Исках съвет - сега умирам бавно

• 18 564
  • 186
  •   1
Отговори
# 90
 Popcorn И аз чакам инфо за "приятелката".

# 91
  • София
Оф че странно...дори да го мисли един мъж - надали всеки би си го признал ей така...Не мога да съм втора, нито първа, но да знам, че има втора...Бих се разделила с него, не знам, прекалено ми идва вече. По бих преглътнала едно просто ч***e, но не и признание за чувства към друга.
Вие не сте в ред, честно Mr. Green

Седнал някакъв си човечец, прехвърлил 40-те да си споделя с женицата за мултилюбовните си трепети.
Пък от това да последва развод...
И що?
Изслушва си го жената, потупва го по рамото и му казва:"Виж, съпруже мой, напълно те разбирам. И аз питая нежни страсти към съседа Минчо, но не те занимавам с тях, нали? Аре, бегай се подмий в банята, че съвсем олигавихме пейзажа".

Ама и хлъзгава тема, бреййй Mr. Green

# 92
Абе знам за нещо подобно при едни познати, та затова може и да е вярно, хората изперкват в тая криза  Whistling

# 93
Клонке кефиш ме. Аз сигурно така и бих постъпила, още повече че трепети към разни мъже- бол. Grinning Но приятелката междувременно бих елиминирала.

# 94
Ако ще се бъзикаме на чужд гръб - и аз ще те изкефя - поне ще се постарая...ама  Thinking

# 95
  • София
Но приятелката междувременно бих елиминирала.
Много ясно.
При всички бонбони, които е изяла от мъжО на плачещата върба, ако все още не е развила диабет, редно е да бъде елиминирана. Да не се мъчи.

Ако ще се бъзикаме на чужд гръб - и аз ще те изкефя - поне ще се постарая...ама  Thinking
Аз не се бъзикам.
Баш това бих сторила.

# 96
Доста "пързалки" се пускат тук. Не си особено активна в темата, затова се допуска, че може би е измислена цялата история.

Не точно. Пързалкаджийте могат да бъдат и доста активни, това не е предпоставка. Peace

# 97
Клонче, не ти вярвам, честно  Laughing
Лесно е на думи, ама иначе...

# 98

Нещо си много заблудена ми се струва. Как така любов без секс представяш ли си? Мъжът ти да не е 15-годишна девойка случайно? Никога не би говорил за любов ако няма отношения между тях двамата и то не от скоро. Консумирани отношения.

Ти не говореше ли за силата на платоничните любови продължавали с години, че и до живот?   Thinking  Laughing

# 99

Нещо си много заблудена ми се струва. Как така любов без секс представяш ли си? Мъжът ти да не е 15-годишна девойка случайно? Никога не би говорил за любов ако няма отношения между тях двамата и то не от скоро. Консумирани отношения.

Ти не говореше ли за силата на платоничните любови продължавали с години, че и до живот?   Thinking  Laughing

Говорех. Но няма платоническа любов заради която разрушават семейство. И на най-големия дебил му е ясно, че от една интимност и най-голямата любов може да отиде на кино. За платонически любови не се разказва на съпрузи.

# 100
Е, а за реални любови - разказва ли се  Laughing

# 101
За платонически любови не се разказва на съпрузи.

Пък за консумираните в реда на нещата казваш е да се разкаже.  Mr. Green 

п.п. Вилико ме изпревари.  Laughing

# 102
Е, а за реални любови - разказва ли се  Laughing

Ако си решил да се развеждаш заради реална, да разбира се.

Заради платоническа никой не се е развел.

# 103
  • София
Абе, чакайте да чуем историята на приятелката, бе.
Тогава ще е по-вълнуващо.

Има ли някой готов с профила й, че върбата потъна в река от сълзи и течението я отнесе, та се не видЕ.

# 104
Е, а за реални любови - разказва ли се  Laughing

Ако си решил да се развеждаш заради реална, да разбира се.

Заради платоническа никой не се е развел.

Абе...тук може да се поспори. Когато има две любови - независимо дали платоническа или реална - няма начин жената/мъжа да не сравняват двамата си избранници. И в даден момент единия започва да набира преднина в това сравнение. И тогава...ако стане така, че онзи, далечния, платоничния - превъзхожда многократно настоящия ...ясно е, че в даден момент може и до раздяла да се стигне.

Общи условия

Активация на акаунт