САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 53

• 52 556
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Някой успял ли е да пусне поръчка от момчешкия сектор - 12г., с нам. цена и редовна и с  кой код? - ако може инфо  Peace

# 61
Здравейте един въпрос може ли да се пусне поръчка когато го няма подаръка,опитах но ми излиза да въведа адрес,но не разбирам за какво.Ако някой може да сподели съм много благодарна

# 62
Здравейте момичета, имам едно питане някъде няма ли го този каталог на Евка в по ясен вид, защото половината референти номера не се виждат или поне името на въпросния каталог някой ако може да даде да го търся из нета. Не ми се задават тъпи въпроси да пълня темата това кой му е референтния и така да се питаме безкрай Simple Smile))

Малка хитринка за всички, които не успяват да видят ясно референтните номера в линковете със снимки на печатни каталози - най-лесно и бързо е да уголемите изображението на екрана на компютъра си. А това най-бързо става с "Ctrl" и скрол-бутона [кръглия в средата] на мишката - натискате и задържате бутон "Ctrl", докато го държите натиснат започвате да въртите скрол-бутона на мишката напред и назад до достигане на желаната големина. Ако нямате скрол на мишката при задържан "Ctrl" вместо мишка използвайте бутоните на клавиатурата "+" и "-" (обаче за по-стари версии, примерно IE6 тази функция с "+" и "-" не винаги действа).

Публикувам и един цитат на съобщение-предложение:
... Давам ти едно предложение, ако не те затруднява и ти е възможно да го направиш - когато пускаш нова тема да добавиш анкета за четенето на първия пост. Идеята ми е, че в тази анкета няма да се гласува, но при всяко отваряне на темата, на която и да е от страниците й, най-отгоре ясно ще се виждат основните правила и най-вече да се чете първия пост, преди задаването на излишни въпроси. Искрено се надявам това да намали спама и вероятността от заключване на ЛаРедутските ни теми Peace.
...

Добавям и няколко кодчета, които изрових от интернет.
32123 -29EUR+БД, dans le rayon bebe, валиден до 01.12.2010
65943 -25%+БД, валиден до 31.03.2011
29572 БД

Съжалявам, че нямам подробности за условията им, но всичките се хващат на мой акаунт.

# 63
Здравейте един въпрос може ли да се пусне поръчка когато го няма подаръка,опитах но ми излиза да въведа адрес,но не разбирам за какво.Ако някой може да сподели съм много благодарна

Не, не може  Cry

# 64
  • София
953L5 - PLAID BOUTIS- Livré sous 3 semaines
cbd44,bdc44,l6mn6, lmn66, ml66n,952N5,952B5 - SET BENSIMON
952L5 - VOTRE CADEAU :SAC  TAUPE
21LR5 - VOTRE CADEAU :SAC A DOS ROSE
952N3 - VOTRE CADEAU : SAC A DOS BLEU
Същите условия...

# 65
Това че не пиша редовно за да задавам глупави въпроси не значи че не чета отворих и документа на Евка - но явно не съм намерила това което търся и затова съм ви попитала, уголемих снимките преди да получа този ценен съвет от вас, но като ги увеличиш съответно се размазват и реф номера  отново не се виждат. Та молбата тогава ми е някоя услужлива съфорумка с много по добро зрение от моето да ми даде ако е възможно реф номер на шапките пума от първата страничка на намаления каталог. Благодаря предварително Peace

# 66
  • София
Това че не пиша редовно за да задавам глупави въпроси не значи че не чета отворих и документа на Евка - но явно не съм намерила това което търся и затова съм ви попитала, уголемих снимките преди да получа този ценен съвет от вас, но като ги увеличиш съответно се размазват и реф номера  отново не се виждат. Та молбата тогава ми е някоя услужлива съфорумка с много по добро зрение от моето да ми даде ако е възможно реф номер на шапките пума от първата страничка на намаления каталог. Благодаря предварително Peace
  Bonnet enfant garçon et fille PUMA
Ref :4803663  rose - PRIX VERT 12,00 € size M
Bonnet enfant garçon et fille PUMA Ref :4803787 gris Livré sous 3 semaines 12,00 € size M

# 67
Здравейте, искам да попитам дали има някъде реф. номера или снимани страници на намалените цени от колекциите 8-18 момичета и дамската.  Praynig
Благодаря предварително   bouquet

# 68
# 69
Призовавам да ограничите спамо-чата и оф-топика!
От сутринта 2 пъти информирам модератор!

Ето снимка на подарък- PEIGNOIR- PRUNE- с кодове-49840  49867 49875
http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=180560262339
На някой отваря ли му се снимката, защото на мен не ?  newsm78

# 70
  • София
Тц и при мен не става.  Confused

# 71
  • София
Код 64890  -25/39 евро + БД и  VOTRE CADEAU : SET PLATS A CAKE

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 01:03 от Evа

# 72
  • София
Позволявам си да пусна коментар(правя го по веднъж във всяка тема) за въпроса с референтните номера от каталозите.Ако на някой му се занимава(на мен да,ама нямам на понятие как стават нещата Embarassed) би било хубаво да направи ....знам ли -нов албум,във който да са предложени снимки със съответния референтен номер.Явно е ,че този сезон така ще се пазарува PeaceМомичетата може да пращат реф.номера на лични,така ще се прекрати тоя абсурд!!!То би било хубаво да има и тема ,ама 5-та подред ще е вече наглост.

# 73
  • Варна
Призовавам да ограничите спамо-чата и оф-топика!
От сутринта 2 пъти информирам модератор!

Ето снимка на подарък- PEIGNOIR- PRUNE- с кодове-49840  49867 49875
http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=180560262339
На някой отваря ли му се снимката, защото на мен не ?  newsm78

И при мене не става Peace

# 74
Позволявам си да пусна коментар(правя го по веднъж във всяка тема) за въпроса с референтните номера от каталозите.Ако на някой му се занимава(на мен да,ама нямам на понятие как стават нещата Embarassed) би било хубаво да направи ....знам ли -нов албум,във който да са предложени снимки със съответния референтен номер.Явно е ,че този сезон така ще се пазарува PeaceМомичетата може да пращат реф.номера на лични,така ще се прекрати тоя абсурд!!!То би било хубаво да има и тема ,ама 5-та подред ще е вече наглост.

това вече е направено Peace
http://dox.abv.bg/files/dw?a=cd224ae93e
Има го на първа стараница.

Общи условия

Активация на акаунт