Килим от пъстри есенни листа радва ЯНУАРСКИТЕ деца

• 31 678
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Наде, безкрайно мнооого щастие и любов ти желаем с Анджелика Hug  Hug Hug
И се присъединяваме към на Дони пожеланието за Никол Wink

# 106
Наде, честит рожден ден!   bouquet

# 107
Здравейте на всички.
Не съм ви чела, много ми се спи, а и малко ме мързи.  Blush

[
color=navy]Наде, ХЕПИ БЪРДЕЙ Simple Smile Да си жива и здрава, много обичана и мъжкарите да те слушат.  Wink
И да получиш най- хубавите подаръци. Flutter
[/color]
[/color]
Ние сме добре, сополи вече нямаме. Имаме колики, но са долу- горе търпими. Боги се буди 2 вечери последователно и будува по 2-3 часа. Поне не става от леглото и не обикаля къщата, седи си легнал до мен и си играе с ръката ми, върти се, бърбори, ляга отгоре ми да се гушка, а аз нито спя, нито будувам и това ме убива. После бебето се събужда за кърмене и като го взема с едната ръка кърмя, с другата Боги се е наврял в мен. Оффф много съм смотана значи, вместо да се чувствам безкрайно щастлива, че двете ми дечица са гушнати в мен на мен ми идва в повече, направо не знам дали да се оплача понеже е адски тъпо да се оплача от нещо такова и съм баси тъпата, обаче понякога наистина ми идва в повече и ми иде да хващам гората. Ама не- няма да се оплакавам и ще се любувам на тези моменти, защото като се замисля каква мъка има по тоя свят, моето е...млъквам, че ме хвана и срам. Confused
Нека да похваля и Боги. От няколко дни много се е разбъбрил и повтаря всяка дума като папагалче, много е сладък. Казва ясно- дай го, татко, чао, браво. До скоро казваше баво (браво) и дау( чао).А днес като бяхме на разходка го питам " Боги имаш ли ако?",а той ми вика: "А-а", което означава, че има ако, тоест наакал се е в памперса, гледам го- няма ако и пак го питам, той пак така ми отговаря, иначе когато няма ми казва "Неее."Отидохме на едно скришно място  Joy събухме гащите и той се изака и изпиша  Shocked Даже каза: "Бравооо" значи е готов. Joy Аз направя бях в шок. Звъннах после на цялата рода да го похваля...  hahaha
И за финал само да попитам за това наше среднощно будуване: вашите деца будуват ли така, от какво може да се събужда нощем?  newsm78 Много често ми го прави този номер.
Щях да пиша и за яслата ама другия път, че голям ферман изписах.
Лека вечер.
[/color]

# 108
  • Варна
Сиси, съчуствам ти. Най-голямото щастие са на света, но имаш пълното право да се наоплакваш малко, особено на нас Laughing То на мен ми идва в повече с едно....
За будуването не знам, Елия само от време на време се буди и не играе, а много и се спи, пие нещо сок или мляко и пак заспива. Сега и избиват кучешките и е много нервна.

Аууу, аз пък вчера правих торта....голям майтап. Успях блата да си направя, че и на 3 да го разрежа. Крема ми малко се пресече, ама няма да се оплаквам ииии......най-накрая се пробвах да правя захарна глазура, чак и сладкарска боя си взех - имаха само жълто в малка разфасовка hahaha. Е, голяма игра, стана де, ама като имам мерак пак ще питам Донята...Simple Smile сега ме е срам да я показвам Crazy

И да питам....Ще давате ли някакви имуностимулиращи на децата си?

# 109
Аз давам прополис. Мим покажи тората - много важно, че не е станала перфектна, но нали е правена от сърце. И аз имам мераци, особено по поводи, пък и една книга със сладкиши седи и ме изкушава, но помощниците не ми дават мира, пък не съм нощна птица.

# 110
  • софия
Здравейте!
Най накрая дойде и моят ред да се разпиша в тази тема.
За мерките и теглилките-ние сме на опашката ,едва 9 кг. и скромните 78-79см.

За имуностимулаторите-започнах да давам Котешки нокът(на Саменто).Тази година смятам да заложа на профилактиката.Миналата от ноември до април бяхме със силно изразена "задна хрема" и непрестанна кашлица.Изпихме по няколко шишенца от всички познати на българския пазар сиропи за кашлица ,без видим ефект и дадох един кош пари за платени прегледи,пак без особен резултат.Искрено се надявам тази година да нямаме такива проблеми.

Тони също е крива напоследък.Пробива ни долу първи зъб в дясно  #Crazy при условие,че имаме всички кътници налични  Mr. Green

За нощното неспане-и каката и малката се будят по 100 пъти през нощта.Каката започна да спи нормално след 2,5г.Тони все още се буди.Но аз съм сложила майка ми отговорник по нощния сън.
Сиси направо не ти завиждам,но пък и радостта е голяма.

# 111
  • Варна.....
Добро утро  Hug
Направете си го както го обичате  Mr. Green
Не давам имуностимеланти. Не се знае в каква посока биха побутнали имунната система. За сметка на това гледам да хапва доста плодове и зеленчуци.
Мим, почерпи по едно парче торта   chef

# 112
Леле сега разбрах една шокираща за мен новина: http://minedu.government.bg/left_menu/ministry/direction/cv_milena_damyanova.html С това лице сме учили и е такава душевна пустош........

Как беее??? Министърът каза, че е избрал точно нея заради "любопитството й към живота" .........  Rolling Eyes Да му мислим ние и децата ни!  Crazy
С малко закъснение - честит рожден ден на nakri! Жива, здрава и много късметлива да си!   bouquet
Имуностимуланти и аз няма да давам. Доволна съм, че си хапва плодове и зеленчуци.  Peace

# 113
  • София
Я и аз да се разпиша Hug
Сиситу, радвам се вече сте добре Hug Съсъ сигурност човек си представя нещата по един начин, ни когато му дойдат до главата, е различно. Естествено, че ще си малко по-изнервена, всичко ти е на главата, било то и най-прекрасното неща, каквото са децата Hug
Накри, как изкарахте празник?
Аз давам клеева тинктура като имуностимулант -по 4 капки дневно (по капка на годинка) и съм решила от до март масец да не ги спирам PeaceОсосбено и ако тръгне на ясла Confused., май за държавната няма да станата нещата, но на частна ще го дадем вероятно от декември Rolling Eyes
Ланг, не знам какво да мисля за нашата държава мила, на какво ли не се нагледахме Blush
Иначе аз съм много добре, като изключим, че вече се изморявам по-лесно, но то си е в реда на нещата, бебето е добре, расте ли расте малката принцеска. Приемам предложения за женски имена със "С" и искам вашето мнение за името Самуела Hug
Целувки Heart Eyes

# 114
  • София
Моник, на първо четене му звучи екзотично и....много добро попадение ми се струва Simple Smile
Сиситууу, добре дошла в отбора мила. Вчера направих груба грешка да ида в зоопарка сама с двамата. Втори път няма да повторя Crossing Arms Хриси като хукнааа, което си му е навик напоследък и естествено го изгубих. По една време вече сериозно се притесних, защото знам ли го накъде ще хване. Тръгнах да го търся и почна да ме хваща шубето. Викам аз - тц. По едно време излиза една жена пред мен и ме пита - Дони какво става? В първия момент дори не и видях лицето. Само попитах тук ли сте и захвърлих количката с малкия и хукнах. Намерих го слава богу и така го шляпнах по дупето.... Embarassed Ама ми беше причерняло ви казвам. Аз рева, а оновамити си се разхожда най спокойно като го видях. Дори и не разбрал, че ме няма. Чак тогава осъзнах, че съм оставила малкия при една от най-добрите ми приятелки от съученическите години, с която не сме се виждали от година. Направо Господ ми я изпрати...та така. Хем ти иде някой път да го претрепеш Embarassed Хем в същото време ти е мило...
Аз давам Респивакс, понеже както споменах плодовете и зеленчуците ги смятат за вредни за тяхното здраве - и двамата...
Чау ви за сега, че отивам да се уча Simple Smile

# 115
Дони, направо настръхнах като четох. Аз точно от това се притеснявам, ама няма да рискувам да излизам сама с 2 бебета. Андрей постоянно драсва нанякъде и постоянно трябва да има човек, който да ходи само след него. Определено мисля да излизам само с придружител, за да мога да оставям количката и да хуквам да бягам...или онези ранички с каишка:))
Мони, радвам се, че писа:) На мен Самуила ми звучи малко грубо за момиченце, накакси Самуил ми звучи величествено и мъжко име, но това си е мое мнение...на мен ми харесва Сияна, Славея, Славена, сигурно и други, но не се сещам сега..
СиСиТу, миличка, няма лошо да се оплачеш, то с едно е тежко, пък с две..скоро сте ми стане ясно:) Не може ли таткото да гушка Боги вечер? Андрей се събужда от време на време, поглежда дали съм до него и си лапва биберона.. мисля, че е от кучешките,които чакаме..
Имуностимуланти- моята педиатърка ми препоръчва Флорадикс за през зимата. Мисля, че е хубаво, като сиропче е сладко и го пие с кеф.
За ваксината Синфлорикс никой не писа. Само на нас ли ни я препоръчаха? Пренавара бил алтернативата???

# 116
  • Варна
Андрей се събужда от време на време, поглежда дали съм до него и си лапва биберона.. мисля, че е от кучешките,които чакаме..

Заради тези зъби е нещо невероятно тези дни... а досега не е имала проблем с вадене на зъби...

Доника   bouquet

Тортата съм я снимала, ама трябва да източа апарата, ще пусна снимка:)

Самуила ми е странно, като се замисля, обаче ми харесва. Иначе много харесвам името Стела, ама аз си падам по кратки и с многооо гласни:)

# 117
Стела и аз много харесвам:) Нали означава звезда. Но моят мъж например го свързва с бирата..Simple Smile Както и Бела, което също много харесвам го свързва с баниците Бела:) Мъжка логика!

Самуела с Е, не звучи ли по-добре?Simple Smile

А ние пък нали сме на буква Д, търсим мъжко име хубаво и за сега сме май на Даниел. Малко е изтъркано, но пък галеното Дани е много сладко:)

# 118
Мони , и  на мен малко м и е странно Самуела, но  пък  и  не е лошо  newsm78 И аз съм  за Стела , но пък и  Силвия ми  харесва , нищо  , че  май  напоследък не е много популярно .

Самуела с Е, не звучи ли по-добре?Simple Smile

А ние пък нали сме на буква Д, търсим мъжко име хубаво и за сега сме май на Даниел. Малко е изтъркано, но пък галеното Дани е много сладко:)

Е , тя точно Самуела е написала

Даниел ми харесва  най- много  с Д   Hug

# 119
  • Варна
Аз го написах с ИSimple Smile))

Даниел много ми харесва, също и Делян, Дилян, Деян и може да ми се смеете, ама и Димо много ме кефиSimple Smile))

Айде добро утро и от нас с Елия с домашната смешна торта

Признавам си, че ме достраша да я сглобя без да има стени отстраниSimple Smile)) Но следващият път ще е по-добре...обещавам!!!

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 08:19 от Мим

Общи условия

Активация на акаунт