Професионални серии за коса - 12

• 52 466
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
А сега искам да ви покажа, какво открих за Redken.  Mr. Green

Това е изходното състояние на косата.
Smooth Down - 6 седмици по-късно.

Дамата си е мила косата с Faroukshampoo след което е сагала маската Smooth Down и на всяко трето измиване е ползвала пилиг шампоан.

# 511
Нямате изчитане, девойки Laughing

Да отбележа, видях ракошната коса на B&C, разликата е огромна , в първия момент реших че показваш рекламна снимка на цвета от сайт, на второ четене - Уау!

# 512
Здравейте момичета ,
някой днес да е гледал Модерно по бтв. Искам да ви попитам за показаната терапия с ампула, която се поставя в накрайника на сешоара. Ампулата представлявала някакъв тампон, напоен с екстракт от дива роза, кератин, колаген и 12 витамина.Та въпроса ми е някой правил ли си е такава терапия и ако може да сподели мнението си.

# 513
  • в.преслав
И аз го видях там за първи път.Но то и в нашият малък град едва ли ще го има някога това чудо.Ще чакам и аз отзиви и дано има някъде в нета от ,където може да се поръчат.

# 514
  • в 1001-та нощ
аз влизам да се оплача   Close Close Close Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Thinking Naughty

днес много си стоплих кокосовото масло - и понеже зверски бързах - за охлаждане му добавих масло от пшеничен зародиш #2gunfire

измих два пъти с шампоан и имах усещане за недоизмитост, но - казах си - хайде...втълпявам си.....

после маскаи т.н.и накраякосата ми е като омаслен с тази гадост - маслотоот пщенчен зародиш - вярнопрепоръчва се само за краищата, но аз нали се измивам - не гоползвам вместо кристали  #2gunfire #2gunfire
на всичкото отгоре има и остатъчна миризма - няма такава смрад

предупреждавам дамите, които мислят да го ползват - само за краищата - дори преди измиване и щадящо - не обилно......за да не се налага да се премивате после

# 515
a.l.e.n.a преди шампоана изми ли косата с балсам?
B & C   страхотен резултат има тази дама с Redken.
Моята коса след лекото изгаряне  отново е прекрасна .То не бяха масла ,маски ,ампули , шапки,затопляне и т.н. но си струваше.

# 516
Търсих информация из нета, но не открих нищо. Фризьорът от предаването каза, че е "голям хит" тази терапия.

# 517
  • Плевен
В&С, аз по скоро се оплаквам от липса на обем и блясък. Косата ми е като залепена за скалпа Sad миналата седмица отрязах всичко, което беше изгоряло от третирането и сега ми се иска да използвам подходящи продукти, за да си пусна здрава и хубава коса Hug

# 518
Аз оба4е мисля,4е ще са само за професионална употреба,защото се слагаха в нещо специално между тялото на сешоара и накрайника му,което откъде да се набави за домашни условия?Или пък върви заедно с ампулата,не можах то4но да разбера....при вси4ки положения ми се струва,4е ще е голяма цифра тази терапия.... Thinking

# 519
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a преди шампоана изми ли косата с балсам?
B & C   страхотен резултат има тази дама с Redken.
Моята коса след лекото изгаряне  отново е прекрасна .То не бяха масла ,маски ,ампули , шапки,затопляне и т.н. но си струваше.
еееее, браво   Hug  много се радвам  Peace
кои продукти използва?
кой ти хареса най-много?

аз не правя маска тип тривитаминол бъркоч, слагам само масла и такъв ефект имах само веднъж, когато пак бях прекалила с него - ползвах го като основно

иначе - като ползвам за основно кокосовото или кокосово и жожоба, а това от пшеничния заародиш само по края - няма проблем  Peace

# 520
  • в 1001-та нощ
В&С, аз по скоро се оплаквам от липса на обем и блясък. Косата ми е като залепена за скалпа Sad миналата седмица отрязах всичко, което беше изгоряло от третирането и сега ми се иска да използвам подходящи продукти, за да си пусна здрава и хубава коса Hug

я си опиши програмата - продукти и процедури, вкл. как я сушиш и оформяш и с какво, какви движения  и т.н.?

# 521
  • Плевен
Мия си косата като използвам шампоан, след това маска, в момента използвам на Wella professional шампоан за мазни корени и сухи краища и маска за обем, редувам с  Paull Mitchel хидратираща серия, шампоан, балсам и спрей без изплакване. Суша със сешоар без да използвам четка, нанасям термичен спрей - Thermal Smoother на Joico и изправям с преса на 180 градуса. Косата ми е права с много тънък и мек косъм, неизползвам ли сешоар и преса няма начин да изглежда добре Cry застава във всички посоки. Старая се да я мия на 2 дена.

# 522
viv_pl, ако не се лъжа a.l.e.n.a те беше посъветвала да си слагаш масла преди да си измиеш косата и според мен това е един много добър съвет. Много дами, които са с бързоомазняващи се коси не го правят и си мислят, че няма да им се отрази добре, но това не е точно така.
За липсата на блясък е нормално при положение, че използваш толкова често сешоар и преса. Гледах снимки на косъм, който е третиран с преса и гледката беше ужасяваща  Sick Опитай се да забравиш за пресата. Аз също се харесвам с изправена коса, но въпреки всичко не си позволявам всеки ден да я изправям с преса.  От продуктите за блясък съм доволна от Fluide Chroma Riche на Kerastase. За обем можеш да пробваш с ампулата Volumorphose на Kerastase, но от нея имаше и недоволни в тази тема. Не знам дали си ползвала серията Resistance на Kerastase, но може да видиш и тя как ще ти се отрази.
Можеш да помислиш и за смяна на прическата. Прическа която не изисква абсолютно права косат и от която косата ти ще има повече обем.
Това са нещата за които аз се сещам.

# 523
Нямате изчитане, девойки Laughing

Да отбележа, видях ракошната коса на B&C, разликата е огромна , в първия момент реших че показваш рекламна снимка на цвета от сайт, на второ четене - Уау!

MissNellie, моята цел е косата ми да стане толкова красива, че фотографите да започват да ме преследват  и да ме молят да участвам в реклами за коса  Joy 
Ако не бяхте вие, едва ли щях да постигна такъв резултат   bouquet

Намерих нещо, което е хубаво да присъства и в тази тема Grinning
ето го предаването - може да се отиде дректно на 42 минута

намерих и сайта на фр … 86;ра - линкът е към услугите - някъде трета е въпросната услуга
Мисля да потърся подобна преса и сешоар. Ако някой знае къде могат да се намеря, моля да помага. Praynig

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 13:53 от B & C

# 524
  • Плевен
Благодаря Ви за съветите Hugа ще ми препоръчате ли подходящи масла, или да ме насочите къде да прочета повече за използването им ?

Общи условия

Активация на акаунт