Връзка с много по-млад мъж - за или против

• 50 506
  • 559
  •   1
Отговори
# 465
Според мен наистина няма значение щом двамата се чувстват комфортно и им е добре заедно.Има хора,които наистина не плащат такъв данък,а и не виждам защо да го плащат ако се чувстват щастливи заедно.

# 466
mama otilia - именно, представи си щом в дома си се срамуват - ами навън? Това не значи, че не се обичат, но пък и не са до там щастливи явно...

# 467
Е, благодаря ти, че даваш насоки кой как да пише, какво да пише и по колко пъти  Crazy
Ти там в чужбината можеш да си лягаш с кого си пожелаеш, е, стига да е над 18, все ми е тая. Това обаче не значи, че всички са длъжни да ти ръкопляскат.

Ти не си ли почина достатъчно с бана или имаш нужда от още? Речник като на махленска клюкарка ползвай вкъщи, тук си се объркала, но ако искаш да се оттеглиш на по-дълга почивка, продължавай в същия дух. Стана досадна на твърде много хора вече. Приеми най-сетне факта, че мнението ти не ми говори нищо и не се иска/очаква/търси. Ако опра дотам твоите ръкопляскания да ме вълнуват, дълбоко ще се притесня.  

# 468
Аз мисля,че ако толкова много се срамуваха от връзката си просто щяха да сложат край.Според мен неуместната реакция е била повода.Всъщност реакцията не е неуместна..просто не е знаела жената.

# 469
И тука ли банове раздавате,всеки има право на мнения....,я някой хора...

# 470
mama otilia - именно, представи си щом в дома си се срамуват - ами навън? Това не значи, че не се обичат, но пък и не са до там щастливи явно...

Ами да, аз съм убедена,че такива хора се обичат,защото такива връзки не са така чести, и щом двама души са решили да са заедно въпреки голяма разлика в годините,те изпитват силни чувства един към друг. Изключвам връзките между дърти богаташи и ученички-там е друго. Но едната любов не стига според мен. Аз много трудно ще го изживея, ако синът ми като стане на 20 се хване с някоя на 40,и то не е само мимолетно. Ето например родителите обикновено са против такива връзки,съседите шушукат,получават се неловки ситуации като описаната от мен. Това са все неща,които помрачават щастието на двама души, и пречат на една връзка да е хармонична. А 100 процента го има и страхът "Дали след няколко години няма да потърси по-млада",и то в много по-силно изразена форма,отколкото при другите жени.

# 471
Симпли, наистина си мнооого симпли...  Joy
Гледам -  бан-а ми доста ви е впечатлил явно, благодаря за което  Peace
Браво иначе, изключително смислени са последните ти два поста, хайде да видим колко още ще покажеш от себе си, след бисерите ти като "ограничено мислене", "да набиваме в канчетата ", "малоумно"....та за каква "махленска клюкарка говориш"?  Laughing

А дали съм досадна...какво да ти кажа, ще се примириш с мнението на другите, това е положението...както казва
...всеки има право на мнения....

mama otilia - затова казвам, че човека е социален, че е част от обществото и няма начин да се капсулира извън него и неговите порядки...

# 472
Досадна си ми, извини ме, няма да ти сляза на нивото.  Grinning Единственото, което ни впечатли беше възможността да се върнеш - нещо, което според много от нас трябваше да липсва. Следващият път се надявам да поправят грешката.  Mr. Green

# 473
Мен пък двойките , в които мъжа е по - малък(поне тези които познавам и имам наблюдения) повече ми харесват и визуално и като отношение един към друг.Още повече , че жените  в двойките са супер поддържани, ходят на фитнес и т.н и по- младия партньор им е още един стимул за това.

# 474
mama otilia,може би страхът,че ще бъдеш заменена с по-млада разрушава тези връзки.Кара те да губиш самочувствието си,да ставаш мнителна и ревнива,а от там идва и краят.Ако съумееш да преодолееш тези страхове може би имала реален шанс да я съхраниш.

# 475
Мен пък двойките , в които мъжа е по - малък(поне тези които познавам и имам наблюдения) повече ми харесват и визуално и като отношение един към друг.Още повече , че жените  в двойките са супер поддържани, ходят на фитнес и т.н и по- младия партньор им е още един стимул за това.

Мен също.  Peace

Аз много трудно ще го изживея, ако синът ми като стане на 20 се хване с някоя на 40,и то не е само мимолетно.

Чудесно възпитание, браво! Някои жени, казваш, само за мимолетно стават? Ти не си ли жена? Така ли искаш да те третират? Ужас.  Sick

# 476
Досадна си ми, извини ме, няма да ти сляза на нивото.  Grinning Единственото, което ни впечатли беше възможността да се върнеш - нещо, което според много от нас трябваше да липсва. Следващият път се надявам да поправят грешката.  Mr. Green
И ти ли се от неработещите недоказали се домакини  Thinking
Не, не ми отговаряй, риторично беше...намери друго поле на изява - където да изливаш своята неудовлетвореност ...

Аз също не бих възприела синът ми да е на 20, а да ходи с жена на 40 - тоест почти колкото мен самата.

# 477
  • Испания
А 100 процента го има и страхът "Дали след няколко години няма да потърси по-млада",и то в много по-силно изразена форма,отколкото при другите жени.

Така ли? Няма да се повтарям, преди страници бях написала, че нямам подобни страхове. "Който се страхува от мечки, да не ходи в гората". Ама като чета по темите във форума, бая жени треперят да не изгубят "скъпоценния", пък той хич не е по-млад от тях. Даже не съм и чела за такъв случай.

Вилико, изобщо не държа никой тук да ме приема, и ти в това число. Пиша по темата и изразявам мнение. Или, може би, греша? Не се бях сетила, че преди да се омъжа, трябва да попитам във форума, комшиите, съгражданите, дали не бих нарушила съня им с "непростимата грешка", която правя?  Grinning
Интересно, дали синът ти би поискал мнението ти. И все пак  човек не трябва никога да се казва "никога", защото точно това му идва до главата.

# 478
Между другото страхът за търсенето на по-млада го има при всички двойки,независимо от възрастта.

# 479
  • Испания
Деси, възрастовата разлика едва ли определя наличието или отсъствието на страх. Когато жената си знае цената, няма от какво да се страхува. Естествено, винаги има такава вероятност: или той, или тя да се влюбят в друг. Живот! Но пък не си тровя съзнанието с глупости.

Общи условия

Активация на акаунт