Къде в Бургас 24

• 62 333
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Тinkerbella срещу Света София има някакъв нов салон специално за такива масажи , които помагат срещу болката в кръста и тн. , но не знам какъв е самия салон и какви са цените примерно  newsm78

# 166
Да попитам да знаете случайно каква  цената на автобусните билети до с. Тънково ,може и да не е директен маршрут , и примерно от къде тръгват съответно автобусите за там ?Това село за пръв път го чух вчера и само знам , че е към Несебър

Благодаря предварително

# 167
  • Бургас
Тънково е на 5-6 километра от Слънчев бряг. Билета до Сл. бряг е 5 лева. Значи горе-долу в тези граници ще е и до Тънково. Провери от автогара запад дали няма автобус който да преминава през тънково  Peace върти ми се нещо такова из главата, но не съм съвсем сигурна  newsm78

# 168
  • Бургас
Някой знае ли дали шивашкото ателие на Мария Диомова на Републиканска до пресечката с Гурко все още е там? Че съм си загубила визитката, а последно си ших там преди да родя първото си дете Mr. Green

Да , шивашкото ателие все още работи, даже оня ден срещнах Мария пред ателието си и се оплака, че цялата е в конци по дрехите  а бърза за среща  Heart Eyes рисковете на професията  Laughing

# 169
Да попитам да знаете случайно каква  цената на автобусните билети до с. Тънково ,може и да не е директен маршрут , и примерно от къде тръгват съответно автобусите за там ?Това село за пръв път го чух вчера и само знам , че е към Несебър

Благодаря предварително

Ще хванеш автобус за Несебър, който минава през Каблешково. Те вървят на 2 линии - едната през Поморие, другата през Каблешково. Ще се уговориш предварително с шофьора да те спре в Тънково. Иначе има и други автобуси, но не ги знам.

# 170
Автобуса през Каблешково минава ли през Тънково?

# 171
  • България
Автобуса за Несебър не минава през с. Тънково. Трябва да се хване автобус до Сл. Бряг там от автогарата тръгва автобус /линия № 6 на Автотранспорт-Сл.бряг/ до с. Гюльовца, който минава през с. Тънково. Ето тук може да намериш разписанието:http://www.sbavto.com/index.php?option=com_content&view=article&id=81&Itemid=71

# 172
ами общо взето почти навсякъде ме устройва освен Меден Рудник  Peace

В ж-к "Зорница" бившият "Флекс" са го преместили във ВИП комплекс "Перла"  (до стадион Нефтохимик). Пак се минава покрай Немската гимназия. Но не съм ходила откакто е нов, би трябвало да си е пак много хубав както беше стария.

В ж-к "Изгрев" пред дългия блок пред който има и спирка на 211 , в една жълта кооперация - фитнес "Атлантис" . Горе-долу е добър.
Във ж-к "Възраждане" зад х-л "Драма" има перфектен дамски фитнес.
В търговски център "Трия" има на последния етаж също много хубав фитнес. Той е на същата фирма като дамския зад х-л "Драма" , но е смесен за мъже и жени.
В ж-к "Лазур" съвсем скоро ще открият един на ул.Копривщица в чисто нова КООП. За него знам, че ще е повече за мъже обаче. Но пак ще има кардио, дамски уреди  и т.н.
В центъра може да ходиш на "Джимбо", до иконом. техникум.
Фитнесът на БСУ не ти го препоръчвам макар, че много жени ходят и там.

# 173
Момичета да ми препоръчате добър масажист и долу горе цени или крем за болки в кръста, че от няколко дни ме боли, но днес болката стана вече непоносима карам да ме обуват вече, ужасно боли. Confused
аз ходих при един мъж Баджанаков,намира се горе до кафето в Триата,за съжаление нямам талефон в момента,взимаше ми 25лв миналата зима.
А това е от някоя съфорумка,преди съм си го копнала:
Жената се казва Виолета Вълкова, тел.0898 638 693. Приема в кабинет, който се намира в една пресечка на Демокрация някъде зад х-л Космос. Там има един тотопункт, та зад него в кооперацията е.
И до кабинета на д-р Гамишев има един физиотерапевт,но нямам отзиви за него,само съм го виждала.

А аз да питам за готини шапки за момче 5-6 годишно,може и нещо по-скъпичко някой да е мяркал скоро?

# 174
Ахче благодари ти много за подробната информация   bouquet  bouquet Hug Hug

# 175
Момичета, нямам много време да обикалям по магазините, ще съм благодарна ако някой ме насочи къде мога да си намеря обувки и ботуши на марката Angello, единственото място, което знам аз е в магазина на Кенсол на Александровска, но там от доста време не зареждат много неща Sad

# 176
  • London, baby
Момичета, търся насипен плодов чай, ето такъв - http://www.imanmehr.com/products/photos/herbal-tea-and-fruit-tea/fruit-tea1.jpg. Единствено в Карфур намерих, 2-3 вида и не съм очарована. Преди продаваха в големи пакети, но сега не откривам. Идеи?
Благодаря!

# 177
Ахче благодари ти много за подробната информация   bouquet  bouquet Hug Hug

А ако ти се прави следобедно тичане  -  Hug аз съм човека. Най-гадното, което може да ми се случи, но е в пъти по-добре  20мин бягане отколкото 1 час във фитнеса.

# 178
ооо с удоволствие , тъкмо сега съм 1-ва смяна , когато ,кажеш , да знаеш , че аз съм човека  Mr. Green Peace Hug

# 179
  • Бургас
Къде мога да си боядисам панталон?
Ходих в белина еко ама само син цвят и черен предлагат.
Накой ако знае да помогне.
Благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт