Кой е най-хубавия хотел в който сте били*****

• 35 412
  • 81
  •   1
Отговори
# 45
Най-хубавото място на което съм почивала е BlackSea Rama Golf,много красиво,луксозно и спокойно място.

# 46
  • Пловдив
Кажете някой 5* Спа хотел в Бг дето да е на по високо ниво от Пирин ?
Ама с минерален басейн ?
Аз такъв не знам .
Гранд-готел Поморие, със сигурност е на по-високо ниво от Пирин - има не един, не два, а цели ПЕТ минерални басейна, вътрешния солен минерален басейн е единствен по рода си, а спа-процедурите, кални бани , тангентори и т.н. са наистина професионални. Съжалявам, но за спа-хотел е по-важен професионализма и добрия избор от процедури, отколкото ВИП- масажи, като ВИП-а им е само цената.

# 47
Ти като почивала и в двата ли го твърдиш това?
Лично на мен Поморие ми е далеч и не бих се емнала до там за спа почивка, Сандански ми е по близо.
Не съм била в Поморие обаче за да ги сравня и да кажа, че е по добър.
Може и да е  newsm78
В сайта му обаче детския център не ме впечатли, за разлика от този в Пирин. А авторката отива с деца.
И още нещо, Вип спа то в Сандански не е просто с такова име  Wink а услугата е супер готина и в Пирин също професионализма и избора от услуги е голям.

# 48
  • Linz
Най-хубавото място на което съм почивала е BlackSea Rama Golf,много красиво,луксозно и спокойно място.
Подкрепям, мястото е фантастично. Природа, материална база, обслужване- всичко е перфектно!
Бях там със страхотна компания и изживяването беше изключително Heart Eyes

# 49
Подкрепям, мястото е фантастично. Природа, материална база, обслужване- всичко е перфектно!
Бях там със страхотна компания и изживяването беше изключително Heart Eyes
Отворих сайта на хотела. Ми оферти под 100 евро на нощ на човек не видях в т.н. специални оферти Shocked. няма такава цена просто  newsm78. Аз ли не отворих нещо като хората или на собствениците чафка им е изпила мозъка. За тези пари човек може да спи в Emirates Palace, дето е малко повече звезди или беладжио Joy... Не бих отишла в хотел, в който толкова да са си повярвали, че да са сложили цена като за хотели от световна класа просто, че незнам как ще ми смогнат на капризите за тази цена

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 06:44 от Ger4o

# 50
  • Linz
Не уточних, че не съм от почивалите в Блексиирама, а от посетителите (иначе бяхме в Адмирал на Златните, където цените са 1/2 от тези).
Под обслужване имам предвид персонала в ресторанта- все бях виждала любезни и отзивчиви сервитьори и бармани, но тези бяха направо уникални. Единствената ми забележка е, че затварят много рано (пък на мен като ми хареса някъде, не искам да си ходя  Mr. Green).
За почивка обаче не ми допада такова място- много пенсионерско ми идва.

# 51
Горе долу става.

# 52
Хотел Родос -на остров Родос ,във ВИП мезонетите със собствен басейн, вътре е нещо невероятно,думите не стигат да се опише,а за чиста вода няма да коментирам и т.н.,тук темата е за хотела.Хотелът е 5 звезден -на 3 нива е мезонета ,с 2 бани -невероятни  и прочие от луксове и скъпи телевизори ит.н.,като всеки ден се подновяваше козметиката за всеки един от нас -на био марката  Корес,въобще ако имате възможност горещо ви го препоръчвам!

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 17:38 от natali.gric

# 53
Ами време е темата да прерасне и с въпроса за други държави-не само за България.

Лично аз препоръчвам LC Green palace- в Анталия.Близо до летището.
Tова ни хареса в хотела че има голям парк в него и е перфектен за семейство с деца.И бебешкия басейн.Но действително е добре за Турция-септември и юни, иначе не е за деца.Варианат  all inclusive е перфектен за мен, зарязваш всякакви мисли за пари,сметки и т.н. Споменах ли че се качихме на парашут. Бебетата видяха и какво е това"дискотека" установих, че доста им хареса.Танцуваха с мама и тати.След обяд подремвахме с кеф.Няма да споменавам че хапвахме сериозно.И всеки път гозбите бяха различни.Масажа-Бали си заслужаваше, направиха го истински масажистки от о.Бали.Всъщност ние бяхме на ултра all inclusive което включваше и алкохол, то май нямаше др вариант за този хотел.Та се възползвахме от коктеили и ликьори с всякакъв вкус и аромат. В лоби бара свиреха на пиано.Там децата се упражняваха в прохождане.

Ето и малко снимки:http://bliznachkova.snimka.bg/baby/lyato-2010.511806

# 54
Още един негативен глас за Пирин. Бяхме за една седмица сега покрай 22 Септември. Ами в никакъв случай не си заслужава 5-те *. По пода на мокета - петна, храната - еднообразна, обслужване в ресторантите - на критичния минимум, прословутият детски клуб - първо не е нищо особено като такъв, второ през семицата работеше от 10.30 до 17.00 ч., а единия от дните и до 16.30. Не ги интересува, че повечето деца през деня са с родителите си по басейните така или иначе, а вечер, ако искаш да хапнеш на спокойствие - затворено. Детският басейн имаше счупени плочки, едно момиченце си поряза крака. В резултат на това на следващия ден затвориха басейна за целия ден (никой не се досети, че поддръжките могат да стават и през нощта), а когато го отвориха, басейнът от 60 см стана 120 см ( имало е нещо като подвижно дъно, на което са били счупените плочки и за по-лесно направо го махнаха). Ходи обяснявай на децата после как вече не могат да влизат в басейна, защото е прекалено дълбок  Twisted Evil Ей такива неща, които на пръв поглед са дребни, но ти развалят мнението за хотела и повече няма да отидем. Иначе претенциите им са големи  Rolling Eyes

# 55
Темата е най- хубавия хотел, в който сте били в Бг.
Алба, не видях, кой е най - хубавият хотел, в който ти си била в Бг. ?
Може и да греша, но ти ли хвалеше Калиста  Simple Smile ?
Специално детският център в Калиста няма нито играчки, нито каки  Wink
Детският и басейн е изключително малък.
Никаква база за сравнение с Пирин.

# 56
Близначкова, а ко искаш пусни нова тема за хотелите извън БГ - така много ще се омешат..Wink

# 57
Lo6a mama, ти май лично си свързана с Пирин - така яростно ги защитаваш  Wink Иначе, не, не съм била аз за Калиста, дори не знам за какво става въпрос. По принцип не живея в БГ, та нямам опити много с българските хотели. Може наистина Пирин, сравнен с останалите, да е супер, знам ли... Изказах мнение, защото лично аз, освен от мнение на приятели, се ръководя и от отзиви тук и не ми се иска още някой да търгне с голямата кошница към Пирин. Както  и да е, стига спам  Peace

# 58
Направих отделна тема ако желаете да споделите -заповядайте:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=530471.new#new

# 59
Lo6a mama, ти май лично си свързана с Пирин - така яростно ги защитаваш  Wink Иначе, не, не съм била аз за Калиста, дори не знам за какво става въпрос. По принцип не живея в БГ, та нямам опити много с българските хотели. Може наистина Пирин, сравнен с останалите, да е супер, знам ли... Изказах мнение, защото лично аз, освен от мнение на приятели, се ръководя и от отзиви тук и не ми се иска още някой да търгне с голямата кошница към Пирин. Както  и да е, стига спам  Peace

Хи-хи, да аз съм Шарлопов и мечтая поне една майка да привлека в хотелчето  Mr. Green
Разбира се, става дума за сравнение на хотелите тук и максимума услуги, които предлага всеки един от тях и дали е съпоставим с тези услуги и качество в другите.
Иначе извън Бг съм била в доста по добри хотели, но темата е за тук.

Общи условия

Активация на акаунт