Килим от пъстри есенни листа радва ЯНУАРСКИТЕ деца

• 31 192
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Е, кажи вълшебната думичка  Mr. Green

hahaha няяяя нужда от думи....надушваме се отдалече....
Ха, наздраве, дружино вярна, сговорна  !!!   Joy Joy Joy
Аз отлитам, че днес е петък, разбирайте ме чака новата серия на Дневниците на вампира  newsm48 . Освен това излиза и Анатомията на Грей..., да не говорим, че имам още 4 пълни сезона от Супернатуралните  ooooh!
Ох, няма насмогване ...
Добре, че поне Истинска кръв и Портите приключиха за сега  Joy Joy Joy А, да и Истуик също, аама той май завинаги приключи  hahaha

# 646
  • Варна.....
Бубс и на малкото пръстче не мога да ти се опра с Тюдорите. Shocked

# 647
Бубс и на малкото пръстче не мога да ти се опра с Тюдорите. Shocked
tais срещу мен да тичаш не можеш да ме стигнеш  Mr. Green . Тегля от нета всичко най-ново Simple Smile)) Разбира се с такава тематика, щото нещо турските сериали и тем подобни алабалистики не могат да ме грабнат Simple Smile))
И не мога да не споделя с вас тази сцена http://www.youtube.com/watch?v=ZN4JsgnC-Yg&feature=player_embedded  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes... Чакам я втори сезон, а глупакът му с глупак й изтри спомените за нея  #Cussing out

# 648
Гери, радвам се, че всичко мина! Бързо да се възстановявате и покрай празничното настроение хич и да не се сещате за тези работи вече! Много да нацелуваш Петето от нас Hug

Бубссс, споко, тя ще си спомня подсъзнателно Heart Eyes Не съм гледала нито една серия, но ме грабна тази сцена...мнооого яко...Аз спрях да гледам страхотии, вампирщини и тем подобни преди време, че ми е много развинтено въображението и като заспя едни чудесии се вихрят цяла нощ Mr. Green Особено ме кефеха филми по Стивън Кинг...по цяла нощ съм висяла пред тв-то.

Любито, честита прическа! Верно си като ученичка и много ти отива!

Бързо да оздравявате, Наде и цунки на малкия Hug

Арвена welcome

С тая часова разлика все пропускам надравиците и много ме е яд. Ама ще се организирам и ще ви скрия шапките с моите пянски постижения Grinning А Копривата как го прави тоя номер с две деца и да купонясва- не знам, ама много искам да се науча как става Grinning

# 649
  • Варна.....
А Копривата как го прави тоя номер с две деца и да купонясва- не знам, ама много искам да се науча как става Grinning
Питай мъжО и  Mr. Green
Смайлиинг   bouquet
Мъфини ли правита рано в събота сутрин??

# 650
  • Русе
Аз пък си тегля единствено Desperate Housewives от Замунда, а по ТВ-то гледам двете български бози. Чакам и новите епизоди на Д-р Хаус и От местопрестъплението.
tais, добрютро! Не правя мъфини, а кросче, че спрях фитнеса заради работата, а ма'ам сладко като разпрана. Онзи ден си взех 400гр течен шоколад от Кауфланд и познайте остана ли нещо? Освен него имаше и пудинги и шоколадов козунак..Притеснявам се да не си върна килцата по-бързо, отколкото ги свалих..

# 651
  • София
Мъфини, няма кой да ги яде...
А Началника играе на "Дядо ряпа"...май ще ми трябва нов компютър Rolling Eyes
Добрютру де hahaha

Желаещи за Северния парк?

# 652
  • Варна.....
Люби  Shocked как 400 гр шоколад бе жена. мъж ти сили не са му останали сигурно  Joy
Я кажете Мол-а на Стамболийски далече ли е от Халите? Че ще идвам до София и ще имам време за губене 2- 3 часа.

# 653
НикВи мъфини не правя  Mr. Green . Изгоних мъжете на разходка, пък ме заболя гърбината от лежане, та реших да я поизправя пред компа  Sunglasses
Радостчо и аз си мисля, че тя ще си спомни  Praynig Иначе и аз ги бях спряла страхотиите и вампирщините по същите причини като теб, но племенницата ме зариби  със "Здрач" ...и запях старата песен, на нов глас  Mr. Green Друг е въпросът, че новите вампирски не са толкова страшни като Стивън Кинг. А "Дневниците на вампира" пък изобщо не е страшно, освен в първите няколко серии на първи сезон, оттам нататък е песен лИбовна  Joy
Я кажете Мол-а на Стамболийски далече ли е от Халите? Че ще идвам до София и ще имам време за губене 2- 3 часа.
Ми близо е - и пеша можеш да го преходиш  Peace То май пеша по-бързо ще стигнеш, вместо да се опитваш да се придвижваш с кола в задръстванията.
Само ми е интересно, защо точно към МОЛ-а на Стамболийски си се засилила  newsm78 . Грам не го харесвам точно него . За шопинг инфо - моля обръщайте се към мен  bowuu А пък ако ти трябва шопинг гид, и обещаеш да черпиш по едно - с тебе съм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 654
  • Варна.....
Бубс,  имам работа във ВАдмСъд и това ми се стори добра дестинация за губене на време. Но, приемам и други предложения  Mr. Green
Без кола съм, с такси.

# 655
Тайс, нищо не се вижда щото много съм бързала за купона  hahaha и не съм го пейстнала линка. Ето го
http://www.facebook.com/album.php?aid=2077348&id=1664382963&l=2a5f1c52f1

Ти кога ще идваш към София?

Иначе за купонясването, имахме сбирка с колегите и този път и мъж ми беше с мен, много хубаво беше. Пласирахме зверовете на баба и дядо и се разбихме  Crazy.
А мъж ми е голяма душичка, аз като реша да излизам по женски той ги гледа.

# 656
  • Русе
Люби  Shocked как 400 гр шоколад бе жена. мъж ти сили не са му останали сигурно  Joy
Е, 400гр за 2 дни, не за 1. А за второто: Нали ви казах, че мъж ми беше против да си режа бретона? Вчера понеже Кари заспа по никое време ( 17ч) и го причаках с новата прическа и еротично бельо. Каза, че ми отива.  Wink

# 657
  • София
Вчера понеже Кари заспа по никое време ( 17ч) и го причаках с новата прическа и еротично бельо. Каза, че ми отива.  Wink
Те това е приказка вече  Joy И аз щях да питам как е реагирал.
Таис, кога викаш имаш време за губене? Може да ти го загубим Rolling Eyes
КОмшу, видях ти мъжете аз...тръгвайки с моите. Пууууу днес Орландовци най-желаната дестинация бре - няма излизане и влизане от квартала ooooh! За да се приберем минах като Копривата през Хаджи Димитър и от там по тайни пътеки.

# 658
  • София
Арвена, добре си дошла Hug Hug
Гериииииииииии, супер, че всичко е минало, сигурна съм, че трудно ще забравиш изживяното, но дай Боже  Praynigоттук нататък да ви предстоят само добри новини и да ви се случват само хубави неща, защото наистина го заслужавате Hug Hug Много силно те подкрепяме и знам, че на силните хора често им се случват такива изпитания, но както се казва:"Всяко чудо за три дни" Hug HugНацелувай сладката принцеса Heart Eyes
Люби, прическата ти е супер и много ти отива Peace
Мим, радвам се за боичките, че си доволна Hug
Накри, какво направихте , бе душко SickДа му се не види и вируса му с вирус, не го е срам да напада бременни и малки деца #2gunfireДано да се оправяте бързо и Микеле и той да оздравява, че да се грижите един за друг Hug
Аз вече съм с голям тумбак и почнах да разбирам старите хора, които все мрънкат и охкат Rolling EyesТочно като бабка се чувствам, но поне знам, че ще мине след месец-два Sunglasses
Добре, че е хубавото време да се се заредим с добро настроение и да се запасим с вит.Д Peace Peace
Целувки на всички  bouquet

# 659
  • Варна.....
Момичета, не искам да ви притеснявам. Иначе времето ми за мотане ще е предлогама от 10 до към 12-13 (т.е. докато се натоваря на автобуса за Варна).
Моник, то не останало бе мила, само 52 дена  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт