® E-bay - тема 58

• 37 081
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
А къде точно се попълва ръчно, уговорената доставка?Ясно е, че преди да платиш, но някъде се вписва ли и къде точно?

# 406
като започнеш плащането и те прехвърли в пейпал има цена за доставка и поле за ръчно написване на такава, различна от стандартната в обявата. мисля, че там е и бутона request total  Peace после потвърждаваш транзакцията.

# 407
Аз пък винаги съм се чудила, къде е това поле за ръчно вписване на сумата за доставка?! При мен няма такова нещо. Може би има значение това, че съм с първоначална регистрация в немския Ибей?! Или че не плащам през фактурите, получени по мейла, а директно през Ибей?! Излиза ми само поле за вписване код от ваучери!

# 408
Уффф,закъсах го.Искам да купя кънки за лед на детето,ама нейния номер успях да намеря само в американския Ибей,но за съжаление услугата е само за Америка.Няма ли американски транспортни фирми или трябва да се търсят родинини и приятели?

# 409
Със или без предимство няма голямо значение, освен тези 2,80 или 4,20 ще платиш и 3лв за препоръка/задължително си е според варненските пощаджийки/ , можеш да платиш и 2лв допълнително за обратна разписка/т.е. продавача ти ще се разпише на нея като му предадат пакетчето и ще ти я върнат обратно. Тракинг номера ще ти го пише в квитанцята от пощата:-)
И на мен ми е интересно, каква точно е разликата между с предимство и без? И тази препоръка за какво е?

# 410
И аз на опашката с питане - колко време да чакам продавачът да ми отговори, преди да пусна диспут за стока, неотговаряща на описанието, предвид фактът, че последната оценка му е поставена за сделка от февруари и няма неща за продажба?  newsm78

# 411
  • Видин
По погрешка получих от Габко малък пакет за Силвия Сотирова. Моля, да ми пише на лични, ако чете темата.

# 412
Като си получавате нещата от еконт как разбирате,че са пристигнали?

# 413
Здравейте!
Да, вярно, че се забавих с плащането на 2 чифта боксерки, но от ибей ми пише това в eBay Note: Your action is required on cancel transaction case. Take action. В същото време и доларчето ми е синьо, че съм платил, и куфарчето е цветно, че са пратени?

# 414
За съжаление и аз нямам поле да си напиша ръчно цената Sad

# 415
Роко, да не би да става въпрос за онези скъпи гащи, които отказа да платиш? Sunglasses

# 416
Здравейте, бихте ли ми помогнали с отговор на това
Имах диспут, ескалирах и сега от ebay ми пращат съобщение да си подтвърдя e-mail адреса в paypal  Thinking какво ще рече това  Embarassed Това не се ли прави още в началото, в paypal ми показва че съм verified. Диспут съм отворила само в ebay  Tired Някой имал ли е подобен случай и какво да направя  Praynig те са ми написали де, но мисля че ми е обвързан email с акаунта в paypal.
Това е писмото което получих
Hello Yordanka,

Thanks for getting in touch about the flat leather shoes ( item
250681830983 ) you bought from " bevlorraine ". I understand your
concern that your item hasn't arrived yet.

I am pleased to inform you that case has been found in your favour and
you should receive your refund in the next 3 days.

In order for you to receive this refund you will need to make sure that
your email address has been confirmed on your PayPal account. If you
have already completed this step through PayPal you do not need to do
anything. However, if you have not yet confirmed your email address
please follow the steps which I have outlined for you below.
1. Log in to your PayPal account with your email address and password
2. Click on the ?confirm email address? link in the ?Notifications? box
3. Log in to your email account and open the message from PayPal
4. Find and select the link reading "Click here to confirm your
additional email address."
5. A new window will appear. Enter your PayPal password and click
"Confirm"

If the link doesn?t appear in the email, you can confirm your email
address from your PayPal account. Here?s how:
1. Open the email message from PayPal and either copy or write down the
20 digit confirmation number located in the 2nd half of the message.
2. Log In to your account with PayPal.
3. Click "Confirm email address" in the Notifications list
4. Select the link "Click here if the button does not appear in the
email."
5. Enter the 20 digit number and click "Confirm."

If you have any issues with confirming your email address please contact
PayPal by going through the link below:
https://www.paypal.com/uk/cgi-bin/helpscr?cmd=_help&t=escalateTab

For better assistance, you can call eBay customer support at 0800 358
6551.

eBay Hours of Service:

8am - 10pm Mondays - Fridays
9am - 6 pm Saturdays and Sundays

For faster service please use a PIN verification number

To get your PIN verification number please log in to your eBay account
and click on ?contact us?.

I trust that this information helps and I wish you all the best on eBay
in the future.

Kind regards,

Rose Andrews
eBay Customer Support

# 417
  • Варна
Със или без предимство няма голямо значение, освен тези 2,80 или 4,20 ще платиш и 3лв за препоръка/задължително си е според варненските пощаджийки/ , можеш да платиш и 2лв допълнително за обратна разписка/т.е. продавача ти ще се разпише на нея като му предадат пакетчето и ще ти я върнат обратно. Тракинг номера ще ти го пише в квитанцята от пощата:-)
И на мен ми е интересно, каква точно е разликата между с предимство и без? И тази препоръка за какво е?
Разликата е в скоростта при обработката на пратките. Пратки с предимство - превозвани по най-бързия път (въздушен или земен) и пратки без предимство, за които подателят е избрал по- ниска цена и по- дълъг срок на доставка.
Според мен времето за доставка си е чист късмет и затова писах, че няма значение.
Международните пратки са само препоръчани. Лепят едно стикерче с тракинг номер/като баркод изглежда/ и по него пратките се проследяват. Обявява се и стойност на малка митническа декларация/в евро/ за която сума евентуално може да се претендира пред Бгпощи при евентуално недоставяне и загуба по тяхна вина.
dan4eto77, спора е решен в твоя полза и ще си получиш парите. Напомнят ти да подтвърдиш адреса ако вече не си го направила и ти описват как да стане това. В случая не е необходимо нищо да правиш... If you
have already completed this step through PayPal you do not need to do
anything.

# 418
  • In The Middle Of Nowhere
Уффф,закъсах го.Искам да купя кънки за лед на детето,ама нейния номер успях да намеря само в американския Ибей,но за съжаление услугата е само за Америка.Няма ли американски транспортни фирми или трябва да се търсят родинини и приятели?

Ломбард мисля, че доставят.
http://www.lombard.bg/

# 419
Flash* Б.агодаря ти заотговора   bouquet Иаз така го разбрах, но в срайна сметка всичко с paypal адресът ми е наред нали и ще си получа сумата без да следвам тези посочени стъпки  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт