки? Не виждам какво нередно има в това?????? Освен това моята връзка е нова и аз съм нямала опит с много по-млад мъж....  Форумите мисля са създадени за това - хората да обменят опит и мнения.... Но винаги ще се появят натрапници, които да оплюват, да се чудят,  да злобеят и да оплескат всяка тема да не казвам с какво.... Що за хора сте, в кой свят живеете и къде сте расли?????????????????  #2gunfire
Нямаме нужда от вас във форума, то и в живота нямаме нужда от такива "същества".... като вас...........

Когато пускате тема във форум е хубаво да знаете, че хората ще изкажат различни мнения. Животът си е ваш и ако очаквате да ви освободим от комплексите, ми няма да стане.
Явно много  ви вълнува общественото одобрение, поне с такава мисъл оставам след прочита на постовете ви. Какъв е смисъла от темата не разбирам. Аз или вие ще имате връзка в случая?

# 137

пс. аз никога не съм имала връзка с по-млад. чисто психологически ме възпира нещо. не мога да влизам в ролята на майка и с още един. синовете ми ми стигат.

А, извинявай, обаче единственият, на когото се очакваше да играя майка беше по-голям от мен!  Stop Това е диагноза и няма нищо общо с възрастта, но пък има много общо с прекомерната намеса на майките в живоота на синовете им. И аз имам син и ще се гръмна лично ако отгледам поредния такъв екземпляр.

# 138
Абе хора, в този форум все нещо се дискутира, нима не сте го разбрали?!!!!  Защо трябва да се чудите кой каква тема е пуснал??!!! Ами искало ми се е такава тема - пуснала съм я.... Гледам и други съседни теми се оплюват..... Абе вие нямате ли си друга работа??? Мъже нямате ли си, че все незадоволени и мърморещи ходите??? Омръзнало ми е все някой за нещо да мърмори, да недоволства..... Това не му харесва, онова му пречи, това не го разбира - на вас може ли някога с нещо да ви се угоди??  Просто нямам думи.... 
ТУК СЕ ИЗКАЗВАТ МНЕНИЯ ПО ЗАДАДЕНАТА ТЕМА, АКО НЯМАТЕ МНЕНИЕ ИЛИ ТЕМАТА НЕ ВИ ДОПАДА - ПРОСТО НАПУСНЕТЕ Я.... ТОЛКОВА Е ПРОСТО И ЯСНО... ИЛИ ПАК НЕ ГО РАЗБРАХТЕ??????  Twisted Evil

# 139

А, извинявай, обаче единственият, на когото се очакваше да играя майка беше по-голям от мен!  Stop Това е диагноза и няма нищо общо с възрастта, но пък има много общо с прекомерната намеса на майките в живоота на синовете им. И аз имам син и ще се гръмна лично ако отгледам поредния такъв екземпляр.

извинена си Laughing

но това не променя нито на йота мнението ми.

Абе хора, в този форум все нещо се дискутира, нима не сте го разбрали?!!!!  Защо трябва да се чудите кой каква тема е пуснал??!!! Ами искало ми се е такава тема - пуснала съм я.... Гледам и други съседни теми се оплюват..... Абе вие нямате ли си друга работа??? Мъже нямате ли си, че все незадоволени и мърморещи ходите??? Омръзнало ми е все някой за нещо да мърмори, да недоволства..... Това не му харесва, онова му пречи, това не го разбира - на вас може ли някога с нещо да ви се угоди??  Просто нямам думи.... 
ТУК СЕ ИЗКАЗВАТ МНЕНИЯ ПО ЗАДАДЕНАТА ТЕМА, АКО НЯМАТЕ МНЕНИЕ ИЛИ ТЕМАТА НЕ ВИ ДОПАДА - ПРОСТО НАПУСНЕТЕ Я.... ТОЛКОВА Е ПРОСТО И ЯСНО... ИЛИ ПАК НЕ ГО РАЗБРАХТЕ??????  Twisted Evil
добре де, не се сърди  Stop
ама ти сама в заглавието си задала въпрос - за или против  Simple Smile
сега се сърдиш, ако някоя е против.

# 140

извинена си Laughing

Имай си го мнението, но не виждам как се връзва с възрастта. "Мамино синче" се забелязва във всички възрастови категории. А да отречем на всеки млад мъж, че може да е зрял, просто не е честно. Аз мога да кажа, че едно мое 24-годишно гадже на онези години май ще се окаже най-зрелият мъж, когото съм срещала до момента. И не е единствен. Въпрос на възпитание, среда, лична нагласа и много други неща. А някои порастваме, защото ни се налага. Бързо.

# 141
Авторката в първия си пост написала, че иска мнения на хора, които имат или са имали такава връзка.
Майки, пазете синовете си или им намерете жени на тяхната възраст, докато са малки. После като станат на 30  няма да ви позволят да скубете 40 годишните им жени.  Joy

# 142

извинена си Laughing

Имай си го мнението, но не виждам как се връзва с възрастта. "Мамино синче" се забелязва във всички възрастови категории. А да отречем на всеки млад мъж, че може да е зрял, просто не е честно. Аз мога да кажа, че едно мое 24-годишно гадже на онези години май ще се окаже най-зрелият мъж, когото съм срещала до момента. И не е единствен. Въпрос на възпитание, среда, лична нагласа и много други неща. А някои порастваме, защото ни се налага. Бързо.

моля те,

ясно написах, че не ме интересува никоя с кого живее - по-млад ли е, по-стар ли е, бял ли е, черен ли, тъмно зелен ли, все ми е едно! както искат да се гледат.

само моите синове не искам каки да закачат. т. е ако ги закачат да е за кратко, съдържателно, обучително и да ги пускат. просто и ясно, надявам се.

аз отдавна съм омъжена, дори 2 пъти Mr. Green , нямам намерения да се събирам с по-млади от мен  Twisted Evil. предпочитам мен да дундуркат  Grinning

# 143
Първо - аз не оспорвам мненията "ПРОТИВ", напротив тях ги чета по-внимателно от другите.... това е важното за мен, защо има и против такива връзки... Против съм хората, които оплюват темата и другите мнения дадени тук, които не съвпадат с тяхното или пишат просто, за да се заяждат....

Второ - не  мога да изброя "съществата", защото за разлика от някои от вас не съм злопаметна.... Но и  други мои теми са били оплювани доста нагло...

Трето - не се притеснявам от мъжа до мен да ме види такава, защото той е достатъчно умен и интелигентен, за да прецени кой какъв е, а и между другото много мрази глупавите, мърморещи и вечно недоволни хора, също както и аз ги мразя...

# 144
палмира, не знам за какво точно ме молиш, ако се притесняваш, че идвам за синовете ти, молбите не ме вълнуват обикновено.  Laughing Аз просто ти посочих къде мнението ти няма връзка с темата и е невярно, но ти си тропай с крак, щом ти харесва.  Mr. Green А като не те интересува, ти всъщност за какво точно писа? Да ни предупредиш за твоите синове или?  Laughing И какво общо има коя от нас е омъжена, ако не може да сподели нещо във връзка с конкретния въпрос? Нищо.

# 145
Стана ми весело... Жени пишат "нямам никакво намерение да се събирам с по-млади мъже..." Ами дали младите мъже искат да се събират с вас??? То все пак трябва да те изберат и да те харесат, нали????  Joy

# 146
Стана ми весело... Жени пишат "нямам никакво намерение да се събирам с по-млади мъже..." Ами дали младите мъже искат да се събират с вас??? То все пак трябва да те изберат и да те харесат, нали????  Joy
тук си права, да знаеш
трябва да си хубава, за да ти вървят рогата
и да си ги носиш с финес и самочувствие

# 147
моят отговор беше във връзка с това:

....Какво мислите за връзка между жена доста по-голяма от мъжа - например 8-9 години.. ....

Въобще - ЗА или ПРОТИВ сте????

добре, против съм, ако във връзката е моят син. ако не е , безразлично ми е. изживяванията, страстите , подбудите, удоволствията , абе какво искате там, нито ме вълнуват, нито нищо.

всъщност, жените избират  Sunglasses

# 148
  • София
    За, ако и двамата вече имат деца и не искат повече!Против, ако жената вече има деца и не иска повече, а мъжа няма и иска да има свои деца!

# 149
Пали, жената ако е хубава, надали ще й сложат рога, мъжете не са чак толкова тъпи, както ги мислим.... Но ако жената не става и на 20 и на 40, рогата й са в "кърпа вързани"... Това няма нищо общо с темата, мъжете коцкари както писах по-горе нямат възраст и няма значение млада или стара му е съпругата.... Това му е в кръвта...

Общи условия

Активация на акаунт