® E-bay - тема 58

• 37 067
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Arven честити придобивки със здраве да си ги носите, но най-ми харесаха ботите на Gap  Blush

# 436
Arven честити придобивки със здраве да си ги носите, но най-ми харесаха ботите на Gap  Blush
Благодаря Hug
Много са сладурски наистина

yesbaby пращат ти СМС от Еконт Peace

# 437
  • София
Ще ми каже ли някой как разбирате,че имате пакети при еконт?
Ще ти изпратят смс, че имаш пратка в офиса им. Май така беше  newsm78 Обади се и питай.

# 438
Здравейте и от мен HugДа се похваля със 20 звездички вече
 Grinning

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 11:00 от Lady Avalanche

# 439
Може ли някой да ми обясни каква е тази нова опция "Add to basket" ??? Thinking

# 440
  • София

Дай линк към обявата...

# 441
Ами ето тази например http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Disney-Finding-Nemo-baby-bath-squirter … sh=item3361105fca . Срещам го само в "Buy now" неща. newsm78

# 442

и при мен е така, на всички обяви. Ето това е част от съобщението за новият чекаут:

24 August, 2010 | 04:31PM BST
...
The new eBay Shopping Basket that is currently being tested on the UK site will be further enhanced to provide a single checkout experience. Please check for more announcements about upcoming features and enhancements to the checkout flow in 2011.

# 443
похвал и от мен - http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3503934 … ame=STRK:MEWNX:IT
и същите черни си закупих. Изобщо не знам номера дали ще ми стане и този ток ще е удобен ли за носене, но смело наддавах ooooh!

# 444
Кога давате положителна оценка на продавача? Аз сега не знам дали да дам, защото нещата ми още на са пристигнали в България (имам два пакета в Бритс, но не съм сигурна кои точно са и чакам още 3), но днес на пощата си получих писмо, в което ме приканват да дам положителен глас. Точно продавача, който ме приканва не ми е дал на мен, може ли да ми хакне отрицателен, само защото аз се бавя? Rolling Eyes

# 445
Пишеш оценка едва когато си получиш нещата и си доволна.
Да си гледат работата - ще чакат.
А отрицателна оценка продавач не може да ти сложи, след като си платила. Забраниха им преди известно време. Т.е ти дори да му сложиш отрицателна, той не може да ти я върне.

# 446

А отрицателна оценка продавач не може да ти сложи, след като си платила. Забраниха им преди известно време. Т.е ти дори да му сложиш отрицателна, той не може да ти я върне.

Naughty Обаче има гадини и между тях  Close-отмята с клик положителна,а в обяснянията пише каквото си иска  Close Crossing Arms

# 447
Голяма работа.
То пък кой чете положителни оценки.... Simple Smile

# 448
Няма да бързам значи, да си напира колкото си иска, все пак и той не ми е дал оценка, така, че сме квит. Laughing

# 449

Naughty Обаче има гадини и между тях  Close-отмята с клик положителна,а в обяснянията пише каквото си иска  Close Crossing Arms
В такъв случай докладваш на Ибей и те веднага реагират,изтрива се коментара и продавача се наказва-предупреждение,временно спиране или постоянно дори.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт