Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 490
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
И аз отново тук   bouquet

Цели три месеца в очакване и само 10 дена са минали в сериала...никак не е честно  Joy

Антончо Ставрев отнова на линия. Уникат!!!  Joy  Joy  Joy Дани ми хареса в отношението към майка му и брат му, а също и към Сияна, въпреки, че беше по скоро от гузна съвест. Интересно дали той ще е този който ще спаси Сияна  newsm78 А на Николай със закон е трябвало да му забранят да стане родител, абсолютно говедо  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Нямам търпение вече за довечера - добре дошъл тате, ние с вена ти ще се женим  Joy  Mr. Green  Mr. Green

Ставрев: "Ах мръсница долна мръсна руса"  hahaha  hahaha  hahaha
                " Преди бях Ставрев, сега съм бащата на крадеца"  Joy  Joy  Joy

Между другото папката ми с лафовете на Ставрев от 1 сезон още събира прах на компа  Joy

# 301

Ставрев: "Ах мръсница долна мръсна руса"  hahaha  hahaha  hahaha
                " Преди бях Ставрев, сега съм бащата на крадеца"  Joy  Joy  Joy

Между другото папката ми с лафовете на Ставрев от 1 сезон още събира прах на компа  Joy

"Лисица рижава" също си е негов бисер....
А тая папка, ако имаш време, искам да ми я пратиш, тя ще е безценна...............

# 302
  • София
Чудя се, книгата "Стъклен дом" кога я е писала Ваня Щерева - преди, по време или след първи сезон на сериала... Ако е 1 към 1 в диалозите е възможно да е правена като търговски трик.

# 303

Ставрев: "Ах мръсница долна мръсна руса"  hahaha  hahaha  hahaha
                " Преди бях Ставрев, сега съм бащата на крадеца"  Joy  Joy  Joy

Между другото папката ми с лафовете на Ставрев от 1 сезон още събира прах на компа  Joy
"Лисица рижава" също си е негов бисер....
А тая папка, ако имаш време, искам да ми я пратиш, тя ще е безценна...............

Ей сега ще я потърся и ще ти я пратя когато и където кажеш.  Peace Само и аз като Ленчето да не съм я сложила някъде при диетите  Joy  Joy  Joy

Ставрев: "До утре, име , ръст и тегло на всички от четвъртия етаж да знаеш...

И гласовата му поща:"Ставрев слуша! Ако няма на кого да кажете наздраве - ний сме и за това! След сигнала - моля споделете."  Joy  hahaha

# 304
Ставрев: "Може да няма ред, ама трябва да се спазва! "

# 305
  • Somewhere far away
И гласовата му поща:"Ставрев слуша! Ако няма на кого да кажете наздраве - ний сме и за това! След сигнала - моля споделете."  Joy  hahaha
Ааа- тва ми е любимооооо! Heart Eyes Mr. Green Joy Joy

# 306
Аз сериозно се замислих наскоро за пускане на отделна темичка специално за лафовете на Ставрев
Severa и аз ти благодаря,че се зае да събереш всичките му проблясъци,ще стане супер  bouquet

# 307
  • София
В днешната серия на Забранена любов участва Калин Врачански Simple Smile

# 308
Как се казва актьора, които играе кандидат кмета? Преди години играеше сина на Коста Цонев в Дом за нашите деца.

# 309
  • София
Aми аз ги събрах бисерчетата! Повече бяха, отколкото очаквах. Laughing

Ще ги пусна където поискате. Но много ми се искаше да направя Фейсбук-апликейшън с тях, да се теглят като късметчета. Ама съм малко скарана с програмирането, така че ако някой е по-вещ от мен, моля да ме просвети. Simple Smile

Ох, покрай Стъклен Дом съвсем забравих за Забранената Любов. ooooh! Включвам точно телевизора и гледам Кадурин (Христо) - и си викам: боже, нещо от толкова сериали изтрещях, кое гледам всъщност сега... Crazy

# 310
Как се казва актьора, които играе кандидат кмета? Преди години играеше сина на Коста Цонев в Дом за нашите деца.

Георги Новаков

# 311
  • София
Малее, колко сте изписали. Ще ви чета след малко, но първо да се изкажа  Whistling
Аз преди малко изгледах епизода, снощи си казах че по-добре да изляза и след това да си го сваля, мразя ги рекламите...е да ама като се прибрах няма интернет, и преди малко ни го пуснаха и веднага го дръпнах и го изгледах.
Колко много неща се случиха за един епизод Crazy
Според мен издънката на епизода беше разговора на Сиана с майка й, въпросната майка малко повече чувство трябваше да вложи, но както и да е.
Както винаги Ставрев много ме радва с лафовете си, а и този на Блатечки с интернета и силикона беше добър Laughing
Май след шопинга на Сина стана ясно, че тя ще е бесещата се. Аз все си мислех, че ще е някоя друга заради дрехите и обувките, но явно съм била в грешка.
Сега нямам търпение Стефан Данаилов да се появи.

Отива да ви чета Mr. Green

# 312
samanta666 папката с лафчета

http://dox.bg/files/dw?a=a6160fb351

# 313
  • София
Гледате ли, или забравихте, че има серия  Grinning

Ставрев пак ме размаза - като предложи сватбата да е във военния музей, сред гордо изправени дула  Joy Joy Joy

# 314
  • гр. София
хаха страхотно начало на днешната серия Grinning
Ставрев е просто невероятен, без него сериала нямаше да е същия Simple Smile
Алекс е много глупава  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт