® E-bay - тема 58

• 37 080
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Flash* благодаря ти много за информацията!  bouquet Пращала ли си до Англия, ако си, за колко време пристигат пратките? Ти спомена, че е на късмет работата, но все пак. Laughing

# 421
Flash* благодаря ти много за информацията!  bouquet Пращала ли си до Англия, ако си, за колко време пристигат пратките? Ти спомена, че е на късмет работата, но все пак. Laughing
На мне ми стигат за около седмица до 10 дни.
За други европейски държави - по - бързо - около 4 -5 дни  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 422
  • Варна
10тина дни средно, най-много се бави един пакет 19 календарни дни. Иначе от пощата дават срок за доставка 21 дена, веднъж питах.

Данче, в пейпал имаш ли транзакция за върнатите пари? Пише до 3 дена...
и според мен не трябва да правиш нищо допълнително.

# 423
10тина дни средно, най-много се бави един пакет 19 календарни дни. Иначе от пощата дават срок за доставка 21 дена, веднъж питах.

Нямам но търпеливо ще чакам  Crazy

# 424
Благодаря ви момичета. Наистина много бавно ги доставят.   Shocked

# 425
  • Бургас
Моля, ако Магдалена Добрева (Magdalena Dobreva) чете или пише тук, да ми пише ЛС!

# 426
реших да разровя ибей-ите на другите държави
ако някой не е обядвал още  Blush

извинете за спама, ама ме досмеша Mr. Green случайно попаднах на тази обява

# 427
  • Бургас
Тъкмо хапвам hahaha

Аз пак съм уцелила бавния влак със закъснението Tired Първият ми пакет е пратен на 7-ми преди обяд и ха познайте дали е стигнал Crossing Arms А от пощата ми казаха, че срокът бил 40 дни и едва след това съм можела да пускам жалба, ако искам някакви пари да ми се възстановяват ooooh!

# 428
  • Варна
 hahaha ама и на ника ти отива тази обява! Hug

# 429
  • Бургас
Тя такива може да е търсила бре - да й ходят Laughing Пък аз що съм "брадата" - ми брада му никне на човек, докато ми стигнат пакетите hahaha

# 430
# 431
хаххахахахахахаах, брадата - ти обикновено или препоръчано си го пуснала на 7-ми?

# 432
  • Бургас
С препоръка (то иначе отде ще знам, че го няма още я - през три часа гледам в сайта на Роял Мейл, ама нъцки Tired), но не с предимство Peace

# 433
Привет
Взех си днес нещата от Еконт. ЕДна чаша за бебо я няма а трябваше още с предния курс да пристигне. Писах на продавача, да видим какво ше каже. Направи ми впечатление че сигурно половината пакетчета бях препоръчани  Peace
И сега малко похвал:

боти DAMART за мен. Излязоха ми 5 лири с доставката LaughingТова си мисля само в Ибей може да се случи  Grinning
боти Gap за бебо

пижамка за баткото

# 434
Ще ми каже ли някой как разбирате,че имате пакети при еконт?

Общи условия

Активация на акаунт