Къде в Бургас 24

• 62 299
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Къде мога да си купя закачалки за дрехи но не от тези най - тънките/огъващите се/?
от Метро,има и един магазин за оборудване за магазини-55-ти блок в Славейков,дългия блок,до кафето,но не знам дали има ограничение за бройката.

# 76
  • Бургас
Момичета,виждали ли сте в някоя аптека тази Промоцийка на Vichy ?

И друго питане- мога ли да ползвам библиотеката на БСУ ,без да съм студент там, с/у такса естествено?

# 77
препоръчайте ми спа център да са добри масажите ! Praynig

# 78
Има ли магазин "ZARA" в Бургас?,трябва ми по-точно детските им колекции. Praynig Praynig Но да не е аутлет.

# 79
Момичета кажете къде мога да боядисам 3,4 избелели черни панталони Simple Smile и ако знаете колко струва  newsm78

# 80
Случайно да знаете къде има книжарница за учебници втора употреба освен тази до Трия,тази в тунелчето до Съда и тази книжарница дето е в дворчето на 1 май..  Praynig Praynig
Има една на ул. Климент Охридски, като тръгнеш от спирката на Операта нагоре, на 50-100 метра е, намира се в едно мазе, но се вижда от улицата. Занимават се само с това, работят само през септември.

# 81
  • Бургас
Днес минах по тази улица и се сетих че някой питаше за учебници. Имаше бележки че не работят, но и телефон за контакт. Може да са се преместили. Съжалявам че не го записах.

# 82
днес и аз ходих точно до това мазе , но вече я няма , пишеше , че продават някакви препарати  newsm78

# 83
Препарати продават при това от бая време насам, но и не съжалявай книжарницата продаваше сравнително скъпо. Повече хора си разменяха учебници пред мазето докато си чакат реда, ставаше като малка борса Laughing
А за панталони знам, че в Белина Еко боядисват, но за цени не мога да помогна.

# 84
миналата година панталон  в черно си боядисах в химическото на Ботева срещу 7 лв.

# 85
има едно химическо на Булаир , но не знам дали боядисват панталони , само мога да предполагам Mr. Green Laughing

# 86
а знаете ли от къде мога да си взема текстилна боя и сама да ги боядисам в пералнята?

# 87
Въпрос за 5Д:
Колко струва  билетът и за колко време е съовветно.И какви филми дават?

# 88
  • Бургас
а знаете ли от къде мога да си взема текстилна боя и сама да ги боядисам в пералнята?
Аз съм ползвала такава боя на Марабу, но в Бургас така и не я намерих и я поръчах от сайта на Импресия (боите са по 10лв, доставката е с куриер). Има и на друга фирма такава боя - Javana, която би трябвало да се продава в магазина за художници отдясно на църквата "Св. св. Кирил и Методий" по пътя за Етнографския музей. От нея нямам лични впечатления, обаче, докато от Марабу съм адски доволна Peace

# 89
  • На морето!
препоръчайте ми спа център да са добри масажите ! Praynig
Не е СПА център, но масажите са божествени- салон Джи Джи, на Александровска, след местни данъци и такси, едно малко входче м-у магазините, на тетия етаж. Има фризьо, козметик, маникюристка и масажистка. Там ходя на фризьор и маникюр, но най-доволна съм от масажите.

Общи условия

Активация на акаунт