® E-bay - тема 58

• 37 061
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Как виждате стоката, когато получите мейл, че е релистната? Когато кликна на линка или на view item now, излиза "This listing () has been removed, or this item is not available."

# 451
  • In The Middle Of Nowhere
Как виждате стоката, когато получите мейл, че е релистната? Когато кликна на линка или на view item now, излиза "This listing () has been removed, or this item is not available."

Kогато арткула ми е в наблюдаваните и му изтече времето ми изписва острани view relisted item/или нещо от сорта/ или ми го пишат на мейла.

# 452
# 453
wiwian ботушките са просто невероятни.
Момичета когато с продавача сме се разбрали да се намали цената,аз мога ли да я намаля във фактурата,или само продавача е оторизиран за това?Пак става въпрос за часовника с липсващата част.Разбрахме се да наддавам за друг часовник от същия продавач,спечелоих го и сега трябва да платя само разликата от 5.62 паунда,а на фактурата ми излиза стойността на която е спечелен часовника-23.95

# 454
  • София
Здравейте,момичета!

Аз пак с въпрос  Rolling Eyes Ходих днес до банката за да получа четирицифрения код от ПейПал и ударих на камък...,нямало го кода!Виждат тегленето на евро и 50,но няма никакъв код  newsm78. Казват ми от банката,че нещо съм била объркала сигурно при регистрацията,ама аз вече си платих 2 неща без проблем,даже получих първата си положителна оценка  Crazy .Случвало ли се е на някой подобно нещо?Какво трябва да направя сега?Да пиша в ПейПал ли за проблема? Предстои ми покупка на по-скъпа вещ и няма да успея без кода  Confused...

Ето и първите ми покупки от Ибей  Simple Smile
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2506951 … ame=STRK:MEWNX:IT

и http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3102490 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 455
  • Бургас
Ми попаднала си в клон на банка с малоумни служители (за кой ли път и не им се извинявам хич) Naughty Просто си поискай извлечението, за да си видиш сама кода - срещу всяка, ама всяка транзакция, си има основание за теглене и в реда за Пейпал таксата също, като между останалите букви и цифри, има едно EXPUSE1234 примерно, където 1234 ще е кода ти Peace

# 456
Здравейте,момичета!

Аз пак с въпрос  Rolling Eyes Ходих днес до банката за да получа четирицифрения код от ПейПал и ударих на камък...,нямало го кода!Виждат тегленето на евро и 50,но няма никакъв код  newsm78. Казват ми от банката,че нещо съм била объркала сигурно при регистрацията,ама аз вече си платих 2 неща без проблем,даже получих първата си положителна оценка  Crazy .Случвало ли се е на някой подобно нещо?Какво трябва да направя сега?Да пиша в ПейПал ли за проблема? Предстои ми покупка на по-скъпа вещ и няма да успея без кода  Confused...

Отстрани до сумата от 1,50 евро в извлечението се вижда и кода .

# 457
Тази опция я има само ако взелезеш да платиш директно от PayPal акаунта ти. Не от Ибей директно.
Логваш се в PayPal , отиваш да плащаш и отбелязваш че става въпрос за Ebay Items, натискаш малките буквички че все пак искаш от PayPal да платиш (понеже те съветва по-добре да платиш през Ибей)..и тогава цената на доставката изобщо не ти излиза към тотала, а има празно поленце където меже сама да си я веведеш и чак тогава да бъде калкулирана към тотала.  Peace

Аз пък винаги съм се чудила, къде е това поле за ръчно вписване на сумата за доставка?! При мен няма такова нещо. Може би има значение това, че съм с първоначална регистрация в немския Ибей?! Или че не плащам през фактурите, получени по мейла, а директно през Ибей?! Излиза ми само поле за вписване код от ваучери!

# 458
Тази опция я има само ако взелезеш да платиш директно от PayPal акаунта ти. Не от Ибей директно.
Логваш се в PayPal , отиваш да плащаш и отбелязваш че става въпрос за Ebay Items, натискаш малките буквички че все пак искаш от PayPal да платиш (понеже те съветва по-добре да платиш през Ибей)..и тогава цената на доставката изобщо не ти излиза към тотала, а има празно поленце където меже сама да си я веведеш и чак тогава да бъде калкулирана към тотала.  Peace

Аз пък винаги съм се чудила, къде е това поле за ръчно вписване на сумата за доставка?! При мен няма такова нещо. Може би има значение това, че съм с първоначална регистрация в немския Ибей?! Или че не плащам през фактурите, получени по мейла, а директно през Ибей?! Излиза ми само поле за вписване код от ваучери!
Аз пък няколко пъти съм се уговаряла с продавачи за доставката до БГ и като започна да си плащам през Ибей си имам поленцето за въвеждане на пощенските,вписвам си сумата,за за която сме се разбрали и всичко е ОК. Peace

# 459
Здравейте,

Аз съм абсолютен новак в пазаруването онлайн и ви моля за малко помощ и разяснения.
Направих си регистрация в ebay.co.uk преди 2 дни и сега следя един търг, който приключва след 3 часа.
Въпроса ми е - ако случайно го спечеля, мога ли да платя после с чужда регистрация в PayPal?
Това, което разбрах е, че на спечелилия продавача изпраща мейл. И съм стигнала дотук - ако получа такъв мейл какво се прави след това, т.к. нямам регистрация в PayPal?

Благодаря на всички предварително   bouquet  bouquet  bouquet!

# 460
korali, да, можеш да платиш от чужда пей пал регистрация, няма никакъв проблем.

Сега и аз с един въпрос.
Интересува ме, когато ми връщат пари, дали мога по някакъв начин да укажа те да се запазват в пей пал акаунта, а не да отиват в картата ми?
Всеки път, когато ми връщат пари, отиват в картата. Съответно от банката докато ги осчетоводят минават по 3-5дни, което много ме дразни.
Има ли начин да стоят в акаунта, а не да отиват в картата?

# 461
# 462
  • София
Ъфкорц, всичко в ибея действа та се къса!

# 463
korali, да, можеш да платиш от чужда пей пал регистрация, няма никакъв проблем.

Mirama, 10х   bouquet  bouquet  bouquet
Още ми е мъгливо как ще се оправя, но поне внесе яснота.

# 464
Аз да се похваля. Купих два сутиена в пакет- без наддаване. Имаше доставка до БГ 4,5 паунда. Платих веднага и получавам имейл от продавача, че съм платила твърде много за доставката. След малко ми върна 1,75 паунда. Покупката я направих на 19.09, вчера си взех от пощата сутиените.Можеше и на 22.09, ако беше работен ден. Парите са ми по картата. За първи път ми се случва някой да каже , че съм му платила повече и да ми върне веднага пари.

Общи условия

Активация на акаунт