Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 86

• 29 770
  • 688
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Да,Ваи1,напълно си права,гледането на старите епизоди,е много добра терапия,а освен това,винаги има нещо,което е попуснато или позабравено.
Да , ама ако вече си ги изгледал по 5 пъти??? smile3532 smile3532
Само 5 пъти ли?! #Crazy smile3555 А който ги е гледал 5555555555555 пъти- какво?! newsm78 Ще се гледа пак newsm53- това е! smile3503

# 121
  • София
А, добра ви вечер сладурки!  bouquet

Аз веднага да си призная...без бой, глад и стригане....гласувах за любимата си т.1 от анкетата. Меги, благодаря ти мила, че прие предложението ми за корекция, а и на Вени. Та сега, съвсем си ми е чиста съвестта при гласуването.  newsm51 newsm51 newsm51
Меги, доста труд си положила, за да обобщиш резултатите от нашите анкети. Страшна си! Браво на теб!  Hug И каква излезя тя - всичко, което мислим ние, не е това, което мислят сценаристите!  Joy Joy Joy И що ли не се учудвам - те никога не са били така находчиви и умни като нас, а?  smile3521 smile3521 smile3521 Ех, ако можехме ние да напишем този сценарии....ама, айде, че се размечтах!    

# 122
Бобояна,скъпа,ами ние си го пишем-кога в поезия,кога в проза,кога в картини!

# 123
Karpatiq,съвсем не съм настроена пораженчески! Това е проста логика и математически резултат.За повече от 50% наши желания, сценаристите ни сервирват обратното. Всичко е в таблицата на Меги!

Слънце, логиката и математиката ги остави на мен. Когато е намесена истинска любов никаква логика и статистика нямат значение. А тук освен такава има и една малко сладко Яамурче което ще иска мама и татко щастливи и заедно. Така, че чакам happy end. Въпроса е само кага ще го гледаме догодина или след две, три ....   bouquet
    ДА,ДА,ДА(е,дано все пак да се случи преди да сме забравили началото на филма)

За опресняване на паметта препоръчвам Гинко билоба  hahaha
това в кръга на майтапа ама ако не мислят да финализират сериала този сезон май наистина ще забравим началоно.   bouquet
Гинко билобата да вземем да я препоръчаме на сценаристите ,че те май забравиха какъв романтичен филм беше в началота - показващ една забранена ,но истинска любов ,а в последствие забравиха за романтиката и го превърнаха в трилър с елементи на ужаси/сватбата на Мелда и Харун и отвличането на Ямур/. smile3511

# 124
  • София
Момичета, може ли някой да изнесе статистика на всички направени анкети? Въпрос- предположение с най-голям процент и действителен резултат?

Вени, понеже анкетите са моя слабостси направих труда да се поровя в старите теми. Мога да ти предложа следната  кратка статистика:
Най голям процент подкрепа - 90,1% има в анкетата на тема №6.
Въпрос:      Коя любов във филма според вас е най-силна и способна да промени живота на човек
Толга-Еда    - 20 (7.9%)
Мелда-Харун    - 5 (2%)
Еда Харун    - 228 (90.1%)
Най - голям брой гласували има в анкетата на тема № 5 - 280 гласа.
Най - малко гласове - 35, има в тема 73.
Като цяло повече от въпросите са били свързани със излъчваните в момента серии по АТВ и отговорите ,които сме давали /в повече от 50%от случаите/са се разминавали с верния отговор.Общо взето като верни отговори сме посочвали това ,което сме искали да се случи , а не това което се е случвало!!!

Близо една четвърт от темите са без анкета.

Нещо повече, отговорите с най-малко подкрепа, те са се случвали! О4аквай нео4акваното! В тази връзка ми идва още един аргумент за връзката Харун-Едже!Резултатите от анкетата от предишната тема! само 8 гласа за тая възможност! Laughing Laughing Laughing
smile3532 smile3532 smile3532 Ах, ти, скицо безподобна! Ще ме умориш от смях, начи с твоите аргументи! Тя, Едже, ако знае какъв фен има в твое лице, ръцете ще ти целува!  smile3533 smile3533 smile3533

# 125
  • София
Бобояна,скъпа,ами ние си го пишем-кога в поезия,кога в проза,кога в картини!
Така, де, ама не чуват гадоветееееееееееееееееееее.  smile3514 smile3514 smile3514

# 126
  • Русе
Да,Ваи1,напълно си права,гледането на старите епизоди,е много добра терапия,а освен това,винаги има нещо,което е попуснато или позабравено.
В тоя нашия сериал имаше толкова красиви моменти, неповторими сцени, свързани с толкова много емоции newsm03 newsm10 newsm47 Weary txtloves smile3518 smile3508 newsm09 newsm09 newsm09- просто това не е сериал, а едно преживяване! newsm10 Поне за мен е така- нямам търпение вече да почне новия сезон! smile3539 nuts За сега сякаш последното инфо е, че ще почне на 25.09. newsm78- ха, дано! ooooh! Че вече много стана... smile3516
Пу-пу-пу, да то са златни езичето и ръчицата,дето го написа! Но...някакво инфо не заслужаваме ли,бе? Мъъъъничко,като най-малката книжка в Пловдивската библиотека- 1,3 см х 1 см ?!

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 22:14 от winona

# 127
  • София
Да , ама ако вече си ги изгледал по 5 пъти??? smile3532 smile3532
Само 5 пъти ли?! #Crazy smile3555 А който ги е гледал 5555555555555 пъти- какво?! newsm78 Ще се гледа пак newsm53- това е! smile3503
smile3532 smile3532 smile3532 Ох, още един кандидат да ме свърши от смях... ама няма лошо... полезно е за коремните мускули!  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 128
Регистриран

Re: Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 86
« #112 Четвъртък, 16 Септември 2010, 21:47 »  

--------------------------------------------------------------------------------

Цитат на: nezabravimka в Четвъртък, 16 Септември 2010, 21:17

Да , ама ако вече си ги изгледал по 5 пъти???  

Няма никакво значение-гледай го шести път!Не знам дали ще ми повярвате,но има серии и сцени от филма,които съм гледала няколко по пет пъти..... newsm62 newsm62 newsm62

и аз! hahaha hahaha
Само ,че ме досрамя да си призная!!

# 129
Karpatiq,съвсем не съм настроена пораженчески! Това е проста логика и математически резултат.За повече от 50% наши желания, сценаристите ни сервирват обратното. Всичко е в таблицата на Меги!

Опсссс! Твоите  хора/сценаристите/ са на балкона! Давам ти думата!

# 130
  • Русе

Опсссс! Твоите  хора/сценаристите/ са на балкона! Давам ти думата!
Е,и какво като са там? Да разберат,че кон боб не яде! Че им улавяме спатиите отвсякъде! Че сценариите им нищо не струват! Язък за талантливите им артисти! smile3511

# 131
  • София
Дани, за стиховете....ти си знаеш!  newsm51 newsm51 newsm51
Ама днес какви снимки сте постнали значи, бееее! Такива вкуснотии / с изключение на целината/, гарнирани със Серхан......е, те това е Рая!  yes yes yes

# 132
  • Русе
Ама днес какви снимки сте постнали значи, бееее! Такива вкуснотии / с изключение на целината/, гарнирани със Серхан......е, те това е Рая!  yes yes yes
О,Бобояна,целината беше за мен! hahaha За да не поискам салатка с ракийка!

# 133
  • Варна
Тя, целината, има специално предназначение! smile3503 Вени, какво ще кажеш по въпроса?! newsm62

# 134
Опитах се да гледам серила дето е започнал вчера на мястото на нашето филмче ,но издържах само 45 минути.Но ми направи впечатление ,че този филм не са го "Разпарцалисали"така ужасно ,както бяха "Напарчетосали" нашия.!!
Филмът е 10 класи под "Незабравима",ама главния герой си го бива,въпреки ,че е 15 класи под - нашия хубавелко.!!
Като да сравниш Москвич с Мерцедес!!!И двете започват с "М", и двете са машини , но едната е "Малък" клас , а другата "Майсторски" клас.!!! smile3532

Общи условия

Активация на акаунт