Кой е най-хубавия хотел в който сте били*****

• 35 409
  • 81
  •   1
Отговори
# 15
Това ми прилича на тема: кой ходи в петзвездни хотели. Mr. Green

Аз не ви познавам така че за мен е по-важно мнението ви, а не кой се хвали и предполагам че никой не го прави.
Също ми е важно -да сте посетили съответния хотел и да пишете от личен опит.
Май като гледам и бутиков 4**** пак върши работа.
благодаря  bouquet

Благодаря и за линковете които си правите труда да включите в постовете си

# 16
  • София
Ger4o, права си за Пирин - обслужването им като цяло е кофти... като се започне от рецепцията. Не сме имали случай да сме там и да не ни 'изненадат' неприятно.

По темата: Питането е много общо. Море или планина, с деца или без...?

# 17
Здравейте.
Темата е много полезна.
Ще я следя с интерес и по късно ще споделя впечетления.През октомври ни предстои почивка в гранд хотел Поморие.
Мислех да правя резервация в Пирин,за уикенд през ноември,но след като прочетох последните мнения се отказах.
Благодаря на Ger4o i Isa.Възмутена съм.Как може джакузито да се мие само във вторник?Това е недопустимо за хотел 5 звезди!!!

# 18
Аз не съм имала подобни забележки за Пирин, никога не са ме изненадвали неприятно, напротив  Wink

# 19
Далеч съм от мисълта, че моето мнение е последна инстанция. Просто споделих.
Аз бях на един тим билдинг събота, неделя, понеделник  и:
1. нямаше спасител на басейна
2. закуската в неделя беше като пир в сравнение с кофличките, които ядахме следващите дни
3. за джакузито казах... бях бременна тогава и много страх брах после да не съм си донесла нещо от там
4. високоскоростния интернет беше с толкова висока скорост, че не успях да го хвана. на настоятелните ми молби, че имам наистина нещо много важно да направя дори не ми казаха, че до детския кът имало компютри с кабелен интернет, който е работел през това време... а проблема е бил само с безжичния нет.
5. масажа беше нежно погалване по гърба... Много се ошашка масажиста да не ми стане нещо с тоя корем.
Ми друго не се сещам, но мисля е достатъчно да не се върна... А и наистина ми е мъчно, защото базата искрено ми харесва и с удоволствие бих завела децата там, ако точка 1 и 3 не ме спираха.
Предполагам, че уикенд пакетите са доста по-добре и се стараят повече (ако съдя по обилната закуска в неделя), но пък не ми се рискува.

# 20
О разбира се, няма проблем всеки да има различно мнение.
  bouquet

# 21
Ииии тъкмо се навих за Пирин..

Сега по темата. Питането ми е за по принцип, защото често ходим насам натам,предполагам и много ползватели на форума и ще е полезно да споделите впечатления за да знаем какво да е добро и какво не.

Ще ходим с 2 деца-бебета затова търся по-квалитетен хотел, за да не се притеснявам за малките подробности. Както казах и 4**** върши работа.Примерно в Дипломат плаза си изкарахме чудесно в една от тематичните стаи. Всъщност ние сме от София и верочтно няма да се възползваме от хотел в София. В Боровец-ХОТЕЛ ФЕСТА WINTER PALACE си изкарахме наистина вълшебно и го препоръчвам с две ръце- www.booking.com/hotel/bg/festa-winter-palace.bg.html?aid=323176; … NwS4574123184;ws=

# 22
В такъв случай гранд-хотел Велинград ти препоръчвам с две ръца - 4 звезди. Единствената забележка там ми е, че в механата - ресторанта храната е средновата, но пък том и нези е на пешеходно разстояние (сигурно един от най-добрите ресторанти, в които съм ходила).

# 23
Леле ,  Simple Smile гранд хотел Велинград не може да стъпи и на малкият пръст на Пирин...  Stop
По нищо не може да се сравни с него, нито детски кът, нито какички, нито външни басейни, нито градина, нито външен детски кът,  нито ресторант, нито спа център, нищо, нищо...
А пък любимото ми вип спа го няма никъде в БГ, като услуга освен в Пирин.
В Пирин никога не съм била да има мръсно джакузи.
Аз имам мобилен интернет, така че не съм ловила безжичен, но винаги до детския кът има интернет.
Била съм не само уикенда , била съм и за дълги периоди и винаги закуската е била супер .
За спасител може и да е нямало, но ние като сме били винаги е имало служител на хотела в помещението с вътрешните басейни. Не съм се интересувала дали е професионален спасител...
В Пирин са ми правили страхотни масажи, особено наемайки с мъж ми Вип спато просто невероятен релакс е едновременния масаж за двама ни, докато детето е в детския кът.
В Пирин ходя с удоволствие а в Гранд Хотела не бих повторила...
Освен това аз разбрах , че темата е за 5 * хотел...

Кажете някой 5* Спа хотел в Бг дето да е на по високо ниво от Пирин ?
Ама с минерален басейн ?
Аз такъв не знам .

Bliznachkova, ако не търсиш Спа хотел а планински (защото за мен без минерална вода не е спа, дори да се води такъв), погледни и Кемпински в Банско. Последно имаше и доста свалени цени.

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 12:51 от Lo6a mama

# 24
Lo6a mama  Crazy леле, що така лично, то ще кажеш човек няма право да не хареса нещо, щом ти го харесваш  Laughing ooooh!

# 25
В никакъв случай не е лично, просто Пирин и Гранд хотел Велинград са в доста различни категории и изброих различията. Аз нямах нищо против това да не го харесват, докато не видях че се прави сравнение с Гранда, което е абсурдно.
Кажете ми от чисто любопитство дали не и изникнал някой нов 5 Спа хотел( с минерална вода) дето да е по високо ниво от Пирин, пък аз да не знам?

# 26
Никъде не съм направила сравнение между пирин и гранд хотел велинград
Авторката на темата каза, че може и 4 звезди - просто да е добър. Аз от гранд хотел велинград съм останала с добри впечатления и затова го препоръчвам (отишла съм там като съм прочела добри отзиви точно в този форум). тя с малките деца и в пирин не може да ги остави в детския кът- тоест абсолютно и е все тая дали има или не детски кът и на какво ниво е той. Във велинград сме си забавлявали детето ние, както и навсякъде, където ходим и детските кътове остават доста встрани от това, което гледам.  външните басейни също излизат от сезон - предполагам, че жената не пита за следващата година за лятото, а за сега. вътрешните басейни са сравними с Пирин, дори по-добри, защото температурата на детския е 36 градуса, а в пирин по-малко, но това са подробности, които са изключително без значение. детския кът (външния) в гранда е супер, за пирин не мога да кажа, защото не стигнах до него.
За спасителя обаче държа, откакто щяхме да се удавим аз и детето ии ако не беше навременната намеса на една спасителна преди 2 г сега нямаше да си пиша тук (не бях забелязала, че басейна в единия край е 130 см, а в другия 260 като преход няма и докато ходех по дъното с детето на ръце, дъното просто изчезна)! Затова съм категорична, че където има басейни трябва да има и спасители - това са правила, които трябва да се спазват, особено ако хотела има претенции за най-добър в тая държава. За масажите, които са правени на мен - ми по-добрия е в гранда, а поради здравословни проблеми ходя достатъчно често, че да имам претенцията, че разбирам от масаж.

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 15:06 от Ger4o

# 27
Герчо   bouquet

# 28
Кемпински - Банско.. Peace

# 29
  • тук-там

Аха, и все още имат добри цени, че по време на сезона са.... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт