Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 465
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Луната ни пази
А кой ли е "човека с мускулите"? newsm78 Аз пак си мисля за Чарли...Ще видим...

И аз така си мисля! КОето значи, че може да е биологичен баща на Дани, но не му пречи и да е брат на Атанасов Simple Smile Абе интригата ще е сложна, утре вечер...

# 121
  • Somewhere far away
Е как не е ли Димитър?! Нали той е напред с бизнеса - логично е да е той.

# 122
  • КиТ

Еми така по описанието и аз си мисля,че е Димитър Wink Peace това са го използвали метафорично-защото е влиятелен в обществото си мисля аз Rolling Eyes

# 123
  • Somewhere far away
Ето снимки от снощи:

http://www.facebook.com/album.php?aid=237311&id=292404975842&page=8#!/album.php?aid=237311&id=292404975842

# 124
Димитър е "добрият човек", а има и "човекът с мускулите". Ето цитатът: "А бизнесът на човека с мускулите беше зависим от влиянието на добрия човек."
Много са хубави на снимките, ама Калин можеше малко по спортно-елегантно да го раздава. Grinning Яна Маринова, Радина, Юлиан нещо липсват. Thinking

# 125
  • Somewhere far away
Ами Яна и Радина бяха на гости на Слави - ред колегията по-точно и затова ги няма на партито. За Юлиян не знам... Mr. Green

# 126
  • Луната ни пази
Не, пише, че човека с мускулите я е вкарал в тинята, а Димитър и помага да излезе от нея!

# 127
по принцип харесвам играта на думи, но нещо ми липсва нежността и любовта когато авторката описва разговора между Камен и Боряна, в моето съзнание те са влюбени, и не зная, нещо ЕЗИКА в тази книга не ми се връзва с представите, които аз имам за героите...

# 128
И на мен не ми харесва изказът на авторката. Rolling Eyes

# 129
  • Луната ни пази
На мен по принцип Ваня Щерева не ми е любимка. Често като я слушам по интервюта ме дразни. Опитва се да изглежда интелигентна и чуствена, но някак си не и се получава! По принцип не бих си купила книгата, вече имам изградена представа, която е здраво свързана със сериала, някак си не очаквах да видя нещата на книга!

# 130
На мен по принцип Ваня Щерева не ми е любимка. Често като я слушам по интервюта ме дразни. Опитва се да изглежда интелигентна и чуствена, но някак си не и се получава! По принцип не бих си купила книгата, вече имам изградена представа, която е здраво свързана със сериала, някак си не очаквах да видя нещата на книга!
Каква книга, по филма ли?
Нямам търпение, простих на сериала, заради Агент Колев хихих. Надявам се сега, като се върне Бос да има повече сцени с него  Praynig
Относно писателката само това  Mr. Green Laughing Mr. Green

# 131
  • Луната ни пази
Калин и Елена тренират таекуондо- а видяхте ли това?

# 132
Момичета утре вечер в "Нека говорят" ще гостува Калин Врачански.  Crazy

# 133
  • КиТ
Момичета утре вечер в "Нека говорят" ще гостува Калин Врачански.  Crazy

О ще се гледа Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 134
  • Somewhere far away
Знаем, знаем.  Grinning Stuck Out Tongue

А има нов трейлър - видяхте ли го?

Общи условия

Активация на акаунт