Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 86

• 29 700
  • 688
  •   1
Отговори
# 45
  • София
reksi, winona, karpatiq, mg_mg, moxito (+ 1 Скрит/и) и 11 Гости преглежда(т) тази тема.
Имаме си много гости

# 46
  • Русе
reksi, winona, karpatiq, mg_mg, moxito (+ 1 Скрит/и) и 11 Гости преглежда(т) тази тема.
Имаме си много гости
Ами нека си погледат,та дано се осмелят и да слязат?!  Че в скоро време и аз като Каламици ще почна да си броя постовете! newsm78

# 47
Имаме си много гости

Ами, добре са ни дошли! Ще ги нагостим, ще си похортуваме-те само да се престрашат да слезнат от балкона....

# 48
Ееее,станахме 4 ! Така е по-добре! newsm10
След тия изключително примамливи вкусотии, хуквам към хладилника за скрития шоколад,за черни дни и нощи! newsm62 Отиде ми диетката! Целина ,а?... smile3518

За каква диета говориш  Confused? Откакто спряха сериала само се чудя какво да похапвам, че нещоне ме свърта на едно място. Добре, че на работа няма хладилник, иначе щяха да се къртят врати за да се прибера вкъщи.  Joy

# 49
Здравейте съфорумци

Какво става тука докато почне филма толкоз глупости са се казали чееее нема накъде. СОприте се брееееее ейййййй.

КОметке мила специално за теб

ДА си жива да си здрава
жена да си до незабрава
Винаги така добричка
нашата учителка едничка
И късмет и любов всеки ден
да ти е щастлив от мен

Hug Hug Hug Hug Hug

# 50
  • Русе
Ами, Дежавю, седим и си чакаме филма?! Така между другото и простотийки си гукаме?! Дай идея за нещо друго,че се уморихме,плиииийз! Praynig

# 51
Да върнем времето назад, докато чакаме новия сезон. С усмивки от старите ленти:

# 52
Ето нещо и от мен:

И след толкова вкусотии внимавайте довечера  hahaha Joy hahaha

# 53
Е, Роси най-много да се стигне до това:

и това:

В по-късните часове:

и, разбира се да не забравяме завършека но нощта:

# 54
  • Русе
Като видях това легло и си спомних за подобно,от сватбата на Харун и Мелда.  Малеее,и онази си мислеше,че той ще преспи с нея?! Бях изправена на нокти! smile3521

# 55
  • Русе

Щом казваш отначало,ето един спомен!

# 56

Щом казваш отначало,ето един спомен!

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 57
Момичета, беше ми изключително приятно да бъда част от вашата компания днес. Но  работното ми време приключи, ще се включа утре сутрин..За съжаление тази вечер няма да имам време за форума, тъй като ще  *денся с  легендите Бони М. Пожелавам на цялата компания приятни часове в "света на Незабравима"!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 58
Здравейте,компания!
Честит рожден ден,КОМЕТКА!

Приеми имоите най-искрени пожелания за здраве,любов и късмет!
     Благодарности на Моксито за новата тема!

# 59
Гледам анкетата на Меги и си мисля за евентуалния образ на Еда. Отговорила съм вече,но все се старая да надникна и отгатна какво биха измислили сценаристите около нея.Тя не би разкъсала връзките със семейството си,но не я виждам да живее там.Дори и по принуда. В сем.Арсланлъ -също. Не се чувства добре там.  newsm12

И аз си мисля ,че няма да живее в мавзолея,но знае ли човек???
Ако са там интригата ще е по - голяма!Контактът между тях ще е постоянен и неизбежен!!

Общи условия

Активация на акаунт