Кой е най-хубавия хотел в който сте били*****

• 35 413
  • 81
  •   1
Отговори
# 30
АА обичаме детски кътове-там има играчки различни от нашите, при това могат да пълзят наволя.Честно казано аз затова предпочитам по-квалитетни хотели за да не се налага да ходя извън тях за да търся по вкусна храна с 2 бебета на ръце-слизам си долу и готово, масажа да е на ниво за да релаксираме добре-вип-мип възползваме се от всичко, апартамента да е просторен и  обезателно с мокет,за да няма олюпен нос

# 31
АА обичаме детски кътове-там има играчки различни от нашите, при това могат да пълзят наволя.Честно казано аз затова предпочитам по-квалитетни хотели за да не се налага да ходя извън тях за да търся по вкусна храна с 2 бебета на ръце-слизам си долу и готово, масажа да е на ниво за да релаксираме добре-вип-мип възползваме се от всичко, апартамента да е просторен и  обезателно с мокет,за да няма олюпен нос

с това въобще не мога да се съглася Stop

# 32
  • Linz
Адмирал - Златни Пясъци
Хотелът е хубав, но 5 звезди са му много.

# 33
  • Софето
Адмирал - Златни Пясъци
Хотелът е хубав, но 5 звезди са му много.
То реално погледнато в България няма истински 5 звезден хотел. От всички в които сме били, в този се чувствах най-добре  Simple Smile.

# 34
  • Linz
То реално погледнато в България няма истински 5 звезден хотел. От всички в които сме били, в този се чувствах най-добре  Simple Smile.
Май имаш право за 5-звездните хотели в България.
Аз също се чувствах много добре, въпреки, че имам забележки. Живот и здраве, след време пак може да го посетим.

# 35
Ястребец, Боровец.. Peace

# 36
  • sofia
И аз за Ястребец на Боровец, също и Риу Правец - има супер спа, мисля че е с 5 *.

# 37
  • София
Извинявам се - някой може ли да каже нещо повече за Ястребец? Знам за хотела, но не съм ходила там за сега.
За Риу Правец нашия агент ни предупреди, че обслужването им куца (като за 4-5 звезден хотел) вярно ли е?

# 38
  • sofia
За Правец - нямам такова впечатление. Бяхме с бебе и всички бяха любезни. Но то стига 1-2 служители да са кофти и ти скапват почивката.

Ястребец - ходихме през зимата, да караме ски. Спа-то е много хубаво, но не много голямо. Ресторанта -  малко с резерви, закуската беше доста соц. Самия хотел не е много голям.

# 39
  • София
Риу Правец е 4 звезди.  Peace Моите впечатления са за много добро обслужване в ресторантите и малко муден /липсващ понякога/ персонал на лоби-бара и бара до басейна.
Може би са имали неуредици след откриването, които към момента вече да са отстранени? Thinking

# 40
Ястребец - ходихме през зимата, да караме ски. Спа-то е много хубаво, но не много голямо. Ресторанта -  малко с резерви, закуската беше доста соц. Самия хотел не е много голям.

На мен затова ми хареса -защото не е голям.
Мразя огромните комплекси.. Sick
Има си всичко и обслужването беше ок.
Лятото бях - зимата сигурно е още по-добре.

# 41
  • София
magarcho, аз също не искам големи хотели/ако сме без децата/. Ястребец е единствения хотел в България включен в няколко престижни листи - за това ми беше любопитно дали наистина е толкова добър.  Peace

# 42
Шерътън Сф си е чисти 5 звезди, ако говорим кой хотел в БГ отговаря и кой не. Но не е подходящ за типа почивка, който търси авторката на темата.

# 43
  • София
Стримон Спа клуб- Кюстендил

# 44
Интересно е ,че повечето мнения се припокриват.Така разбирам че доста хора са доволни от даден хотел newsm10

Общи условия

Активация на акаунт