За слаките, аз всяка кгодина за Коледа правя меденките на Джули. Ако я пуснеш на търсачката така веднага ще ти излезе темата. МНого са хубави. Правят се началото на декември и за Коледа са готови, омекнали. Препоръчвам ти ги. Затварят се плътно в кутия с резени ябълки за да поемат ябълковия аромат.

В момента има 2 вируса,, които се прескачат. Единият е с болки в гърлото, температура, кашлица, а другият е с повръщане и разстройство. Моите вече 2 пъти изкараха първия вкл. и ние с баща им. Сега очаквам включване с втория. Дано им се размине де, но с тези ясла/детска градина, едва ли.
Смайлинг, стискам палци за майка ти, дано всички е успешно.
Бейбиблу, как си минава времето, не е изстина просто. Кога родихме тези пъпеши, ето ти вече второ ще раждаш. ЕлиГ, сега се загледах, че и при теб нещата назряват. Браво и на двете ви, леко раждане ви желая. Аз твърдо съм решила да сложа спирала защото нещо не се чувствам готова за трето на този етап.
Аница е подивяла. Много, много е палава. Направо ме побърква. Беля след беля прави. Бетер момче. Калоян не ми беше такъв дивак, а си мислех, че съм имала буйно бебе в негово лице. Малката русалка, да ми е жива и здрава ми стопи лагерите вече.
На мен днес като за награда, че почивам и съм без деца цял ден, ми се пада санитарен полуден. А довечера съм на родителска в яслата и ще вдигам бесни скандали заради болните деца, които мъкнат там. Надъхала съм се яко.
Мим, присетих се за теб. Защо не добавиш към оле-то разбита сметана, твърдо разбита и разтопен шоколад или течен, количествата според вкуса ви. Много ще го обогатиш. Читото оле ми се струва малко постно, но ти си знаеш де. Ако пък метнеш вътре и малко маскрапоне разбито с пудра захар или крема сирене разбито с пудра захар става вълшебство.