Професионални серии за коса - 12

• 53 083
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Между другото от прочетенето по другите форуми останах с впечатление, че масово тънки и гъсти коси са по-доволни от маската за гъста коса.
Може би тази за тънки коси е по-слаба.  Thinking
Аленка, как винаги имаш нерви да пишеш толкова дълги постове, браво!  Simple Smile
И аз да споделя, че олео релакс е много хубава маска, така че мисли и за нея.  hahaha
Нектар термика е страхотен.  Heart Eyes

# 46
От Олео релакса не чувстваш ли косата прекалено мека ? Аз също я харесвам като усещане-мека,жизнена но косата ми е много сплескана. Имам съмнения ,че тази серия е за гъсти коси и да ги подреди и омекоти ,не е за тънки  Thinking
Нито съм виждала, нито мога да си представя, че може да има прекалено мека коса  Rolling Eyes Моята коса е с дебел и твърд косъм и си мечтая да ми стане прекалено мека  Laughing
Освен, че косата ми е с дебел и твърд косъм, то и е леко чуплива и има силно изразен естествен обем и аз харесвам Oleo Relax, точно защото ми прави косата  по-мека и я изглажда и най-важното - намалява от обема  Mr. Green

# 47
Ох ами аз дето имам олео релакс слим в travel size, едно нищо и никакво 30мл., а маската е толкова гъста, че не можете да си представите.  Laughing
И не мога да слагам с шепи, а така ми се иска.  Confused

# 48
Ох ами аз дето имам олео релакс слим в travel size, едно нищо и никакво 30мл., а маската е толкова гъста, че не можете да си представите.  Laughing
И не мога да слагам с шепи, а така ми се иска.  Confused
Като искаш да си слагаш с шепички, то си купи от 500ml . Тогава ще имаш да слагаш, да слагашшшш, с пълни шепи  Mr. Green
Аз си бях купила от фризьорски салон по-малката опаковка и бях платила за нея, ако не се лъжа 48 евро, а в интеренет видях, че има от 500ml за 42 евро.
Не мога да не си я купя  Grinning

# 49
 ooooh! Добре, че сега нямам възможност да си купя.
Обаче като се докопам до сериозна сума, една маска 500мл. и ампули олео релакс са мои.  Laughing
В тази връзка ще се радвам на отзив за ампулите, аз всъщност май бях питала и преди.  Blush

# 50
Пожелавам ти скорошно забогатяване  Hug
Аз ампулките не съм ползвала, но Люлякова има опит с тях и си спомням, че беше написала, че е много доволна (като става въпрос за коса, много помня аз  Mr. Green)

Kerastase Nutritive Oleo-Fusion 30x12ml - 216 евро (трябва сериозно да забогатея  Laughing)

# 51
Хайде, ще изчакам пак да се натрупа голям джакпот и ще пусна едно тото.
Ако спечеля обещавам да почерпя облино всички в темата, знаете с какво.  Joy

# 52
B & C когато си в София ела и ще ти дам да пипнеш прекалено мека коса  Flutter
ясно , олео релакс не е за мен

Masquintense  е съобразен освен с гъстотата на косъма -тънък и дебел ,шампоана към серията го има и във вариант 1,2,3 за степен на сухота на косата,като 3 е най-силният.

# 53
От Олео релакса не чувстваш ли косата прекалено мека ? Аз също я харесвам като усещане-мека,жизнена но косата ми е много сплескана. Имам съмнения ,че тази серия е за гъсти коси и да ги подреди и омекоти ,не е за тънки  Thinking

Miia, ами Олео релакс е наистина силна, тежка серия и нищо чудно на някои момичета с по-тънки, фини коси, да им натежава и да ги сплесква. При мен действа добре, но мисля, че това е най-вече заради факта, че косата ми е ултра суха и сериозно третирана. Ако продуктите са ми слабички стои доста обемна, стърчаща и безформена, буквално като метла, въпреки че косъмът действително ми е тънък. Олео релакс ми я прави по-гладка и тежка, но не сплескана, а по-послушна и податлива на оформяне. Освен това косата си ми е и гъстичка, което заради тънкия косъм може би не си личи особено, но е така, а това също е от значение  Peace

# 54
Ако говорите за ампулки Aqua oleum, ползвала съм ги и съм страшно доволна от тях, подхранват и омекотяват чудесно косата  Peace

Oleo fusion са ми ги хвалили много, били още по-добри от Aqua oleum-а и ще ги пробвам задължително когато започна с подхранваща серия  Grinning

Току що видях, че в Златна рибка се очаква да бъде в наличност и още една ампулка на Керастаз - Pixelist. Дано наистина започнат да предлагат техни продукти, особено ампулките, които не ги продават в салоните, ще съм страшно щастлива  Party

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 18:26 от La mademoiselle

# 55
Май съм се объркала  Embarassed Вече не помня дали за Aqua Оleum или  Oleo Fusion, беше писала Люлякова, но съм сигурна, че за едни от двете ставаше въпрос.

Miia, направо ти завиждам за косата  Heart Eyes

И да са ви честите на всички, новите ампулки в златна рибка! Дано пуснат и още неща.  Simple Smile

# 56
  • в 1001-та нощ
сега виждам, че на http://hair-shop.info/ има доста ампули, но защо никй продукт няма цена  newsm78
имате ли наблюдения над сайта?

# 57
сега виждам, че на http://hair-shop.info/ има доста ампули, но защо никй продукт няма цена  newsm78
имате ли наблюдения над сайта?
Много странен сайт  Simple Smile Може би, ако човек е регистриран, ще може да види цените  newsm78 Идея си нямам.

# 58
И на мен този сайт ми е странен - регистрирах се и пак не можах да се добера до инфо за цени... Реших, че аз явно трудно се оправям... Но преди време си спомням, че някой спомена колко високи били цените там, мисля, че тъкмо за този сайт ставаше дума. Може своевременно да са махнали информацията за цените, за да не стряскат хората.

# 59
  • в 1001-та нощ
 newsm78 #Crazy bowuu или нещо работят по сайта, защото неможеш и да добавиш продукт в кошницата  newsm78

а цените не бяха високи  newsm78 да е имало разлика 2 лв., за продукт, който струва 26 лв. примерно.....

видях, че има възможност за скайп диалог - ще опитам  Peace
направи ми впечатление, че има ампули - затова  се поинтересувах  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт