Професионални серии за коса - 12

• 53 054
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Ами според мен няма никаква нужда след него да се ползва маска. Просто косата ти няма да поиска. Ползвала съм го доста отдавна   bouquet

# 76
  • в 1001-та нощ
ммм, това е добра новина  Peace
толкова се чудих между маската и балсама от серията, но - реших за разнообразие - балсам ... а е 750 мл Rolling Eyes Shocked #Crazy

# 77
Аз се записвам в новата темичка.
Много неща научавам от вас, благодаря ви  Hug Hug

# 78
миличката нямаш нужда от нещо специално протиц цъфтеж. Важното е косата да е добре хидратирана (маска + балсам без отмиване на мокра коса+термопродукти) защото сухата коса цъфти. Другия момент е да се предпазва повърхността на косъма от нараняване - никакво търкане на мокра коса с кърпа, по възможност никакво тупиране, особено след като е сложен лак, и ресане само след като е сложен продукт със силиконче, да обгърне косъма хубаво за да не се заплита косата.

Благодаря ти за съвета, аз правя всичко това и смея да твърдя, че с хубави продукти, използвам керастаз, но все си исля че колкото и добре да се грижа за нея с пресата 2 пъти седмично нямам как да не цъфти.  ooooh!
Голям проблем ми е, защото и искам да я пусна по-дълга, а не мога и без пресата.
По-скоро се чудех дали има някой доказан продукт, който да предпазва от цъфтеж вследствие на преса.  Peace

# 79
миличката, има много продукти, които се нанасят по крайчетата на косата и са против цъфтежи, но колко са ефикасни не мога да ти кажа. Косата рано или късно започва да цъфти и тогава е най-добре веднага да се подстриже, от колкото да се остави и проблемът да се задълбочи.
Преди време, бях чувала за някакво подстригване с гореща ножица, че било много ефикасно, но и с него нямам опит.
Аз също мислех да си купя преса, но се отказах и сега, ако искам да си изправям косата, се мъча със сешоар. Аз и с него нямам голям опит и буквално си е мъчение за мен, но ми се вижда много по-щадящо от пресата.

П.П. Но заради Revlon, може и аз да се сдобия с някоя пресичка  Grinning

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 19:32 от B & C

# 80
Може ли да ме насочите към шампоан някакъв за нормална коса или за заздравяване,за сила и блясък,нещо такова  Peace
иначе моята коса е тънка,бързоомазняваща се  Wink

# 81
Може ли да ме насочите към шампоан някакъв за нормална коса или за заздравяване,за сила и блясък,нещо такова  Peace
иначе моята коса е тънка,бързоомазняваща се  Wink
И моята е точно такава. Няма спасение, не знам какво ли не и купих, с какво ли не я намазах. Мисля да ида да ми изследват косъма Simple Smile

# 82
  • в 1001-та нощ
а какви продукти ползвате за миене, подхранване, стилизиране?

вероятна причина за прекомерно омазняване са както непоходящи продукти, които изсущават и провокират хиперфункция на жлезите

до колкото знам и ползването на масла преди измиване (втриване в скалпа) - води до балансиране в това отношение - кожата си взима каквото й  нужно и не се налага да донаваксва със собствено производство - поне докато се нормализира положението  Peace

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 11:40 от a.l.e.n.a

# 83
  • Пловдив
а какви продукти ползвате за миене, подхранване, стилизиране?

вероятна причина за прекомерно омазняване са както непоходящи продукти, които изсущават и провокират хиперфункция на жлезите

до колкото знам и ползването на масла преди измиване (втриване в скалпа) - води до балансиране в това отношение - кожата си взима каквото й  нужно и не се налага да донаваксва със собствено производство - поне докато се нормализира положението  Peace
Особенно полезно в този случай е използването на масло от гроздови семки Peace. Препоръчвам това http://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE-%D0%BE%D1%82-% … 1%D0%B8%D0%BE.906. Преди него ползвах...за лицето, понеже косата не ми е мазна Simple Smile, някакво друго не беше био, като ги сравних после ...ми те нямат нищо общо, нито като цвят, нито като мирис.
Някой беше писал че е ползвал тази ампулка http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=546, въпросът ми е след ампулата слага ли се маска или балсам newsm78?

# 84
  • в 1001-та нощ
след доста ампули, ползването наследващпродукт се отчита ненужно, но вероятно зависи от косата

в моя случай - без маска - ксата ми остава жадна и нехидратирана, въпреки финалните млека.... Peace

# 85
Някой беше писал че е ползвал тази ампулка http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=546, въпросът ми е след ампулата слага ли се маска или балсам newsm78?

Не  Peace Чувствам си косата перфектно след като я отмия. Правя затопляне след като я нанеса обаче, по този начин са ми я поставяли и в салон.

# 86
  • Пловдив
Ясно, ще трябва да се пробва Wink. След това например http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=139&products_id=811, косата ми нямаше нужда от други продукти, но то е по скоро с консистенцията на балсам.

# 87
Нещо за тези, които не разполагат с много средства:http://www.stellabg.com/. Дано съм полезна.

# 88
Днес говорих с Златна рибка днес е трябвало да получат ампулките ,но не са дошли очакват ги в понеделник .Питах дали ще има и други неща на Керастаз казаха ,че засега само шампоаните били под въпрос.
Някой от Русе ако има нещо за поръчваме и иска може да се комбинираме.

# 89
Iliana__ , много ти благодаря за информацията   bouquet

Дано заредят с ампулки Вита цимент, те в момента най-много ми трябват  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт