Не мога да се отърва от колита

• 398 514
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Нефертари ха здравей и тук Sad да не те плаша ама и при мен така започнаха нещата после дойде и разстройството, после гъзните истории   Rolling Eyes

# 616
Еми уплаши ме.

# 617
  • София
Извинявай   Hug ако може да помогна с нещо  Rolling Eyes

# 618
Да си помагаме взаимно   bouquet
Изписаха ми вчера Лактофлор Омега 6 за поне 15 дни и спазмолитици /нищо, че не действат  Mr. Green/.
Според ЛЛ няма нищо притеснително, било сезона на плодове и зеленчуци, третирани кой знае с какво  Confused
Ама и аз ям вечер по 1 малък пъпеш, цял при това  Blush
Забрани сладолед, газирано, ледено, мазно, пържено, боб, зеле и тем подобни. Сега като се върна с месец назад и си правя сметката - ми аз съм изяла поне 50 сладоледа, едно ремарке пъпеши и домати, 10 литра фанти...... Embarassed От два дни съм на пържоли на скара, ММ вика "Егати диетата имаш  Crazy Crazy"
Не ми пусна никакви изследвания, опипа и каза, че е цервото там високо и отстрани вдясно  Rolling Eyes
П.П. Е каква диета да пазя като след 25 дни отивам в Турция на почивка  Mr. Green Знаете там менюто какво е  Mr. Green

# 619
  • София
Да, червото вдясно е проблемът и при мен. И сладоледите и плодовете. Снощи взимах Еспумизан, че нещата бяха зле.
Нефертари, поне млечни гледай да не ядеш /вкл. сладолед/.

# 620
  • София
Без диета не става, но аз такива неща не ям по принцип та при мен нямаше много какво да се изключва за това една година на варени картофи, ориз и пилешко месо  Mr. Green
Според мен отиди на гастроетеролог аз на личната не й вярвам, ама и мойта не се и опитва да ме лекува  Rolling Eyes

# 621
Здравейте, май и аз съм за при вас в тази тема.

Жлъчката как ти е ? Нещо като смъкване на корема да имаш ? Намали стреса и се движи повече. Пии чайчета като например може този стомашния на ЦЯРЪ. Също си направи тестове за непоносимост към храни.

# 622
  • София
Я аз да питам тестовете за непоносимост към храни къде сте правили. Че нещо много пари за малко храни ми се виждат Sad

# 623
  • София
Я аз да питам тестовете за непоносимост към храни къде сте правили. Че нещо много пари за малко храни ми се виждат Sad

Много пари са. Аз едно време работех с Детокс Център. Там цените са 500-600-700 лв.

# 624
Аз ги правих в една лаборатория на Петте Кьошета в София, където работи д-р Мустаков. https://plus.google.com/113863317739983895632/about?gl=bg&hl=bg

Тестовете бяха кожни и струваше за около 30 храни някъде 40-50 лв.

Може да попитате и д-р Даскалова в 17та поликлиника . http://spravochnik.framar.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B … D0%BE%D0%B2%D0%B0

# 625
  • София
Това с кожните мисля че е тест за алергия не за непоносимост. Различен тип антитела са. Аз съм се тествала в алергологията в александровска  Rolling Eyes

# 626
Здравейте, май и аз съм за при вас в тази тема.

Жлъчката как ти е ? Нещо като смъкване на корема да имаш ?
Ехото преди 2 дни не показа никакви отклонения.

# 627
  • София
На мен навремето като ми почнаха проблемите 2 ехографии са ми правили - всичко точно.
Аз сама се открехнах, че болката вдясно е от дебелото черво.
И сама открих, че покрай 90 дневната диета ми се подобри колита.

# 628
Ще изчакам още известно време  Thinking и ще видя как ще се развият нещата  newsm78

# 629
  • София
Ами аз след година на диета за колит с варените и печени неща без подправки без варива без зарзават само сготвен и т.н. започнах безглутеново и безмлечно хранене и определено има разлика  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт