До ОКТОМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама!

• 25 729
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро,честит празник! От вчера на обед не съм ви чела и то 3 бебчета  bouquet Честито на мамите героини! Много да ги радват слънчицата им и да са здравички! Hug Вчера бях на консултация и всичко е наред с беба,правихме и запис и така.....Хубав ден  Hug

# 646
  • Варна
Честит Празник!
Честито ново бебче на мама Соничка, да и е жива и здрава малката принцеска. Ще помоля Димяни или Олето да я вкарат отпред и ако може да пуснат анкета, понеже съм малко уморена и притеснена, Ники не е добре и не сме спали хубаво. Пък и нещо имам конкретно със форума проблем интернетски, който трябва да оправя тези дни, само да се сетя как го оправих предния път  Thinking Нали преинсталирах и сега мъка мъка.
Пак не ми се ражда, искам детето ми да се оправи, и все има някаква причина, както съм тръгнала до Коледа все ще има причини да не раждам  Mr. Green
Писах вчера на мама D-dbk смс, изписали са ги оня ден, но още няма време да влезе във форума, зщото са ги изненадали и изписали два дена по рано. Праща поздрави на всички при първа възможност ще пише.

# 647
 newsm03 Здравейте октомврийки.Редовно ви чета но нямах възмойност да пиша  book но не ви изпускам.Честито на всички станали мами  newsm51 да са живи и здрави бебчетата и да ви радват мнооогооо  newsm03 1stroller
Живот и здраве аз ще съм със бебче във вторник на 28.09-доки определи дата на операцията-така броя дните,вече много искам  да гушна нашето момченце  smile3541

# 648
честити бебчета на стелисима и соничка!

сьни, честит рожден ден на твоята принцеса! щастливо детство!

# 649
  • Варна,морето,сините вълни...
Здравейте мамита,
честити бебчета на мама Стелисима,мама V.teneva и на мама Соничка. Да са им здрави малките слънчица,да папкат и да порастнат големиии! А на мамите бързо възстановяване и пребиране в къщи!!! bouquet
Като се сетя вчера Стелисима като ми се обади и ми каза,че ще съм й вестителка ми се разтрепераха краката,не запомних нито мерки,нито нищо. Blush Така се развълнувах насред центъра на Варна,че седнах на една пейка да ми поотмине.  Laughing Започнах да се притеснявам,че с нищо не съм готова...то с тези ремонти дето бяха,все изчаквах да се махне мръсотията.  ooooh!Но вече си направих списък за покупките и почвам лека-полека.  Simple Smile
Lady V бързо оздравяване на сладкия Ники!
Времето е чудесно днес,така че приятна разходка на всички!!! Heart Eyes  Аз се мятам по задачки и шетане из къщи,тъкмо и мъжо е в къщи и ще помага!  Wink

# 650
Честити бебчета! и честит празник на всички празнуващи!

Мила, колко доплаща предния път че ми е любопитно?

Аз съм с допълнително осигуряване, обаче първо плащам, а те после ако искат ми ги възстановяват разходите. Така че ще трябва да си опразня сметката  Mr. Green и преди раждането трябва да ги питам дали ще ми възстановят и какво точно и после да стискам палци.

bob4enka  Hug

Съни, много ми е позната тая ситуация, въпреки че нашите баба и пра-баба много са го гледали, ама в най-напечения момент примерно като няма как да отсъстваме прабабата ни е излизала с номера "ами аз трябва да ходя да си пазарувам" или "да си готвя" или пък да си перат пердетета при положение че ние сме им предложили да им ги изперем само и само да го гледат. А кое е това дете и кои две жени го гледат? Ние сме решили сега да пробваме с детегледачка.

# 651
Честита беборана на мама Соничка   bouquet Да расте усмихната, щастлива и здрава, а на мама - бързо възстановяване!
Страхотно наистина започва деня! А дали Тони е познала или не - ще разберем утре  Laughing Прогнозата бе, че днес няма да има бебе, а Мирчето е проплакала вчера. Оракуле, не се съмнявай в призванието си - ние вярваме в теб  Laughing Hug

Noel, дано не е нещо сериозно с Моника  Praynig

Ние отиваме на разходка с милото ми. Хубав и усмихнат ден на всички  Hug

# 652
Оле, започвам да не си вярвам, че ще издържа до 3ти. Че почти всичките родили са с термин след моя  Crazy

Трябва да спреш с тези възклицания  Mr. Green Все си мисля, че на мен говориш  hahaha

# 653
Честита дъщеричка на Соничка! Да е много здраво и щастливо дете и много да радва мама и тате!

Честита сватба и на Ади! И аз я помня и й желая много щастие и прекрасни дечица!   bouquet

Болните дечица да се оправят бързо, да не притесняват майките си.  Praynig

И ние излизаме на разходкан и обяд, няма какво да се мотаем вкъщи- времето е сууупер!  1swing

# 654
Здравейте милички и честит празник.
Първо да честитя рожбичките на Надето, Позитив, Стели, Соничка, Тенева
Аз съм си в къщи,защото бебка е много малка и ще забавим свалянето на серклажа.Ако до 05.10. не тръгне самичка ще го свалим тогава.иначе тоновете засега са добре,но водите ми са малко,тежим около 2.400 и ще се надявам да натрупаме поне още 0.500гр.
Благодаря на всички ви за подкрепата и успех на всички,гушкам си ви
Сега ще излизаме на разходка-прекрасен ден милички 

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 11:42 от piseto1

# 655
Леле, като чета как ви следят води, тегло, направо страх ме хваща.
Тук едва ли някой ще ме погледне за подобно нещо, от тък нататък само чакат да си тръгне раждането и това е.

Ноел, ами уж 30% от ражданията са домашни. И естествено някои почват вкъщи, но приключват в болницата.
Дано се оправи Моника скоро, може да е вирус някакъв.

Мунка, 400 евро доплатих за престой в болница( я има и 5 часа), използването на стая и мед.сестра.
Гинеколог въобще не идва.

# 656
ЧЕСТИТО НА НАДЕТО, ПОЗИТИВ,СОНИЧКА, СТЕЛИСИМА И В.ТЕНЕВА, ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛЧОВЦИТЕ, ЦЕЛУВКИ И ЗДРАВИ ДА РАСТЪТ!  bouquet

# 657
400 евро доплатих за престой в болница( я има и 5 часа), използването на стая и мед.сестра.
Гинеколог въобще не идва.
ooooh! Не е малко.

pise, няма страшно и по-мъничка да е ще наддаде след раждането. А и тези показатели не са много верни и понякога дават голяма разлика от действителността.

Оле, започвам да не си вярвам, че ще издържа до 3ти. Че почти всичките родили са с термин след моя  Crazy

Трябва да спреш с тези възклицания  Mr. Green Все си мисля, че на мен говориш  hahaha
  Laughing Laughing Laughing hahaha hahaha hahaha

Lady V, и ние не спахме. Моника е с необяснима температура. На Ники какво му е? Бързо да оздравява!  Praynig

# 658
ох като чета как си излизате днес на разходки...искам и аззз ама доки каза на легло  от два дни съм така-получих контракции в неделя през ноща-доста силни и имах разкритие.сега на лекарства да устискаме до 28.09.Дано устискаме.от както пия лекарствата нямам контракцииама гледам да лежа повече.

# 659
Здравейте,момичета. малко се позагубих, но се премествахме в ново жилище.
ЧЕСТИТО НА НАДЕТО, ПОЗИТИВ,СОНИЧКА, СТЕЛИСИМА И В.ТЕНЕВА, ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛЧОВЦИТЕ Heart Eyes
Днес бях на преглед и сме станали около 3 килограма Heart Eyes Тоновете бяха добри Heart Eyes
Дано да устискам до 01.10, т.к. докторът ми излиза в отпуска до тогава Praynig
Хубав ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт