Кой е най-хубавия хотел в който сте били*****

• 35 410
  • 81
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Isa, наистина ли SLH не са верига? а какво е, някаква организация, в която решаваш да членуваш или? наистина не съм запозната и ми е интересно, защото сме били в страхотни малки бутикови хотели в Рим и Виена, носещи SLH марката или каквото е там.

Melia Grand Hermitage - аз съм разочарована от този хотел. наистина в сравнение с други хотели по морето има предимства, но има и немалко недостатъци за 5-те си звезди. все още ли е на веригата Кемпински, защото мисля че го продадоха?

# 76

за мен това е най-добрият 5* хотел в България. сравнен с него в Пирин Сандански има много какво да учат - и като СПА, и като обслужване и като качество на храната !

Аз пък не съм особено впечатлена... нито от стаите, нито от храната. СПА-то така и не стигнах да го ползвам. Стаите едно на ръка, че не бяха особено луксозно обзаведени, ни най-малко не ме впечатлиха, ами нощно време от леглото (и по-точно от меката рамка, която е допряна до стената) излязоха стотици дървеници, направо черна колония  Sick Храната... лично на мен не ми беше въобще вкусна, но това вероятно в въпрос на вкус  Peace Иначе имахме хубава гледка към планината и лифта, поддържаха чисто в самите стаи  Wink

# 77
  • София
Aurora, мисля че SLH е вид организация, в която те приемат ако отговаряш на определени условия - един вид атестация. Ако харесваш бутикови хотели ето в този сайт има по-добър подбор (по моя преценка и от опит): http://www.tablethotels.com/ Ако пътуваме без деца задължително избирам от там хотел.

# 78
  • София

...ами нощно време от леглото (и по-точно от меката рамка, която е допряна до стената) излязоха стотици дървеници, направо черна колония  Sick

леле, истина ли е? това направо ме шокира! Sick много съм учудена, винаги ми се е струвало много чисто и добре поддържано.

за храната мнението ме изненада, опитахте ли тапанакито и сушито? по-вкусно в Бг не съм опитвала. а и в La Veranda всичко е чудесно, от сандвичите до домашно приготвените сладоледи Peace в Come Primo също, но да кажем, че менюто е по-особено и наистина може да не хареса на всеки.
а в кой друг хотел в България има по-разнообразна и добре приготвена закуска?

Isa, благодаря!   bouquet

# 79
Да, да...това за буболечките е вярно, действето се развива в 3 през нощта. Взеха буболечки е едно шише, за да видят какви били  Mr. Green Иначе и на мен ми се стори поддържано и чисто, въпреки въпросната случка... За храната пак казвам - може би това, което ни беше сервирано не беше хубаво, може би другите ястия са ок (в Галерията), просто бяхме около 3 дена, 2 от които не ядохме там по стечение на обстоятелствата, иначе за закуската съм напълно съгласна - богата и хубава е  Peace

# 80
  • Варна
хотел "Кайлъка" Плевен, макар стаите да са малки.Хотела е красив и навсякъде е пълно по стаите и коридорите с картини.Козметичката беше много добра и ми изчисти лицето страхотно.
хотел"Марина сити" Балчик.Отзивите са ми само за стаите.

Преди много години съм спала няколко пъти на "Шведския" на Дружба" и "Империал" на Златните бяха много добри хотели, но за Гранда в последните години има лоши отзиви.

# 81
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте да побутна малко темата

Общи условия

Активация на акаунт