Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 148
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Според мен ще е супер, ако наистина стане така. Няма Борянка да го зарязва всеки път, а той да стои и да я чака... Crossing Arms Laughing Стана време вече за нова тема? Flutter

# 721
# 722
  • España (Плевен)
  Красива е...

# 723
значи тя е тръпката на Камен за която пишеха и се чудехме newsm78 Малко странно - тя с баща му, той със сестра й Wink

Така и мешаницата ще е пълна в стил Дързост и красота  Mr. Green  Joy  hahaha А накрая баща му и сестра й ще се съберат и всички ще бъдат доволни и щастливи  ooooh!  Mr. Green  Shocked  hahaha

# 724
  • в 1001-та нощ
Сега ако се окаже ,че са и близначки.....язък за сериала  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

не са близначки - нали й е кака

# 725
  • в 1001-та нощ
значи тя е тръпката на Камен за която пишеха и се чудехме newsm78 Малко странно - тя с баща му, той със сестра й Wink

Така и мешаницата ще е пълна в стил Дързост и красота  Mr. Green  Joy  hahaha А накрая баща му и сестра й ще се съберат и всички ще бъдат доволни и щастливи  ooooh!  Mr. Green  Shocked  hahaha

ха ха - двама алкохолици на 1 място - добра комбинация Wink))подобните се привличат  Joy Joy Joy

# 726
  • КиТ
Mr. Green ще се пробвам да разбера коя е актрисата.  Twisted Evil

Давай Слаш веравм в теб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Интересно ще стане наистина това с вкарването на сестрата на Боряна Thinking,сто на сто може  и 4-ник пък да стане Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Да верно нова тема Whistling Rolling Eyes,кой ще я пусне newsm78

# 727
# 728
Докато една нощ Каменчо се разхожда по софийските улици той става свидетел на брутално нападение над жена, успява да я измъкне от ръцете на нападателите и хуква да бяга носейки я на ръце... Впоследствие се оказва, че е изчезналата сестра на Борянка  Mr. Green И започва едно чудене и маене "аз всъщност в коя от сестрите съм влюбен"  Joy  #Crazy
Вервайте ми така ще стане, абе просто си приказвам, хванали са ме нещо лудите  Mr. Green не ми обръщайте внимание  ooooh!  ooooh!  ooooh!

# 729
Докато една нощ Каменчо се разхожда по софийските улици той става свидетел на брутално нападение над жена, успява да я измъкне от ръцете на нападателите и хуква да бяга носейки я на ръце... Впоследствие се оказва, че е изчезналата сестра на Борянка  Mr. Green И започва едно чудене и маене "аз всъщност в коя от сестрите съм влюбен"  Joy  #Crazy
Вервайте ми така ще стане, абе просто си приказвам, хванали са ме нещо лудите  Mr. Green не ми обръщайте внимание  ooooh!  ooooh!  ooooh!
Така ще стане, слушай ми думата  Peace Mr. Green

# 730
  • España (Плевен)
  Фолк певицата Андреа ще направи втори опит в киното. Половинката на професионалния боксьор Кубрат Пулев е получила роля в хитовия сериал "Стъклен дом", който върви по БТВ.
Там тя ще си партнира с Калин Врачански. Актьорът бе главен герой в рекламата на мастика"Пещера", в която Андреа вее цици.
За секс бомбата това ще е второ участие в българска продукция. По-рано тя се снима във филма "Мисия Лондон", където влезе в ролята на убийца.
    Aндреа влиза в "Стъклен дом"

# 731
"...където вее цици..." hahaha hahaha

# 732
  • КиТ
Докато една нощ Каменчо се разхожда по софийските улици той става свидетел на брутално нападение над жена, успява да я измъкне от ръцете на нападателите и хуква да бяга носейки я на ръце... Впоследствие се оказва, че е изчезналата сестра на Борянка  Mr. Green И започва едно чудене и маене "аз всъщност в коя от сестрите съм влюбен"  Joy  #Crazy
Вервайте ми така ще стане, абе просто си приказвам, хванали са ме нещо лудите  Mr. Green не ми обръщайте внимание  ooooh!  ooooh!  ooooh!

Да,точно така ще стане ей обаче Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Това го четохме за Андрейка Whistling Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 733

Да,точно така ще стане ей обаче Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ей, ако стане така ще ви черпя и двете да знаете   Party  Hug  Party

# 734

Общи условия

Активация на акаунт