Носим вече сладки новини - ОКТОМВРИйско бебе се роди!

• 27 300
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Lady V моята лекарка ми каза да го пия заедно с нош-па до петък и да го спирам. Каза да го пия до по-късно тъй като има голяма вероятност да родя в момента в който го спра, а тя иска да влезна поне в 38 седмица. А за спазмалгона няма страшно лежах за задържане и ми го даваха постоянно, а сега го пия само при силни болки.Другата седмица като спра всички хапчета незнам какво ще правя ще има да ме боли от всякъде  Mr. Green кръст, корем, контракции ще е весело  Grinning А за раждането още не съм се притеснила все си мисля че ще мине бързо и без много болки /страх ме е само да не ми изтекат водите и аз да не разбера Rolling Eyes/ - снощи като ми започнаха контракциите казвам на моя мъж да започваме да ги засичаме, че вече 2 часа ме боли корем и кръст а той милия ми вика "Аааа, няма да засичаме-рано е още да раждаш не съм се подготвил Laughing"

# 76
  • Стара Загора
Да се запиша и аз в новата тема.Половин ден ме няма и вече сте изписали 6 страници Laughing .
Гледам, че говорите за хапчетата - кое до кога ще пиете.Моята лекарка каза да пия до като имам.Магнерич имам за 8 дни, Желязо за около 15 дни и Мамавит за около 9 дни.

# 77
  • София
Мунка, я вземи я изтипосай тука по име и местонахождение тая докторица, че крачето ни там да не стъпва - каква е тая кифла бе??? Ненормалница!

Иначе и аз съм обещала на моя мъж да стискам краката до определената дата, че и сега прави ремонта оттатък, пък тапети тепърва чакаме, има си работа Simple Smile

# 78
И аз пия магнезий,лекарката ми от БГ каза ,че няма проблем .Не ми е казала да спирам,аз умирам от болка със хванати пъсти на ръцете.Защо да се внимава с него.То нищо не помага и не облекчава.Направо съм отчаяна
Моя приятелка имаше този проблем с китките,ходи на физиотерапия и нагревки,пробва всичко ,но нищо докато не роди и тогава се оправи! Tired

# 79
  • sofia
Като стана въпрос за страха от раждането мен този път такова шубе ме е хванало , че не е истина.Първия път отидох супер смела без изобщо да ми пука , а раждах нормално.Сега може би заради това секцио ужасно ме е страх в живота ми не са ме оперирали.Дано се поуспокоя малко и се окаже , че не е чак толкова страшно Cry Sad

# 80
И аз пия магнезий,лекарката ми от БГ каза ,че няма проблем .Не ми е казала да спирам,аз умирам от болка със хванати пъсти на ръцете.Защо да се внимава с него.То нищо не помага и не облекчава.Направо съм отчаяна

И аз имам адски болки и схващания на ръцете и пръстите главно от доста време. Сутрин особено е ужас а и много често нощем се будя от болката. Безуменния ми пръст на лявата ми ръка е най-зле, прескача като го сгъвам и разгъвам и ме боли костта. Отделно, че си усещам ръцете подути през цялото време. Моята лекарка каза, че няма от какво да се плаша и, че е нормално през бременността а когато родя щяло да мине. А то и мусколите на краката ми се схващат нощно време и скачах на няколко пъти от кревата а мъжът ми след мен скачаше сънен и позеленял с думите "Какво става мацко раждаш ли?". Направи ми впечатление че докато пиех 1 месец витамини и желязо болката почти беше отшумява. Така, че не се притеснявай ами ще си поизчакаме още мъничко да родим и ако тогава не се оправим доктори колкото щеш!  Peace

# 81
wafi ,а кои витамини пи ти?
Леле сега и желязо да почна да търся за пиене,другата седмица ще гледам да пусна изследвания да видим

# 82
Аз след сегашния ми престой в болницата, наслушала се на виковете идващи от родилна зала, беше срещу вратата на стаята ми, претръпнах и само ме е страх дали бебо няма да има проблеми както батко си.

# 83
Там е работата че на предишното раждане не бях на себе си и наистина не помня какво съм викала и колко съм викала, но знам че има такъв момент при раждането в който абсолютно изключваш и това ако не го знае един акушер... не знам какво знае изобщо.

Пращам името на лични все още въпреки че съм много афектирана.

Някой пусна "смешно ли е раждането" - и аз съм се записала там точно с тази докторица когато се опитвах да гледам на нещата с чувство за хумор.

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 17:15 от Мунка

# 84
wafi ,а кои витамини пи ти?
Леле сега и желязо да почна да търся за пиене,другата седмица ще гледам да пусна изследвания да видим

Витамините са Пренатал а желязото е Малтофер /таблетки за дъвчене по 1-2 на ден/ и имай в предвид, че от желязото после "товара на митницата минава трудно и е черен като въглища".  Laughing

# 85
  • Бургас
nani-banani - какъв е този колан със закопчаване отдолу? Има ли снимка в нета и ориентировъчна цена?

irinopolis, на същия сайт ще видиш има и по  - евтини варианти от този на Чико , които по думи на познати също са сполучливи http://family-bg.com/prX_1671.htm

БебзHug

# 86
  • Stavanger,Norway/ Varna
А здрасти и от мен, ехеее чак кога успях да се включа.

Йована сутринта ми окупира компютъра да гледа филмчета, после я водих на басейн. Два часа се наигра на воля, а аз самод ето стоях и се киснах покрай нея в топлата вода, се чувствам като изцеден лимон  :crazy

Относно раждането, мен не ме е страх. Единствено се притеснявам да не би като се разхождам из центъра примерно или в някой от моловете тук да ми изтекът водите и цялата подмокрена да трябва да бързам към колата  Crazy

Между другото днес докато бях в топлия басейн, толкова добре мис е чувстваше коремчето. Едно мекичко, отпуснато, бебка мърдаше вътре. Ей на, излязох ис е почна с контракциите. Този път пак ще си направя устата да раждам във вода и се надявам да не се налага вливане на окситоцин, за да го осъществя.

# 87
  • София
Здравейте!
Върнах се от болницата и днес яденето беше малко по леко но доцентката каза,че се дължи на това,че вчера е бит Неорекормона за анемията в който се покачва нивото на червените кръвни телца  Rolling Eyes и дори след изписването ще ходим да ни бият от време на време!
Днес е 2100 кг. много страно имайки впредвид,че вчера беше 2010...... но ми казаха,че сега днес са мереи на бакалийския стар кантар иначе използват един електронен на Тефал който от днес бил развален та явно и от там разликата но както и да е де Simple Smile важно е,че ако всичко е наред и наддаваме в понеделник сутрин ще ми се обадят за изписване! Дано!  Praynig Praynig Praynig
Ставам да храня Виконти  Grinning Heart Eyes

# 88
Честити рожбички на Калинче и Уайн! Лелеее, аз сега влизам и колко хубави новини ме посрещат. Само така - да се удвояват хубавите новини. НИе бяхме в София на преглед. ( Преживяхме и земетресението). Бебо е добре. Беше легнал като жабче по време на прегледа. Вече тежим 2775 грама Heart Eyes. На връщане днес, минахме през Пловдив и капарирахме легълцето и спалния комплект, матрачето. Очарована съм от магазин "Касида", толкова са любезни, всичко обясняват. Направо ми идваше да си тръгна с половината магазин EmbarassedСега се връщам да ви чета Hug

# 89
Димяни дано в понеделник да си много щастлива от факта ИЗПИСВАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Hug

Аз, с риск да стана нахална ще сложа линкче към страничката за мъжа ми http://www.facebook.com/pages/Da-vrnem-Dzoni-Boro-v-BG/152425311454065?v=wall
Ако на някой му е досадно да не го отваря...!Това го правя по съвет на бебз кирякова, на която много благодаря!!! Embarassed

На всички останали мами, особено на тези които искрено се заинтересуваха от проблема ми Hug Hug Hug Hug
 smile3547

Общи условия

Активация на акаунт