Перник-22

• 84 760
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
.......мама, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!

Значи ще взема пантофи! Grinning
За часа, ами айде да е към 16-16.30 и тогава ако ви устройва, това 17.30 е късно. Иначе аз гласувах за 10.30, но и към 16.00 е добре

# 361
Писо, изивини ме , но чак сега видях , че два поста по-нагоре от моя си дала линк за календари. Просто най-редовно не си доспивам и уж чета , ама нещо пак недовиждам. Съжалявам че те накарах да повтаряш. Благодаря.

# 362

За часа, ами айде да е към 16-16.30 и тогава ако ви устройва, това 17.30 е късно. Иначе аз гласувах за 10.30, но и към 16.00 е добре
Промених го на 16-16 30 часа.Може там да си пуснеш гласчето  Mr. Green

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 19:04 от lisa_lisanova

# 363
Писо, изивини ме , но чак сега видях , че два поста по-нагоре от моя си дала линк за календари. Просто най-редовно не си доспивам и уж чета , ама нещо пак недовиждам. Съжалявам че те накарах да повтаряш. Благодаря.

О неее!Първия ми пост е просто да се похваля  Mr. Green А втория вече беше за твоя въпрос.Не се притеснявай  bouquet .Моя час ще си го сменя на 16ч.  Peace

# 364
Здравейте Hug, аз съм от Радомир, но тъй като тук вече си нямаме болница Tired ходя в Перник на ЖК, та да ви питам за отзиви от гинеколозите. За сега съм при Д-р Даниела Христова, знаете ли нещо за нея? И кой бихте ми препоръчали Simple Smile

Добре дошла  Hug Аз за съжаление нямам представа  Confused Но момичетата ще кажат  Whistling
Веднага да прехвърля топката    bouquet

# 365

Помених го на 16-16 30 часа.Може там да си пуснеш гласчето  Mr. Green
Айде прехвърлих се Mr. Green

# 366
Аууу  браво  Mr. Green  вече сме 4 за 15 часа .
  ◊●иРеТо●◊   за тази лекарка нищо не знам.

# 367
ЗДРАВЕЙТЕ МАЦКИИИИИИИИИИИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   организацията при мен е нулева и за това не мога да се класирам да пиша .Дано скоро влезна в ритъм    . Аз само да е здрав Кики съм на линия ............Нямам търпение да се видим и да си побъбриме. lalalala

# 368
..........мама             ЧЕСТИТА РОЖБА . ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОООООООООГО ПОСЛУШНА.

# 369
Часа за мен почти не е проблем,но ако провеждаме срещата в ДЦ''Приказен свят'',категорично правя бойкот и няма да дойда.

# 370
Часа за мен почти не е проблем,но ако провеждаме срещата в ДЦ''Приказен свят'',категорично правя бойкот и няма да дойда.
Ще си го променя моя глас за Смехурани,че Фъстъчетата ми е малък.Но ако има рожден ден какво правим?

# 371
# 372
Много ще съм благодарна ако момичетата на които всеки един от часовете им е удобен се спрат на този за следобяд защото е почти сигурно че тогава ще съм на погача,а тя се прави на обяд.А ми се иска много да се видим.

ок, промених си гласа за следобяд  16-16.30 Peace

# 373
МОМИЧЕТА да ви питам на какво мнение сте за спиралите д-р Лазов ми ги препоръча като ефикасен метод против забременяване че хапчетата са хормонални и могат да имат много странични ефекти.

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 15:36 от meksito

# 374
Мекси,моето мнение е нито едното,нито другото!Хапчетата наистина имат много странични ефекти.А специално за спиралите съм ПРОТИВ понеже моя приятелка имаше и забременя със спиралата,не искам да ти казвам какво стана или как го е преживяла.Но това си е МОЕ мнение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт